2 side olmazsa olmaz şimdi herkes iyi olsa kötülük olmadığı için iyiliğe iyilik diyemezdik bunlar birbirini dengeler bazen kötü anlar olacak ki üzülelim iyi anlar olsun ki mutlu olalım kötülük iyiliğin değerini bilmek için var 2 si de olmalı
iyiler hep llaha havale eder Allahta kızar onlara size akıl verdim diye.. Kötüler korkmadıkları için her yolu dener ve istediğini yapar zaten Allah korkusu yoktur.. İşte Türkiye öyle gidiyor uçuruma gerçek Atatürkçüler sus pus kaldığı için.
iyiler kazanacak gibi duruyor hep ama bu gün iyi yerlerde olanların %99 u itlik puştluk yaparak birilerinin canını yakarak iyi yerlere geliyorlar -genelde-, emeğiyle gelenler de var ama nadir. kötü olmak sanki daha çok prim yapıyor artık
İyiler kötülerin korkusundan hükmünden kurtuldugunda bir avuç olan kötüler yanlız ve çaresiz kalır ki yıkılmalarıda kaçınılmaz olur. Gör ozaman iyiler nasıl dörtbir yanı gül bahçelwriyle donatır☺
Toprak suyu durdurur ateşi söndürür, hisler gibi. Hava yönlerini istediği gibi değiştirebilir, zeka. Hepsi de iyilik kötülük (doğru yanlış) ile alakalı :)
Okuduğum birşey değil.. Olağandısı veya olağanüstü varlıkları biliyor musun? Onlarda hava diye birşey yok, bundan bahsediyorum. Zaten ben kendi kafa yapıma göre benzetmede bulundum. Her düşünce farklı. Ateş bana acı verici yani kötü, su ise saf temiz yani iyi gibi geliyor. Topraksa bunlara yön veriyor hislerimizin bizim iyi veya kötüyü tercih etmemize yön verdiği gibi
En İyi Cevaplar