Tabulara temas yoktu Ölümü göze alarak bu aşkı kuru dudaklarda Heba ettim Bir cellat vurdu başımı Kan musluklarına karşı koyamadan gittim
Oysa bu sarsılmış gecelerime Çoktan bağışıklık kazanmam gerekirdi Hasat zamanı şimdi Yaramı düşenler hâlâ sindirilmedi Asırların mavi okyanusunda Ben yine boğuldum ama görmezlikten gelindi Yine her zamanki türkü çalıyor Çok zor artık eski oyunları oynamak Aklıma kaçıp gidesim geliyor Yetti her köşe başında hüzün kokmak !
Güzel yazmışsın, serveti fünun edebiyatını anımsattın bana. Dahada geliştirebilirsin, şiirde mükemmel yoktur. Herzaman daha iyisi olabilir ama doğru yoldasın. Duygunu sevdim.
Çok güzel olmuş. Bir Şiir denemesi de benden olsun. Hayalimde büyüttüm seni Biliyorum Sen beni görmedin ki Ama ben sevdim sadece seni Yüreğimi açtım sana Sende buldum huzuru Aşkı sevgiyi Elinden zehir olsa içerim Çünkü sen olmayınca Bana yaşamak haram Yaşamak acı Hiç bir zaman yitirmedim umudum sana olan hasretin beni ayakta tutan Yüreğim pir pir ediyor seni gördükçe Ellerim titriyor sana baktıkça Bakmaya kiyamiyorum sana Gözlerine Gözlerinin içinde hapisim ben Sen varsan mutluyum Sadece sen ol yanımda Gözlerinin içine bakarak doyarim Çatlamis toprak misali yüreğim Sen yağmur olup yağınca Yeserir buyur gönül bahcemdeki çiçekler sadece sen verirsin bana huzur Neyleyim dünyanın en güzel Köşkünu Sen olmayınca Neyleyim yaşamayı Sen yanımda olmayınca Sen oldukça ben huzuru buluyorum Hayatım sen isim aşım herseyim sen
Artık bu ne şiir ne kalp kaldı. Ben gidiyorum. Kendinize iyi bakın... Arada bir uğrarım. Arkamdan üzülen olur mu bilmem... Ama herkes için Mutlu Olmalarını diliyorum. Dostum ya da Düşmanım kimse Kimseyi kırmasın 😢 kendinize inanın ve sevin sevince sıkı tutunun...🥀
Ben okumuyorum okudum ama bu denli başarılı birkaç mısra kaleme dökemem herhalde. Benim hayatım şiir yazmak değil okumak ve hissetmek üzerine kuruludur. Başarılar dilerim
Kalemine saglik oncelikle. Bence siirlerini artik biraz daha teknik olarak geliştirmen lazim ama, bir amator saire göre siirin guzel, desem abartmam herhalde.
Doğrudur. Orhan Veli bir çığır açmıştır. Oktay Rıfatlar, Melih Cevdetler ve diğerleri kendi yolunu çizse de etkilendiler. Taa ki Küçük İskender'e dek. O bir tık yukarıya taşımış ender şairlerden. Senden başka şiirlerini de beklerim. Takip etmeye başladım👍