AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bu senin elinde. Kapılar kapanır, açılır, hiç açılmaz. Senin çabana göre kapılar hareket eder.
kim üzdü seni istersen anlat
Su an cok duygusalim anlatamiyorum
konuyu söyle o zaman
aşk mı
arkadaşların mi
ailen mi
aldatılma mi nedir...
Is
peki tamam müdürün mu üzdü ya da iş yarkadasin mi üzdü
Is arkadasi bu yüzdende isi biraktim ama simdi daha iyiyim
anlatırsan daha iyi olursun emin ol
Carsamba günü öglen vakti ise geldim ben aksamciydim, sabahcilar (iki kiz) ben gelirgelmez giyinip gittiler. Halbuki iki saatleri daha vardi. O saate dükkan tiklim tiklim oluyor. Icimden dedim benimle dalgami geciyor bunlar? Halletmem gereken bir sürü is var, müsterilerin sipar verdigi bircok sey bitiyor hazirlamam gerekiyor hangi birini yapim?
Patronumu aradim ve olayi anlattim. Yarim saat sonra bi bakiyorum patronum karsimda bana yardima gelmis. Ertesi gün (yani dün) yine ögle vakti gittim ise, patronum o iki kizlarda birini ve beni arkaya büroya cagirdi konusmak icin. Patron söze söyle basladi bana karsi „öncelikle sunu bilmenizi isterim ki, dün yasamis oldugunuz olayi asla ama asla birdaha yasamicaksiniz birdaha tekrarlanmayacak“ sonra sözü diger kiza verdi. Kizda asiri sacma seyler söyledi sinirimden agladim. Diyorki „bir kac seyler beni rahatsiz ediyor ama ben gelip direk konusmam icimde tutarim sonra patlarim benim karakterim böyle“ bende ona bir yanlisim oluyorsa direk söyle felan dedim sonra o igrenc igrenc konusmaya basladi yani aslinda sebepsiz yere bana igrenc bir davranista bulndu o iki kiz zaten saydiklarida hepsi uydurma bahane. Sonra okeyyy dedim güya halletik gectik isin basina. Sonra ben bu duruma düsündükce haksizliga ugradigimi düsündükce göz yaslarimi tutamadim, gittim arkaya tekrar agladim belki rahatlarim diye ama icimden bir ses ara patronu kov beni de dedi. Öyle de yaptim. Adam hayir öyele kolay degil dedi. Bende kendim istifa edemem kovulmam daha mantikli oldugu icin acik acik „artik gelmeyecegin siz bilirsiniz“ diyip kapattim telefonu. Bugünden itibarende Rapor aldim kovulana kadarda Rapor alacagim. O iki kizida Allaha havale ediyorum.
öncelikle yaşamış oldugun durum gerçekten kötü ve zor bi durum burada sen haklısın tabiki de ama şunu da unutma senin göz yaşların herseyden daha değerli daha kıymetli ve özel evet sana haksızlık yapıldı üzdüler kırdılar incittiler ama sen karakterin ve düşün ile bence herkese nasıl birisi olduğunu gösterdin bildirdin bence patron karşısında ağlaman ya da sinirden ağlaman seni rahatlatmaz ya da iş geçtikten sonra arkaya gidip aglamak sana zarar verir ben nasıl bunlar için dert edindim ya da ağladım gözlerim şişti diye bir daha ağlama sevinçten ağla ama başkası için sakın ağlama
Bundan sonra öyle olacak insallah 🙏🏼
bu kararı almana ne mani oldu
Mani nedemek? Kusura bakma türkcem süper degil..
ahaha bisey olmaz
mani derken daha önceden ağlamamak için kendine siz verdin mi yoksa bu olaydan sonra mı artık üzülmek ağlamak yok diye karar aldın
Simdi bu olaydan sonra, sonucta yasadiklarimiz bize tecrübe
evet haklısın tecrübe ve sen bu yaşadığın durumdan tecrübe aldin mi ders çıkardın mı ya da artık hayatında yeni yeni kararlar aldin mi bu önemli
Evet kesinlikle
bunca yaşanan olaya duruma rağmen bu güzel bi haber nazi şeylerin farkına varmak ve ders çıkarmak artık kimse seni üzmesin tamam ki çünkü senin göz yaşların bu hayatta ki en değerli varlıklardır birisi sana kötü mu davrandı ya da kalbini ki kırdı benim goz yaşlarım daha değerli o yüzden senin için ağlamam diyip kestirip atmalısın 😇😇
Aslinda bunu dünde o an düsündüm aglarken ama icimi bosaltmak amacli agladim sonra fark ettim ki buda birseyi degistirmedi bu yüzden gittim oradan. Cok tesekkür ederim 😇
oradan gitmek seni kurtarmaz ki orada kalıp onlarla mücadele etmek dişlerini göstermek seni kurtarır güçlü yapar ağlamak istersen sevinçten ağla ama üzüntüden ağlama yoksa içine dert olur rica ederim ne demek sen iste ben gece gündüz senle konuşurum dertleşirim yeter ki sen o göz yaslarini dökme bir başkası için tamam mı
Bende öyle düsündüm ilk basta inadina pes etmeyecektim ama baktim ki sacma sapan seylerle ugrasmak zorunda kaliyorum bosverdim o an. Cok tesekkür ederim tanimadigin birisi icin böyle güzel seyler yazmana
birisini mutlu etmek güldürmek keyfini yerine getirmek için illa kan bağına ya da arkadaş akraba dostun olmasina gerek yok ki içinden gelsin yeter
eğer kendini bilmiş birisi ile kavga edersen ya da seni üzen birisi ile o zaman zararlı gene sen çıkarsın ne kadar koşa diyalog o kadar fazla mutluluk 😇😇😇 seni üzenlere açıklama dahi yapma tamam mı gerek yok çünkü seni uzuyor bu kişi
Tamam 🙂 bunlari okumak güzel ☺️
seninde gülmen güzel hoş oldu mesela bak yaz gelsin sen artık bir papatya oldun üzülmek yok tamam mı çünkü papatyalar çok hassas ve narindir 😇😇😇
Tamam 😊 ve tekrar tesekkürler 😊
rica ederim mesaj kutumu sana özel açtım olursa yazmak konusmak istersin diye değil şimdi her saat her saniye dinlemeye ve konuşmaya hazırım unutma 😇😇🤣😂
Cok iyi birisin keske herkes senin gibi olsa 😁
rica ederim ne demek ama ben iyi birisi değilim bütün bayanlar papatyalar narin hassas kırılgan ve özeldir herkesin böyle davranması gerekiyor ve ben senin hak ettiğin gibi değil olması gerektiği gibi davranıyorum sana...
🙂😍
mesaj atabilir misin acaba mümkünse rica etsem
Evet her zaman daha iyisi vardır
her şey de bir hayır vardır
Acilir illaki
Evet garantilidir
Ask meskmi
Hayir
Aynenn