ne kadar süre içersek alkolik oluruz ? demeye çalıştıgım kaç gün ,ne kadar,ne içersek gibi .
kişiye göre değişir ama yaklaşık olarak ?
kişiye göre değişir ama yaklaşık olarak ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer alkolik ile alkol almak ayrı bir şey .alkolik olmak içmeyince krize girmektir titremeler konuşmama bilinç kaybı yaşamaları vs gibi ..çok içmekle alkoliklik ayrıdır
link
Biradan alkolik olmazsın merak etme :) Bende içiyorum bol bol ama canım istemezse içmem
Biradan alkolik olabilmek için 1-2 ay boyunca her gün 7-8 tane bira içmen lazım.
öyle bir gün sayısı yok. akşamcı olsuysan (her akşam içmek zorunda hissediyorsan kendini) alkolikliğe bir adım daha yaklaşmışsın demektir.
Başbakanın dediğine göre 1 kadeh dahi içsen alkoliksin. Ama akpye oy veriyosan içsen de alkolik değilsin :))
Cevap
36Cevap
Burada maddelerin bağımlılık yapma gücünü görebilirsin: link
Eroin ve meth dışında uyuşturucular ciddi bağımlılık yapmaz. Kokain bile sigara kadar bağımlılık yapmaz yani :) Benden demesi ^_^ Ketamini denemedim
Başbakanınıza göre İki kadeh için alkoliktir.
Ama iki kadeh içipte akp ye oy veriyor ise onlar alkolik sınıfına girmezmiş:D
bu senin dayanıklılığına bağlı bir süreç alkolik olmak içince sarhoş olmak değildir alkolik olmaz varını yoğunu alkole yatıran kişi dir... kimse bu illetin pençesine düşmesin
eğer "bu kolonyo da yapısında etil alkol ihtiva ediyordu değil mi?" cümlesini kurarsan artık sen bir alkolisin
günle olmaz bu. düzenli olarak her gün içip kafayı bulman lazım onun için.
Her gün.. Ama bünye bu.. belli bir süre sonra almıyor vücut ...!
Ben 2 hafta her gece dibine vurdum alkolin ama alkolik olamadım ve daha çok içenide gördüm alkolik olmak diye birşey yok.
alkolu hayatının merkezıne oturtursan.. ıste ozaman alkolık olursun..
bırakmak istesen de bırakamadığın zaman olursun, beynine söz geçiremediğinde
Bünyem meselesidir sarhoş olmak, ama illa sarhoş olmak istiyosan al bir şişe viski içebildiğin kadar iç :)
Sabah aksam icersen cayin corban alkol olursa alkoliksin . Birde içmediğin zaman ellerde titreme varsa yemede yaninda yat
Bence kriter şu:
Bir kişi tek başına içerken keyif almaya başlamışsa bu alkolizmin başlangıcıdır...
Bunu anlamak için ne kadar içtiğine değil ne kadar içmediğine bakılır:)
Alkolik olmak kolay değil günlerce icmek alkolik yapmaz kısa vadede sağlığına çok zarar verir
aylarca desek?
6 ay,ki tonlarca içmen gerekir hergün.Ve tedavisi uyuşturucu tedavisinden daha zor...
Sen bir hafta boyunca alkol ic veya iki hafta boyunca bak nasil alkolik oluyorsun. :)
benım bildiğim içtiğin gibi alkolik olursun allah kımseyı alkol bataklığına dusurmesın içmem içenı de sevmem
denilebilmesi için süreklilik kazanılması lazım belli bir zaman aralığında hergün içiyorsa her hafta içiyorsa alkoliktir ama 2 günde bir sonra 1 ya da 2 haftada bir ayda bir can sıkıntısından içiyorsa durum farklı.
bünyeye baglı bir adam 1 şişe içer bişi olmaz bir adam 1 hap atar kafayı bulur .
4 senedir içiciyim halen alkolik değilim, ne kadar içersem içeyim sarhoş olamıyorum
Hemen hemen her gün içmen lazım. Alkolü canının istemesi lazım sürekli.
bir yedi sekiz gün sonra ellerimde hafif bir titreme olmuştu.sonra "lan ne alaka" dedim geçti gibi.
kişiye göre değişir senelerdir içerim hatta bir ara hergün sabahlara kadar içerdim ama alkolik olamadım tek başıma iken aklıma bile gelmez
70 lik rakıyı susuz fondip yaptım yarım saat içinde leyla oldum...
bak şimdi ben haftada 4 kere en az içerim ama sadece bira başka bişi değil,böyleyse sıkıntı yok
Haftada bir alkol alıyorsan zaten alkoliksindir ama farkında değilsindir.
Komik mi sence?Benim akrabalarımın çoğu haftada bir büyük götürür.Yiyosa bıraksınlar bakalım bırakabiliyorlar mı?Hani dersin ya istesem bırakırım öyle değil işte.Bir tane aldın mı gerisi gelir.2 bira içemeyen ben yarım litrelik 12 bardağa kadar çıktım.Yani anlayacağın vücudu ne kadar çok alıştırırsan o kadar gider.Beni eksileyenlerde alkolik olmuş yediremiyorlar ondan.
:) bu sefer ben güldüm neyse tamam.
İstesem bırakırım diyorsan bağımlısındır.
bilmem içkim yok binim. :d
Alkole göre değişir o canım :)
Damarlarında kan yerine alkol dolanana kadar
her gün ya da her hafta .
bilmiyorum alkol kullanmıyorum :P
Beni rakıyla yıkamışlar heralde doğduğumda :)
Tayyip Erdğan oy verirsen alkolik olmazsın panpa
her gün içen alkolıkdır.
kişiye ve alkole göre değişir.
bazan bir kadehte bile olabilirsin alkolik
akşamdan akşama iç kanka
sabah kalktıgın da canın ilk önce alkol istedignde
hayırdırr alkolik mi olacaksın büyüyüncee :D
bu soruyu yazdıgını unutana kadar ic :)
her içene alkolik denir bir süresi yok yani.
Titreme gelirse falan fistan
alkolsüz duramazsan
1 2 saate gidersin
Hergün içersen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar