Ben 10 aydır bunu yaşıyorum. İlk başlarda komadaydım kendimde eğildim ama normal eve gönderilince elime telefonu alınca artık cidden bunalmaya başladım. Yaşayan var mı bilemiyorum ama herkes yakınlarınız gezerken sizin sürekli eve hapis kalmanız pansumanlarla uğraşmanız baba bunlar artık güç gelmeye başladı.
Yürüyememek yatağa bağlı kalmak nasıl bir şey sizce?
Allah şifa versin sen böyle anlatınca geçenlerde bir çift gördüm kadın yürüyemiyordu yanında eşi vardı sanırım Ne kadar sevgi dolu bir çiftti sürekli eli elindeydi adamla kadının bende herşey fiziksel değilmiş seven insan yürektende seviyormuş dedim kaç gün o görüntü aklımdaydı yani bu herkesin başına gelebilir bugün sağlıklı ama yarın böyle olmayabiliriz sıkma canını elbet sende iyileşeceksin Emin'im ben buna hem çok genç hem güzelsin..😊 Başarabilirsin Geçmiş olsun
Bunada şükür yaşıyorsun. Eve kendini hapsetme çık gez hava al alışveriş yap. Haline şükretmen lazım. Dahada kötü ola bilirdin. Herkes bir şekilde sınava girer seninde sınavın bu belki. Ben başaracağım değil ben başardım demen lazım. Geçmiş olsun. Hayırlısıyla iyi olman dileğiyle.
Ailen arkadaşların yardım etsinler. Kendini muhtaç hissetme kimseye. Zaten insanlar bir birine muhtaçtır. Tedavi oluyormusun? Destek alarak gezmeye çalışıyormusun?
Gecen sene guresirken sol ayak kaval kemigini parcali kirmistim ayagima platin ve 17 civi taktilar 6 ay yuruyemedim yattim yatakda daha sonra alci cikinca 2 ay da aksayarak 100 metre 200 metre yuruyebildiydim senin yasadigin psikolojiyi az cok biliyorum. Allah sana guc ve sabir versin bu donemlerde psikolojinin saglam olmasi cok onemli. Insan yurume yetisini kaybediyor bu surede birdaha yuruyemeyecegini falan dusunuyor cok kotu bir durum.
Yasadım. Hala zorlanıyorum. Sol ayak bileğimde ödem var , sabah ilk birkac adımım kramp agrisiyla esdeger. Lavaboya bile giderken cok acı hissediyorum. Bazen arkadasim destek oluyor. Ama nereye kadar. Bir yere gitmek istersen gidememek , sinirden aglamak. Cozumu olmadigi icin Bir acıya alismak zorunda kalmak... Zor. Cidden. Saglik her seyden daha degerli. Tedavim suruyor. Umarim yakinda iyilesicem... umarim.
Futbol oynadığım dönemde sakatlığım sonucu 3 ay kadar yatağa bağımlı kaldım. Öksürürken bile gözlerimden yaşlar geliyordu, ağrıdan. 10 metreyi 10 dakikada gidemiyordum. Allah kimseye vermesin çok zor bir şey.
Çok zor olmalı. Düşündükçe kötü hissettim. Empati yapamadığım bir şey. Başıma gelirse sanırım bir şeyler üreterek zaman geçirmeyi tercih ederdim. Geçmiş olsun cok..
2015 de 1 ay filan yürüyemedim. aslında 4 ay yürümem yasaktı ve okula ara vermem gerekiyordu ama atlattım. Trafik kazası. Sırtımı dahi kaldıramıyordum. Seni anlıyorum, çok zor bir şey.
Geçen ayın 10unda trafik kazası geçirdim 12 gün hastanede kaldım şu anda evdeyim kendi başıma sağ sola dahi dönemiyorum sırt üstü yatıyorum.. Ve bir süre daha böyle kalacağım.. yaşadığım için şükrediyorum..
Beton mikseri çarptı göğüs kafesim akciğerine saplandı beyin kanaması gecirdim. Kalçam üç yerden kırık. Ayaklarım kağıt t gibi dümdüz oldu ezdi beni mikser ayak kısmını sağ atiyak basmıyor. Benim daha cok sağlıksak seyler beynimdeki ödem yüzünden epilepsi oldum ciğerlerim yüzünden astıö
Şükür seninde omurunda sorun yok felçte kalabilirdin.. benimde kalçamda 12 kırık var.. 3 platin 15 tane vida taktılar.. inş en kısa sürede iyileşirsin..
zor bir hayat gerçekten. Geçmiş olsun umarım geçicidir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
komadaymışsın kendin söyledin hayat belki bir adımda bitiyordu ama şimdi sağsın yaşıyorsun eğer azmedersen buda geçer küsme ama hayata bırak şimdilik ayağın yürümesin sen yürü aklınla duygularınla azminle
Umudunu kaybetme HarleyyQuinnn bizide uzuyorsun ben inanıyorum mutlaka eski günlerine döneceksin. hayatta sabir olmadan olan bişey yokki. çok duygulandirdin
Yakında yürüme ihtimali varsa kötü bir duygu değildir. Hiç yürüyemiyecek ve yatağa baglı kalmak zorunda olan insanlara göre iyisin. Umut bizim ekmeğimiz yemek gerekiyor sürekli doymayız yoksa.. :)
bak eda sende böyle bir genelleme havası var hep. Kırıyorsun beni sürekli. Ben umursamam mı dedim. Senin çektiğin acıları çekmedim tamam olabilir sende benım hayatımı yaşamıyorsun. Bende yatakta felç olmuş birinin hayatını yaşamıyorum. Oda kör olan birinin hayatını yaşamıyor. Sen sürekli bunu yapıyorsun arkadaşım sana yakıştıramıyorum. Beni düşüncesiz biri olarakmı görüyorsun yani? :/
Eda ben sadece senin yürüyeceğini bilerek mutlu oluyorum biliyorsun? Sen benım değer verdiğim birisin. İyi anlamda dedim. Kötü bir duygu biliyorum ama iyiki yürüyeceksin anlamında dedim biliyorsun. :/
En İyi Cevaplar