Hiç intikam aldınız mı? Elinize birşey geçti mi? Güzel bişeymidir yoksa kötü bişey mi? Size acı çektirmiş birine acılar yaşatmak sizi mutlu ettimi yoksa pişman mı oldunuz?
Çok alıştığım bir erkek vardı bir yıla yakın konuştuk alıştık birbirimize.. eski sevgiliyle mesajlaştığını gördüm çok kötü oldum sonra abisini ekledim face onunla konuşmaya başladım amacım abisini kendime alıştırmaktı yapamadım oda alışmaya başlıyorken her şeyi anlattım abisine.. çok ağladım oda çok şaşırdı ne olur beni arama artık dedim sen çok iyi bir insansın dedim öylece bitti
Çocuğun duygularıyla oynamana ne gerek vardı. Aklınca abi kardeş arası açıcaktın dimi. Kendi amelleriniz için insanlarla oynuyorsunuz ya nefret ediyorum ya sizin gibilerden. En azından vicdanın varmış. O da güzel.
Bence doğru değildir kinci insanlar büyük intikamlar alır. Ben bana yapılan kötülüğü hiçbir zaman unutmam zamanü yeri geldiğinde o kişiden uzak olmak en iyisidir. Gün gelir devran döner onun bana işi düştüğünde yaptığı kötülüğe iyilikle cevap vermek onda az olan ve adına vicdan dediğimiz o yeri sızlatmak bence yeter.
İntikam almak doğru değildir başkalarına zarar vermek ve zarara zararla karşılık vermek yoktur fakat ben her zman doğru olanı yapmak içimden ne gelirse onu yaparım mm ve intikam alırım yıllar gecsede alırım ertelerim ama es gecmem unutmam... Pişman oldum evet...
Bende öyleyimdir aslında ama bir kişden intikam aldım bunu gerçekten hak ettiğini düşündüğüm için yaptım beni her defasında aynı yerden bıçakladı ve yaşattıklarının aynısını yaşattım yalan yok acayip hoşuma gitti
En İyi Cevaplar