Bunu yapan kişi neden görülebilecek bir yere ve bu kadar zahmete girerek yapsın ki? Bulutta gölge de oluşan siluetlere, bebeğin poposunda, ineğin sırtında, kahvenin telvesinde çıkan görsellere tapınan insanlar gibi yapmayın Allah aşkına...
Duvarın büyük ihtimalle rutubetten boyası dökülmüş...
Ben sana şunu yanlış kullanmışsın bunu yanlış kullanmış mısın diyorum? İmla polisliği falan yaptığım yok, ben hep böyle kullanıyorum, senin yazım yanlışlarına da karışmadım. Daha konuya hakim değilsin gelmiş laf yapıyorsun. Yzk cddn :(
Göstericez bakalım zor uyudum o yazıyı görünce, birinin birisini anlaması icin aynı şeyi yaşaması gerekiyor galiba veya çok çok iyi niyetli olması gerekiyor ben anlamadım neden bukadar tuhaf bir milletiz
laf sokmaya çalışan şu beyinsize de bir bakın. insan kendisinde olan şeyleri geliştirmek için elbette onunla ilgili çalışmalar yapar. beyni olmayanlar ise bu konuda hiç endişe etmezler tıpkı senin gibi.
Buraya iş olsun diye girip soru sormadım gerçekten merak ettim ve düzgün bir cevap veren 1 2 kişi çıktı insanlık ölmüş , ayrıca büyü diye birşeyin olduğuna inanmıyorsan biraz Kuran ın Türkçe mealini oku
Küçük akillarinizi çalıştırın demişsin ama okuduğum okulu ve bölümü sana söylemek bile istemiyorum :) Orda yazı var ya da yok soran zaten bunu bilmediği için sormuş. Senin yallah arabistan a yazman cahilliğin kaçıncı boyutu? Feci eziksin kusura bakma. Bırakın artık şu saçma sözü. Daha yaratıcı bir şey bulun onu söyleyin
Okuduğun okul beni hiç alakadar etmez. İyi bi' okulda okumayı zekana değil; mücadelene ve hırsına borçlusun. Zekanın ve çalışkanlığın birbirine olan farkını anlayamayacak kadar cahil kokuyorsun. Görüyorum ki, almış olduğun eğitim de pek bi' işe yaramamış. Sizin gibi yozlaşmış kalıpların içine hapsolup, her söylenene "eyvallah" deyip, geçmediğim için kendimle şu an daha bi' gurur duydum. Mantığıma güvenerek yaşıyorum, sizin gibi kutsal kitaplarla hayatımı çürüterek değil. Yaptığım ironinin de hesabını sana verecek değilim çomarsu. Ciao.
En İyi Cevaplar