Çoğu erkek Türk kızlarını güzel bulmadığını Avrupa kızlarını güzel bulduğunu söylüyor neden bu algı Türk kızları neden beğenilmiyor?
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu soruya nerede denk geldiysem hepsinin cevabı şuydu: Türk kızlarının egosu yüksek ve kendilerini bir şey sanıyorlar. Triplerinden geçilmiyor. Son zamanlarda erkeksi davranışları çoğaldı.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence güzeller. Ancak kültürel olarak yani kafa olarak, avrupalı kadınların verdiği huzuru vermiyorlar. O da aileden miras kalıyor türk kızlarımıza. Bir gün hepsi düzelir.
17 Yorumla- +1 yıl
Cansız mankenlerde güzel tasarlanabiliyor. İçi boş ve kültürel olgunluğa sahip olmamış çok güzel bir kadında ilgi çekici olmayabiliyor.
- +1 yıl
Umuyorum öyledir. Ben gelen nesilden endişeliyim.
- +1 yıl
Bilinçten kastım, erkekleri ne kadar tanıdıkları değil, dünyaya, evrene ve geleceğine olan ilgisi.
+1 yılBiz de Türk erkeklerini beğenmiyoruz. Ama boş hayal kurmanın anlamı yok. Ne onlar Rus bir kızla evlenecek, ne de biz İtalyan bir erkekle
31 Yorumla
Türk erkeği türk kizini begenmese ne cikar.. Italyan erkeği değil ki takalim kafaya hdjc
71 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
46Cevap
Avrupa kizlarinin begendikleri yanlari nelermis bir bak bakalim ve bu dusunceden cik artik bence turk kizi candir
16 Yorumla
+1 yılkisiye gore degisen biseydir, bana gore avrupa kizlari cok pis
110 Yorumla- +1 yıl
sarışın olanları haddinden fazla sari ve teni garip bir pembe, esmerleri zaten garip. yasayislarindan ve kulturlerinden dolayi biraz umursamazlar. sevmiyorum.
- +1 yıl
Yaşasın ülkemizin kızları (HANIMCI OLDU)
- +1 yıl
Şımarma 😄
- +1 yıl
😄😄
- +1 yıl
mesaj at ordan gulmeye devam edelim istersen 😄😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk kızlarını begenmiyen ipneler diktirsinler avrupaya. Civciv çıktıgı kabı begenmezmiş misali.
41 YorumlaHiç bir kadın türk kadını kadar vicdanlı vefa li olamaz bence avrupa kızları diyenler halt etmiş türk kızını beğenmeyen avrupa kızlarını sadece televizyon v. s den gorenlerdir
15 Yorumla
+1 yılkendileri çok yakışıklı martı kaşlar cılız vücut falan doğal beğenmemeleri
32 Yorumla- +1 yıl
Sırrıcım Repi ayırdın umarım buralardan.
Gizli Üye(30-35)+1 yılergen olduklari icin boyle sacma sapan seyler soyluyorlar
11 YorumlaBiz bayılıyoruz onlara sanki , herkes beğendiğine zorla değil yallah
31 YorumlaÖn yargı ve kaprisleri soğutuyor insanı. Baştan iyi oluyor ama bir süre sonra soğutuyorlar. bir de genelde havalı ben merkezli düşünceleri oluyor. Benim görüşüm bu
03 Yorumla
+1 yılTakılmaya Avrupalı ama. yuva kurmak için yaşasın Anadolu kızları 😍
13 Yorumla- +1 yıl
Türk kızı değerlidir. Saçma şeylere alet edilmesin. Hak ettikleri değerle muhatap alinsinlar. Avrupalilarin zaten ne yaptığı belli değil. Kim kiminle nerede ne yapıyor kimsenin umrunda değil. Böyle bir durumda nasıl değerli olabilirler. Vakit öldürmeye yararlar. Tabi bu benim görüşüm.
+1 yılGenelleme yapmamak gerek benim için Türk kızı diğer bütün kızlara taş çıkarır
13 Yorumla- +1 yıl
3-4 aylığına elin kızı için Türk kızını değişmem kesinlikle :)
- Diğer konusunda 23b cevap paylaştı.
+1 yılTrip+Beklenti+Burnu havalarda gezmesi+Erkekleri finansal köle olarak görmeleri ve daha fazlası...
Tamamen korku türünde bir film gibisiniz.05 Yorumla Çünkü çok havalı kendini çok beğenmiş cana yakın değil samimi değil havalı çok ciddi itici geliyor
04 YorumlaDiğer konusunda 6b cevap paylaştı. Aslında ben beğenirim. Ama çoğunun egoları oluyir çok fena
01 Yorumla
+1 yılBu kadar naz trip sizi cekmek zorunda miyiz havali uksla ne ararsa var sizde
05 Yorumla- +1 yıl
Bir tanisa sizi tanimiyor ki :)
- +1 yıl
Turk kizlarini bilmiyorsun romanyada yasadigina gore onlar gibisin burayi gel gor sen ya :)
+1 yılCunku para yiyiciler. ve insanlarin dusuncelerine bakmiyorlar. cagdas dgiller. cok makyajlilar vs vs.
02 Yorumla- +1 yıl
Bize makyajlı diyorsan sen asyalı kızları görmemişsin demektir
sanki avrupalı kız tavlıyorlar ya, muhalefet olsun işte.
10 YorumlaDiğer konusunda 5,1b cevap paylaştı. Saçma sapan halve hareketlerinden dolayı...
Tabii ne kadar iç güzeli olanlarıda var Allah sahiplerine bağışlasın geneldeki gibi değiller.02 Yorumla
+1 yılBnde Tam Tersi Türk Kızlarını Çok Begeniyom Gerçekten Ne Ruz Ne Alman Turk Bnce 😂😂
10 Yorumla- Diğer konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılöyle değil. kıza bir bakıyosun vay anasını diyosun. bir konuşmaya başlıyo pühhhh allah belanaıı versinn. kezbansınız yani üzülme
03 Yorumla- +1 yıl
evet
+1 yılTürk kızını beğenmeyen yabancıyla evlensinde sonra gör türk kızı diye nasıl can atıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAvrupa kızları daha namusslu artıkta ona özene özene kendinizi orpspu ettinz
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTürk kızları da Ya pavyonda çlıısyo ya da neyse iste
- Diğer konusunda 58b cevap paylaştı.
+1 yılTripler, hırçınlık ve asilik yüzünden
Göğsü var diye erkeği suçlayan, regl oldu diye keşke g. berseniz diyen bir toplum sevilmez03 Yorumla- +1 yıl
Umursamaz ama en azından asi değiller.
Diğer konusunda 27,4b cevap paylaştı. Tip olarak kötü değilde karakter olarak baya kötüler
12 YorumlaBakımsız olanlar daha çok türk kızlarında da ondan tabi bakımlı olanları da var
011 Yorumla
+1 yılHer selam verene selam vermediğimizden olsa gerek.
40 Yorumla
+1 yılKedi ulasamadigi cigere mundar dermis hesabi
41 YorumlaKendilerini bulunmaz hint kumaşı sandıkları için olabilir mi
01 Yorumla
+1 yılBegenmeyenlerin tipine bakmak lazm
21 Yorumla
+1 yılValla yabancılar beğeniyor bazılarımızı ama 😂
13 Yorumla- +1 yıl
Bende yazın alanyadaydım beni beğendiğini söyleyen ruslar oldu
+1 yılAklını zikim onların Türk kızları gibisi var mı ya
19 Yorumla- +1 yıl
Valla gerçek bu ünlüleri demiyor He sıradan mahallede ki kızların bazıları var ya beni bitiriyor kimi öyle güzel ki seks bile yapmam oturup o konussun ben onu izlim bu derece
- +1 yıl
O erkeklere sesleniyorum yabancı erkeklerde yakışıklı kuzlarimizi verelim onlara o zaman :)
- +1 yıl
Ortalık karışıyor aranizdan cekilmeyi en iyisi diye düşündüm
- +1 yıl
- +1 yıl
Bazen kız arkadaşlarla gezerken yanındaki kızlar yoldan geçen kızlara bakmayı bırak laf atıyorlar diyorum ne oluyor ben erkeğim laf atmiyom siz neredeyse zikeceksiniz :))) bu derece güzel kızlar var
+1 yılerkeğe değer vermiyor ve korkaklar ondan
17 Yorumla- +1 yıl
hayır bak burada istiyorum seni diye mesaj atıyolar geleyim diyoruz olmaz diyolar ama benim için bulgaristandan kız geldi niye kültürü kişilliği gelişmiş ve ağzının tadını biliyor
- +1 yıl
ya bırak bir kız isterse eğer gece eşini uyutup diğer odaya dostunu alır görmedim mi gördüm
- +1 yıl
evlendikten sonrakiler için söylüyorum basma pijama ile dolaşır bakım olmaz c. ilişkide sadece yatar vs vs
Çok güzel soru tebrikler
Açma konuyu söyletme kötüyü ;)012 Yorumla- +1 yıl
Tamamen Yanılıyorsun Bir rus sevgilim vardı keşke size anlatsaydı çocukluğundan itibaren yemekle seksle saygıyla sadece erkekleri mutlu etmek için yetiştirildiklerini, eğer bunda başarısız olurlarsa eksik bir kadın olarak görüldüklerini, daha 12-13 yaşında regl döneminin hangi günlerinde içine boşalabileceğini hangi günler boşalmaya izin vermemesi gerektiği öğretiliyor. Rusyada kadınlar düzenli hafif şiddet görüyor ve bunu normal sayıyor Türk kızlarının yaşamları prenses modunda ama farkında değiller
+1 yılTürk kızları candır sen o Avrupalıları boşver
31 Yorumla- Diğer konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılcinsellik algısı yuznden
01 Yorumla
+1 yılBilmiyorum ben beğeniyorum
10 YorumlaÇoğu Kezban ve karanlık ta sevisiyorlar
05 YorumlaHiçte öyle değil sadece şımarıklar.
010 Yorumla
+1 yılÇünkü Türk erkekleri çok yakışıklı 😂😂😂😂
00 YorumlaKedi yetisemedigi et e mundar dermis ;) ;)
01 Yorumla
+1 yılVallaha ben beğeniyorum ya kim ne derse desin
10 YorumlaGereksiz egoları yüzündendir
13 Yorumla
+1 yıltürk olmadığım için bilemiyorum
07 Yorumla- +1 yıl
dedemler göçmen hem gürcülük hem rusluk var
- +1 yıl
annemin babası kafkas göçmeni sovyetler savaşında kacmislar
- +1 yıl
turkiyeye gelmişler
- +1 yıl
değilim
+1 yılBence huyları beğenilmiyor.
01 Yorumla
+1 yılÖzenti ve oldukça egolular kim beğensin böylesini
06 Yorumla- +1 yıl
Büyük kısmı böyle istisnalar olsada kaideyi bozmaz
- +1 yıl
Yok demedim bahsettiğin kızlar çok az sayıda onu diyorum
- +1 yıl
Ya hmm
+1 yılTürk kızları simarik ondan itici
010 Yorumla- +1 yıl
Sen öylemisin? 😎
- +1 yıl
Belli zaten sakin ve kibar yaklaşımından ☺
- +1 yıl
Nerde yaşıyorsun
- +1 yıl
Cok uzak be 😎😎
- +1 yıl
Davet edersen gelirim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBeğenmez olur muyum hiç ya
10 Yorumla
+1 yılKendini çabuk salıyor da o yuzden
11 YorumlaAsiri egodan
04 YorumlaOnay versene
04 Yorumla
+1 yılBeğeniyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü hepsi gösterip vermiyor.
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHerkes öyle
Cevap sahibi+1 yılÖyle maalesef bunu kabulenin
Cevap sahibi+1 yılYok herkes
Ego dan
03 Yorumla
+1 yılkim demiş :)
01 Yorumla
+1 yılDaha rahatlar
02 Yorumla- +1 yıl
Ben sahsen Avrupa, Amerika ya da Rus bir bayanla iletişim kurabilirim yani seni beğendim desem iş birlikte yatmaya bile gidebilir, ama bizimkilere desem kafaya çantayı yerim soylede bişey var bizim kızlar daha değerlidir 😉 birde bir atasözü var fazla naz aşık usandirir,, bulsam öyle iyi birini evlenirim yani
Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çoğu bakımsız
06 Yorumla
+1 yılFazla ozguvenli olduklari için
09 Yorumla- +1 yıl
Ve avrupali kizlar trip nedir bilmiyor
- +1 yıl
Daha önce avrupali bir kizla birlikte oldun mu? Arkadaşın var mıydı?
- +1 yıl
Anladim. Benim alman sevgilim vardi. Trip falan bilmezdi umursamaz da değildi gayet o yüzden sordum. Kişiden kişiye değişebilir yani
- +1 yıl
Herkes kendinde olmayanı istiyor boşver o yüzden yine kalcaz biz bize 😄
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı