Dalga geçicek olanlar gecsinler umursamıycam. Kimseye söylemedim simdiye kadar. Ben Victoria's Secret meleği olmak istiyorum. Bunun için çalısıyorum ve hazır olunca seçmelere katılıcam. Kendime güveniyorum ama beni endiselendiren tek sey şu: benim modellik tecrubem yok acaba sorun olur mu bu? Basvuru sartlarında bunhnla ilgili bur bilgi yoktu. Hayalim imkansız mı?
Hayalim imkansız mı?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bende model olmak için çabalıyorum ve artık çok az kaldı olmama. Ama Victoria's Secret meleği olmak daha başka bir aşama. Ben ilerde belki olabilirim çünkü yakında modelliğe başladığımda Victoria's Secret meleği olmak için ilk adımı atmış olacam. Bu işler adım adım olur, öyle pat diye olmuyor malesef
Tabiki değil imkansız bir şey yoktur yani hayal kuranlar için benim de bir çok hayalim var bunları gerçekleştirmek için çok çalışıyorum sakın birilerinin sözüne bakıp da yılma başaracağına inanıyorum sende kendine inan canım umarım başarırsın :)
çok iyi telaffuz ve diksiyona dikkat et fiziğine dikkat et (mesela ben vs mankenlerinin vikilerine filan bakarım 90-60-90 dan biraz daha küçük bedenleri var ) Yani neden olmasın behati prinsloo bile kasiyerken birisi tarafından keşfedilmiştir.
manken olabilirsinde victoria's secrete alinabilirmisin bilemiyorum hem guzellik hem fizik istiyor ayrica yabanci dilin iyi olmali kylieydi galiba onu attilar sne düşün
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kendall sanırım Kylie melek degil Yabancı dilim falan iyi zaten lisede sırf bu yuzden alanımi yabancı dil seçtim ünide de öyle yaptım.
İstediğin ve çabaladığın sürece imkansız olmaz türk manken emin ol fazla gurur verici olur dünya markasında manken üstelik
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tecrübem yok hicbir yerde modellik yapmadım. Türkiye modellik yapabilicegim bir yer değil çok sorun çıkıyor. Ve ilk tecrübemin öyle büyük bir organizasyonla olmasını istiyorum baya bir motivasyon olur. Ya bir de hayal ediyorum da orda türk melek diye anıldığımı çok güzel olur🙏🙏
En İyi Cevaplar