Babaannem 25 senedir bizimle kalıyor?

Aile binasında oturuyoruz annem kabul ederek bir eve gelin gelmiş ama 25 sene dile kolay.. Etmediği laf, hakaret kalmadı.. Yeri geldi diğer oğulları yüzünden kavga ettik bize defolun gidin dedi. Eve kedi aldık "ben hayvanlara ev yapmadım gidin" dedi.. En üstteki amcamlarda kedi besledi ama onlara diyemedi? Kurban kesildi bir evin içindeyiz şu etide alın istediğiniz gibi yiyin demedi.. Dün aynı masada otururken elinde fındık poşeti yan komşuya bile al ye oğlum diye verdi bize vermeden kapattı poşeti.. Çok doldum artık..

Diğer amcamlar bize kolay biçiyor heralde 25 seneyi, ne zmn tartışsak orası onun evi diyorlar. Hiç biride demiyorki anne gel bak 4 oğlun daha var dönüşümlü kal bizlerde diye.. Aile huzurları bozulur diye hepsi her sorunda arkasına bakmadan kaçıyor.. Bıktım.. Artık ölsün de kurtulalım istiyorum nefret ediyorum! Ben mi çok gaddarım?
Güncellemeler
+1 yıl
Diğer amcamlarda annelerini zerre sevmiyor bizim başımıza atıp gittiler. Afedersinizde şu an burda amcamları ya da babaannemi savunan herkes için tek temennim umarım başınıza gelirde anlarsınız! Şimdi iki amcamda dağda arazi aldı ev yapıyo babaannemde oraya giderimde yazları orda kalırım kafasında ama götürürlerde hizmet ederlerde görürüm! Evlerine alt kata üst kata istemeyen adamlar tatile dağa gidecek bide seni götürüp hizmet edecek? BOK.
Babaannem 25 senedir bizimle kalıyor?