Avukatım dava dosyalarimla ilgilenmiyor benimle ilgileniyor ne yapacagim ben?

3 senedir bir avukatim var sinirimi bozuyor. Halletmem gereken 3 dava dosyam var biran once halledip geleceğimle ilgili engelleri kaldırıp daha iyi yerlerde olmak istiyorum. Sözde davalarimla ilgili yargitaya mahkemeye yazı yaziyor. Ama ne hikmetse daha cevaplar gelmedi. Parada yolluyorum ama adam beni oyalıyor. Arıyorum baska illerde oldugunu durusmalarda oldugunu soyluyor. En son *yanima gel bakalim cevap gelmismi* dedi. Okadr yol gidip yanina vardim. Cevap gelmemis henuz dedi benimle sevgili olmak istediğini söyleyip yılışık hareketler yapti reddettim. Dalga gecer gibi okadr yol yanina gittim bide. O kadar süre islerimi halletsin diye para yolluyom adam para degil beni istiyo. Benden yaşça cok cok büyük bekar ve yüzsüz. Insanlara az saygi duyulmali birlikte olmak zorundamıyım. Firsat buldukca gezmeden eylenmeden sabahlara kadar icki icmekten bahsediyor bende acikca istemedigimi söylüyorum icki de kullanmiyorum geceleri gezmektende hoslanmiyorum. Fingirdesmeye gelince zamani bol bol var ama islerimi halletmeye gelince musait olmuyor artık canima tak etti ne yapacam ben? Kimsesizim die revamı bu bana? Lutfen bise solermisiniz ne yapicam? Birine zarar vereyim de iceriyemi gireyim? Yeminle cezaevi daha guvenli artik canima tak etti en iyi avukati nerden bulabilirim?
Avukatım dava dosyalarimla ilgilenmiyor benimle ilgileniyor ne yapacagim ben?