https://www.youtube.com/watch?v=xhV-4658syE
Durduk yere kapalı kapının çarpması ne anlama geliyor?
https://www.youtube.com/watch?v=xhV-4658syE

Bu nasıl ev mk Silent hill deki eve benziyor 😂 kardeş sizin eve basmış olabilirler 😄
sanmam.
saçma sapan sitelerde tepelati için dualar okuyordum bir kısmının kara babil büyüleri olduğunu öğrendim. Uyuduğumda bir çığlıkla uyanmıştım ama bir kaç gün önceydi.
ben senin adina korkmaya başladim
Kardeşim büyü olaylarına felan girme bir daha öncelikle şundan bahsedeyim bazı insanlar zevk için internete belirli musallat duaları yazıyor. Bunu dillendirince musallatlanıyorsun Arapça görürsen okuma bir daha konuya gelecek olursam Eğer böyle şeyler tekrar ederse felak ve nas surelerini oku Eğer geçmez ise bilgili bir hocan yardım iste. Ama unutma seni En önce Allah koruyor kardeş Allah'a sığın
@deryasanat20 yok be bilmeden okudum birşey olmaz İnşallah. Ezanda okunmaya başladı. Birazdan sabah olur geçer.
ben müslüman değilim korktum derken daha çok evini kastetmiştim karanlik bir ortamda kapilar falan açilip kapansa çok korkarim korku filmlerinin de etkisi var bence lambalari aç 😆😆 gece gece karanlikta niye oturuyorsun yalniz başina birader
@deryasanat20 Müslüman olmasan bile bizi koruyan bir yaratıcımız olduğunu düşünüyorum. Desteğin için teşekkürler. Rüzgar kapalı kapıya baskı yapmış olabilir ama pencerede tül bile oynamamıştı.
ben de zaten müslüman değilim dedim bir yaraticiya inanmiyorum demedim rica ederim
@deryasanat20 kalbini iyi tut ruh güzelliğin olsun Allah seni doğru yoldan ayırmasın.
biktim ama artik ben sizin bu konuşmalarinizdan sizin allahiniza inanmiyorum ki allah beni doğru yoldan ayirsin veya ayirmasin müslüman olmadiğimi söylediğim halde şu tümceleri kurmaniz ne kadar çok büyük bir saygisiziklik sizden sadece saygi istiyorum ya ben size allaha inanma allah yok diye öneride bulunmuyorum değil mi size böyle bir şey desek kiyameti koparirsiniz ama şu anda bana da ayni şeyi yapiyorsunuz yeter artik
@deryasanat20 kusura bakma çok düşüncesizce davrandım çok pardon.
önemli olan hata yapmak değil hatanin farkina varmaktir önemli değil
önemli değil :D
Açık olan pencere rüzgar yapmıştır nolucak
evet ama neden kapalı kapı titresin ki?
teşekkür ederim her zaman mantıklı bir açıklaması vardır değil mi?
teşekkürler
Cevap
4Cevap
Kapalı kapı nasıl çarpıyor ya önce açılması lazım
açılmadı sanki biri kapıya çarptı ama sağlam çarptı.
O sen olsan bari
Neyse bilimsel açıklaması vardır.
Basınç değişimi olabilir bilimsel istiyorsan
belki öyledir teşekkürler.
Nasıl da açık veriyorsun :D kapı açılmadan basınç değişimi olmaz yine de rica ederim
kapı açılmadı ama ne olursa olsun artık sabah vakti yaklaştı göze göz dişe diş :D
Patlayan kafa sendromu cok zararsiz bir sendromdur goohleden arastirarak bulabilirsiniz
Sizin evi cinler basmış
hadi be
Aynen çikileta ye geçer
bas git işine arkadaşım belki kapının sıcakta şişmesinden dolayı gece soğuyunca patlamıştır?
Adananın 45-50 derece sıcağında ve sabahın buz gibi soğuğunda bile kapı patlamıyorsa o ihtimal zor
peki ne iş?
3 harfliler gwlmisdir
sanmam.
Arkadaşlarìm sizin eve uğramış olabilirler.
kim onlar?
defol git beni korkutuyorsun.
yemişim ulan arkadaşlarını kimi korkutuyorsun sen? Neler gördüm neler.
Uyku vaktin gelmiş
emin misin hala uyanığım ama?
Gelmiş
uyanığım dedim.
Allah emretmiş.
dini konularda hassasım.
Azrail geliyor yolda
höössst ulan uğursuz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar