ne zaman stiletto ayakkabı giysem çile bülbülüm çile şarkısını ayaklarım mırıldanıyo sanki resmen acı içinde kıvranarak yürüyorum tamam stiletto en hoş ayakkabı belki ama çok zor! ben hep stilettoyu ayağıma tam göre numara alıyorum ve fark ettim de hollywood ünlü kadınları hep ayaklarına bir kaç numara büyük giyiyorlar bu ayakkabıları ve sanırım bu acıyı ve şişmeyi engelliyormuş ayakta ki peki sizce bu çözüm nasıldır biz de mi öyle yapsak
bir kaç örnek resim alıntıladım netten bknz
Stiletto giyerken rahat olmanın tek çaresi bu mu acaba? (resimli)?
Bir kadına en çok yakışan şeydir topuklu bir ayakkabı. Türü farketmeksizin giyildiğine hayranlık yaratır nazarımda. Lakin o narin ve harika ayaklarınızı bunları giyerek mahvediyorsunuz be kadın :(
Fetişistlik bir kadının kalçalarına ağzı sulanarak bakmaktansa ayaklarına hayranlıkla bakmaktır. Bir hastalık yahut sapkınlık değil sadece bir fantezidir. Türk kadınının bu tarz konulara kapalı olması oldukça üzücü. Bir fetişist olarak şu resimlere baktığımda bir yerlerimin kalkması yerine içimin gıcıklanması bence daha güzel. Yine de görüşüne saygım var dostum.
Çözüm mantıklı. Tam ayağa göre ayakkabı alınmaz zaten pek. Giymesenizde olur bence mecburiyetler dışında. Ayrıca yemişim mecburiyetleri, giymeyin direk...
Ayagima büyük geldigi icin yürüyemedigim, kendimi kasa kasa, ayakkabi ayagimdan cikmasin diye yavas yavas yürüdügüm günlerin Allah belasini versin diyorum ve burayi terk ediyorum.
Ayy giyinmeyin bunlari. Güzel görünecegim diye hem cok aci cekiyorsunuz. Ayrica kizlarin cogu bunlarla yürüyemiyor bile. Güzel olsun derken komik oluyorsunuz
Aa küstü kıyamam spor ayakkabı en güzeli bence hafif yüksek tabanlı olanlardan beyaz üsþünede bir kot onun üstunede beyaz bir bluz al miss gibi şıklık😊
Ben topuklu ayakkabi sevmem ama arada giyiyoruz iste 😄 Ben plartform ile rahat ediyorum sen onlari dene bence en güzeli. Kuş gibi hafif kadinlar vuhhuu 😋
En İyi Cevaplar