Yaşadığım zorluklarla mücadele etmekten yoruldum. İsten kovulmak için ne yapabilirim?

Kendimi bildim bileli sınavın içindeyim. heo mücadele veriyorum.2.5 senedir çalışıyorum aynı yerde ve dışarıdan üni okuyorum. Uni bitmedi uzattım. İs yerinde 2.5 sene çalışmama rağmen asgari ücret alıyorum ve mobing uyguluyorlar. Hakkimi tazminatı almak için susuyorum. Çıkartmiyorlar da... Hergun kovsunlar diye dua ediyorum. Evde kardeşim internetin şifresini vermiyor. Derslerime giremiyorum. Kac kere s. g dedi bana. Babamla arada bir karşılaşıyoruz evde. Bazen canı isterse ben disardayken arıyor ve bağırıyor bana eve gel diye. Annemle 10 dk ya görüyoruz yemekte ya görmüyoruz. Cok sıkıldım artık. Mucadele etmekten yoruldum. Bu kadar mülayim, sevgi dolu biri olmama rağmen yoruldum. Akil verin lütfen ne yapayım? Ailemi ayakta tutmak için çok cabaladim. Evde herkes birbirine düşman. Annem babamla konuşmuyor. Artik sadece kendi mutlulugumu istiyorum.
Yaşadığım zorluklarla mücadele etmekten yoruldum. İsten kovulmak için ne yapabilirim?