BAYRAMDA KÖYE GITMEK ISTEMIYORUM DIYORUM KUFRETMISIM GIBI DAVRANIYOR ONU NASIL IKNA EDERIM?

Aslında en başta girmeyecektim zaten ama bugün yarın gidiyoruz filan diyerek beni de kattı gitme işine. Ben normalde gelmeyrcektim. Ama emruvakiden hiç hoşlanmıyorum. Ve gittiğimde de kendimi çok kötü hissediyorum. Çünkü böcek fobim var görünce dayanamıyorum. Yani kendi evimde görüncede dayanamıyorum. Ama orada aşırı çok ve ben bu yüzden uyuyamıyorum. Telefonum çekmiyor zaten. Öyle bir burjuva simarikligim yok yanlış anlaşılmasın ama kaldığım evde yemek yerken bile çok zorlanıyorum. Hijyenden dolayı. Ki normalde takintili değilim bu konuda yanlış anlasilmasin sonra birde babam 2 3 gün kalacaz dese oraya gittigimizde 5 güne 6 güne çıkıyor ve ben içimden aşırı sinirleniyorum. Akrabalarımi sevsemde gittiğimde çok mutsuz oluyorum. Babama gelmek istemiyorum dedigimde kufretmisim gibi davranıyor onu nasıl ikna edebilirim?
BAYRAMDA KÖYE GITMEK ISTEMIYORUM DIYORUM KUFRETMISIM GIBI DAVRANIYOR ONU NASIL IKNA EDERIM?