Sapiğin biri yolda peşime takildi eve kadar takip etti?

Yolda yürürken adamın biri takip edip duruyordu bisikletle bakıp bakıp duruyordu sinir oldum bende ne bakiyon amca dedim o da hiç bişey dedi bana bakarak gitti bende önüne bak amca dedim benim gideceğim yoldan gitti ben yolumu değiştirdim başka yoldan gittim hala bakiyor eve kadar takip edecekti eve geldim anneme olayi anlatım annem hiç umursamaz taviriyla hiç bisey olmaz sen takıntı hale getirmişsin dalga geçer gibi güldü bende dedim adamın tarafından bana bisey gelse sen yine de gulcekmisin böyle dedim insan yani bu kadar mi rahat babama soyledim annem ordan dedi ki kızın kuruntu yapıyor babam da güldü geçti ben bisey demedim artık sizce haksizmiyim ya bir aile bu kadar mi umursamaz olur bu olaydan önce otobüste yaşlı bir adam arkadaşımla ben taciz ediyordu bayramda ve adam iyice sokuluyordu sonra bana sataşti bende amca az ilerle cidden rahatsız olmaya başladım ondan sonra ego da başka bir kız böyle yaptı bunu aileme anlatım yine bisey demediler ne desem hiçbir konuda bana inanmıyorlar
Sapiğin biri yolda peşime takildi eve kadar takip etti?