Erkek arkadaşımla iki mi ogrenciydik bende kiyamadigim için hesabı bor sen bir ben odeyim dedim sonra bir baktım zamanla hesabi hep bana odeymye başladı sürekli param bitti diyip borç istemelere başladı sürekli ama 100 200 hediye alirdim markası bumu fakir isi bu falan demeye başladı bende btrmek istedim o da bn sevyumm seni dedi sizce
Cevabın nedir?
+1 yılsenin maddi durumun iyi sanırım öğrenci olmanın vermiş oldu pisikilojiyle bu işe başlamıştır baktıki senden ses çıkmıyor ohh deyip devam etmiştir buna öğrenci kitabında sevgiliye yaslanmak denir emin ol erkek arkadaşlarının içinde gurur duyarak anlatıyordur senın hesabı ödediğini bu iş maddi çıkara dönüşmüş ya sorgula ya da ayrıl derim
04 Yorumla
Soran+1 yılSorguladım düzelir gibi oldu sonra tekrar ayni ailesyle falan tnaistrdi sonra
- +1 yıl
belki maddi durumu iyi olmaya bilir cafede içilmiş iki üç bardak çay zararsız gibi görünebilir ama para istemesi garibime gitti bence ailesi ile tanıştırmasıda çözüm değil bunu alışkanlık haline getirmesi ayıp ilk fırsatta hesabı ödeme ve onun ödemesini bekle böylece hareketlerinden ne yapmak istediği kestire bilirsin devam ederse açıkça uyar yok olmuyorsa zorlama tadı kaçmış bu işin
Soran+1 yılBastan diyor param yok diye ama sigaraya para buluyor
- +1 yıl
Sigaraya içkiye gelince bulur iş iyi şeyler yapmaya gelince yok bence çıkar ilişkisine dönmüş sizin arkadaşlığınız sansını cok zorlamış karar senin tabiki ama uzatmadan bitir derim ılerde daha çok üzülmemen için
En İyi Cevaplar
Ne hesabından bahsediyorsun , Benim kız arkadaşımın cebime harçlığımı bile koyduğu zamanlar oldu. Şuanda senin bu soruyu sorman bile hata, kızlarında erkektir ödemelidir demesi hata. kimde varsa o öder.
08 Yorumla
Soran+1 yılSorun hesapta değil sürekli borç istemesi
Soran+1 yılNe demek yani
- +1 yıl
Ne demek nasıl 6 yıldır süren bir ilişkim var bir kere borç istemedim. ha cebime zorla para koymuşluğu olmuştur. Ama hiç borç istemedim çıkacağımız zamanlar gidip başkalarından borç bulur onunla çıkardım. ekonomik durumumu hiç bir zaman ona lanse etmedim. her zaman hep derdi sıkıntın varsa söyle gerçi anlardı da ama ben on hiç belli etmedim. erkek dediğin 100 gram delikanlı olacak. Yiyor seni bu kadar basit
Soran+1 yılBeni anladığında sevindim ama evlilik düşünüyor ailesiyle tanistrdi
Soran+1 yıl22 yaşındayım okulumz bitti ama ilişki hala devam
Kullanıyor bırak direk. bir kaç kez öder insan durumu olmayabilir normal bişey ama artık sürekli sen ödüyorsun üstelik anlattıkların resmen sevgiden çok paranı yemeye dönmüş.. Gözünü kapanır direk ayrıl
07 Yorumla
Soran+1 yılNe zaman ayrilalim dedem duzeliyor sonra ne kadar param var bana borç versene beraber 10 kez yemeğe gittiysek mesela bunun 8 ni ben istemişimdir ona borç vermiştim arkadasın da geldi bulusurken yemek yedik kendi arkadasinin ve kendisinin parasını ödedi benim ve arkadasimin parasını odemedi
Soran+1 yılGeri pişman oldugunu falan söyledi ailesyle tanistrdi falan
Soran+1 yılMutlumu peki Şu an
Soran+1 yılHaklisin
+1 yılYani surekli hepsini senin odemen sacma kendininkileri kendi odesin bence
01 Yorumla
Soran+1 yılO olsa ona bile arziyim ben borç isine sinir oluyorum 100 200 sevgilime bir 20 lira verde cay içsin boyle bir insan
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
28Cevap
+1 yılsen aynı anda kaç kişiyle çıkıyorsun acaba? az önce de sevgilim eski sevgilisiyle barıştı napacağım geri döner mi demişssin
01 Yorumla
Soran+1 yılBunu ben demedim yalan soyleme
- Diğer konusunda 18,9b cevap paylaştı.
+1 yılseni kullanıyo. hesabı sürekli kıza ödeten adam gavvattır
15 Yorumla
Soran+1 yılSadece hesap olsa borcta istyr surekli
- +1 yıl
:D :D bir ara boşta kalırsan kesinlikle manita olalım :D iyi günler
Soran+1 yılİnsanlar çok acimasiz
- +1 yıl
bile bile lades demek de salaklık. bak benim geri çevirdiklerim harici 15 sevgilim oldu hiç birine hesap ödetmedim ki ilk sevgilim 10 yaşımda oldu. sonuçta anamın karnından maaşlı çalışan eleman olarak doğmadım :D
bir gatun beni arayamaz öyle bir lüksü yok. kontürü gitmesin diye meşgule verir ben ararım
yani kısaca anlatmak istediğim kurtul ondan sen gerrizekalı değilsin. ona bekaretini verdiğini de sanmıyorum ki hani ayrılamayasın.
bitti de engelle her yerinden numaranı da değiş. seni değil o paranı seviyo. biz holdingi olan hatunları erkek adam zengin kızla takılmaz diye boşuna mı geri çevirdik L an :D millet bulduğunu yontuyo
bende seni seviyorum :D
her seni seviyoruma 200 tl i miş :D neyse kib. aeo
Soran+1 yılEnayiyim ben
+1 yılKlasik para yemeye çalışan erkek taktiği bu , yol yakınken vazgeç
01 Yorumla
Soran+1 yılAilesiyle tanıştım ama
Erkekliği bile beş para ettiler hemcinslerimiz sağolsun şerefsiz olduk komple. Ne adamlar var ya.
010 Yorumla
Soran+1 yılGüvenmiyorum artik kisiligim geregi para yiyemem ciddi dusunen gönül eglendiren biri olmadım hic ama insan elini hicmi cebine atmaz sürekli borcum var askerde bile para istyr benden
- +1 yıl
Bak zaten maddi anlamda kendini hazır ve güçlü hissetmeyen bir erkek. Yeterli hissetmeyen bir erkek. Hayatına kimseyi almaz. Çünkü gururu incinir. Eksik kalma korkusu yaşar. Ve karşısındaki bayanı düşünüp onu bazı şeylerden mahrum bırakamayacağını düşünür. Bunları yapmıyorsa karekter zayıflığı vardur veya seni gerçekten kullanmıştır
Soran+1 yılO kadar gücüne gidiyorki normalde begenilen biriyim ama hoc kimsenin parasini yemedim ozguvenim çok eksik o da bunun farkında ve anneme falan küfür ederdi tanımadığı halde sinirlenince anası şöyle anası boyle diye en sonunda dayanamadim bitti artik dedim yalvardı falan sonra bu borç durumları babamın maddi olarak biraz iyi oldugunu biliyor o yüzdem ki evlilik isyr aklıma takıldı beni önceden asagilardi
Soran+1 yılO kadar kendimi ezik gibi hissedyrumki ayrılmak istmyr ailesyle tanistrdi ama
Soran+1 yılGerçekten çok üzüldüm erkegide töhmet altına sokmamak gerek Gerçekten de hayat o kadar acimaszki avlancak avsan avliyorlar iste bize olduğu hibi tek gunahimiz iyi niyet
Soran+1 yılİnşallah sende atlatrsin allah görüyor ikimizide umarım goruyordyr umarim
Diğer konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bence aşık olan insan kızdan para isteyemez utanır.
05 Yorumla
Soran+1 yılYakin gördüğü içindir belki
Soran+1 yılSadece para için benimle
Soran+1 yılBir güzel paramı yedirrdim
+1 yılHe he paran için seviyo.. aşkıım bnada niketan ayakkabı al.. ama lc waikiki alırsan darrılırım 😔😔 ama şeni çok şeviyooom 😍 😅😅 ya böyle bir sevgili çeşidi yok
06 Yorumla
Soran+1 yılSadece bir olsa anneme kufrederdi tanimadigi halde sinirleninxe aileme kufrederdi
- +1 yıl
Nasıl bir beynin varda çıkıyorsun bu o. çcuğuyla
Soran+1 yılAilesyle tanistrdi ciddi düşündük o yüzden evlilik istyr
- +1 yıl
Anneme benim küfür edicek bende onunla evlencem.. şaka bile olsa kız bile olsam alnını karışlarım o adamın ama sen de pamuk şekersin galiba..
Soran+1 yılBen salayım ben boyle terbiye aldım napayım içinde kötülük yoktur yardim etmek isterim bu yüzden hep bu yönden yolundum sanırım o kadar ağzı küfür eden biriki o kadar saygisiz artik igrenyrum
- +1 yıl
😏😏 garip
Yol ver gitsin knks hayir gelmez o tiplerden. Hediyeye fakir işi demekte ne ayak
02 Yorumla
Soran+1 yılŞaka yapıyormuş aklinca
+1 yılErkek varken bayana hesap ödemek düşmez
Bırakın ödesinler 😏03 Yorumla- +1 yıl
+1 yılÖdetir. İnsan değil mi. Bir gün sen öder bir gün o. Bir gün de beraber. Takılmayın bunlara.
07 Yorumla
Soran+1 yılBunu teklif eden benim zaten sorun hep benim ödemem ve sürekli borç istemesi
- +1 yıl
Bundan sonra tersini yap o hâlde.
Soran+1 yılNasıl yani ben yapamam ki alışık degilim
- +1 yıl
O zaman paran olmadığını söyle.
Soran+1 yılParamın oldugunu biliyor
- +1 yıl
Yanına alma. Bilmesi var olacağı anlamına gelmez
Soran+1 yıl4Öyle ypcgm
Diğer konusunda 508 cevap paylaştı. öyle erkek mi olur be vampir emiyo seni 😈😈😈😈😈😈😈😈
00 Yorumla
+1 yılodetr asil sevenkadin hesabi dert eder mi orasi dusundrcu
01 Yorumla
Soran+1 yılSurwklimi ödetir peki
+1 yılOnun senin gibi görüştügü bir sürü kız arkadaşı vardır.. adam beleş para kazanma yolunu bulmuş :)
00 Yorumla
+1 yılÖdetir ne var bunda para ile sevgiyi kıyas yapıp aynı kefeye koymamak lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılSürekli ödeyen benim ama
- +1 yıl
Sürekli ise kullanılıyosundur net
Hesap ödetmekte seviyor sevmiyor mevzusuna giriyorsan işin gücün para demek
01 Yorumla
Soran+1 yılSürekli borçistyr geri vermediği vile oluyor
Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Hesabı ödemenin sevmekle alakası yok, varsa zaten sevgi değil...
00 YorumlaHesap ödemenin sevmekle ilgisi yok ki yoksa çıkar ilişkisi olurdu bu
00 YorumlaDiğer konusunda 2b cevap paylaştı. Vay be biz olsak yapmayız insanlar acımıyor vuruyor kırbacı
10 Yorumla
+1 yılbizde kızlara para ödetilmez kitabımızda yazmaz
erkeğin yanında bayanlar para ödeyemez00 Yorumla
+1 yılMaddi anlamda kullanıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılAilesiyle tabistrdi ama
- +1 yıl
Kanma bence ya herkesi tanıstırıyorsa
Hassiktirsin seviyormuş
08 Yorumla
Soran+1 yılNeden ama
- +1 yıl
Yaw gözünü seveyim allah aşkına bak sen demisin bir sen bir ben diye hep hesabi sana kitliyomus sürekli 100-200 borç istiyor kesin odemiyordurda onları onun üstüne sen dusunuyosun hediye aliyosun onun tepkisi fakir işi ! Hassiktirsin ordan
1 seven erkek adam akıllı parası olmadığını söyler ozmn kız öder hesabı illa bir yere gidilmesi sartsa ki bu kesinlikle on parmagin sayılarını geçmez !
2 senin anan baban sana para veriyorsa sen ogrenciysen o baban olacak adam sen ihtiyacını karsila sana lazım olur diye veriyor elin piclerin e yedir diye değil ! İstersen söyle babana bakalım tepkisi ne olacak?
3 hediye aldin adam akıllı begenmese bile nezaketen teşekkür edebilir "Yaw teşekkürler ama fakir işi " değil eminim o teşekkür ederse de sen mutlu olursun ama öyle bse söylediği için üzülüyorsun dur bundan eminim.
Bak sana bse soyleyim o çocuk fakirdir senin gbi birisinide bulduğu için kaçırmak istemiyordur yağlı kapı 😉 - +1 yıl
Son söylediğimi de assaglamak için söylemedim bende yokluk çektim aç kaldım cebimde beş kuruş suz gezdim fakat genelde bir ortama girdiğimde hiçbir kıza kızlara hesap ödetmedim param yoksa bahane bulurum gitmem olur biter çok çok fakat üslup saygı sevgi vicdan hoşgörü utanma diyede bse var
Soran+1 yılEvet maddi olarak bata zayıf biri rahatsiz olduğunu belli ettim bir ara düzelir gibi oldu sonra firsatini bulur bulmaz tekrar baslyr
Soran+1 yılOnu geçtim ailemin arkasından küfür ederdi birgün bir hikaye anlati bir varmış bir yokmuş evel zaman içinde bir kızla oğlan varmış kız çok seviyormuş oğlunda svemeye calismis sevememis diye sonra büyük kavga ettik sadece oylesine anlattm niye aliniyrsun dedi bana
ayril kizimm ne sevmesi ya
02 Yorumla
Soran+1 yılOzguvenim yok
+1 yılHsshhss seni banka olarak görüyor özürlü bu kızlar
00 Yorumla
+1 yılBen fazla ödetmem utanırım ya
00 Yorumla
+1 yılDüzgün sev ulan paramızla rezil oluyoruz de ona
01 Yorumla
Soran+1 yılBen diyemem
Adam olan iki kuruş hesabı kadına ödetmez.
01 Yorumla
Soran+1 yılİliski sürecinde hep boyle yaptı askerde yok acim yemek yemedim hala para bekliyor
+1 yılne uyanıklar var be...
06 Yorumla
Soran+1 yılBen vermesem senin paran var benim ac oldugumu biliyorsun nasıl içine siniyor falan diyor
- +1 yıl
Benim gençliğimde güzel kızlar zengin çocukları böyle oyalardı. Devir değişmiş. Saf olma. Yol ver gitsin. Onurlu erkek aç kalsa da kız arkadaşından bir şey beklemez. Az olan azığınıda paylaşmak sevginin ta kendisidir
Soran+1 yılBinden alışveriş yapar gotururdum hımm bimdenmi aldın derdi ailesiyle tanıştırdı sevmesem tanistrirmiyimdiyip durdu arkadaslarla yemeğe gittik kendi arkadasinin hesabini ödedi benimkini arkadasimnkini odemedi
- +1 yıl
Uğraşma. Kocalık sorumluluğunu almaz.
Soran+1 yılAilesiyle neden tanistrdi
- +1 yıl
Çok önemseme, buraya takılıp hayatını mahvetme.
+1 yılsponsorluk sözleşmesinin bitmesini istemiyor..
10 Yorumla
+1 yılB engeli rken kendi hesabını ödemeli (alman usulü)
01 Yorumla- +1 yıl
Bence herkes kendi hesabını ödemeli*
Ne biçim yazmışım 😑
Diğer konusunda 429 cevap paylaştı. Senin kafan çalışmıyomu niye para veriyosun😀😀😀
00 Yorumla
+1 yılSen o erkekten kaç ve uzaklaş bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlıştırmayaxaktinnnnnn
02 Yorumla
Soran+1 yılO yizdenmi boyle
Cevap sahibi+1 yılTabi ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılAh gençlik ah
Çıkış yakın mı
Gösteriver arkadaşa01 Yorumla
Soran+1 yılNeden ama
Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Seni sevmiyor kullaniyor demekki
00 YorumlaSevgi parayla mı ölçülüyor arkadaşım
04 Yorumla
Soran+1 yılSürekli borç istyrsa hesabi sürekli kadın işiyorsa yılda bir kez oduyorsa
Soran+1 yılBen ona raziyim zaten borç sürekli sen ismarla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanki paran için arkadaş gibi?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir şey dicektim ama sonra vazgeçtim
01 Yorumla
Soran+1 yılSoyleyin
+1 yılDüğünü falan da sen yaparsın artık 😋😂
00 Yorumla
+1 yılYol ver gitsin öyle şey mi olur
00 Yorumla
+1 yılOdetmez de bu açıdan düşünüyorsan ayrıl sen
00 Yorumla
+1 yılayrıl pişman olursun
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
kullanıdrma kendinii
+1 yılFakir olan ödetir
01 Yorumla
Soran+1 yılO kadar utandimki
+1 yıls. et elemani
03 Yorumla
Soran+1 yılOzguvenim yok
- +1 yıl
a. edince ozguven gelir
Soran+1 yılNasıl yani
+1 yılBiran önce bitir
01 Yorumla
Soran+1 yılNormalde guzelimdir verebilirim ama oz güven eksikligi var çok fazka
Gizli Üye(25-29)+1 yılParan için seninle
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeninki ucuzmuş.
00 Yorumla
+1 yılseni sömürüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben hep ödetiyom D:
00 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi