Regl olduğumda, karnımda değil götümde sancı oluşuyor.
Şaka falan yapmıyorum, bunun sebebi nedir?
Şaka falan yapmıyorum, bunun sebebi nedir?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eger yumurtalikalarinda kist var bagirsagin sirtina yapisiyor biraz boyle bir sikinti olabilr ya da sadece tamamen bagrsaklarinla ilgilidir bilemedim ama ihmal etme bence ultrason kan testi vs bissuru seye bakyr doktrlar biz buradan bisey diyemeyz
Kist mi?
Daha korkutucu olmaya başladı :(
Sen şu oğlu olunca pipisini koparan adamın kızı olmalısın. Karıştırdığına göre başka açıklaması olamaz. . asdfg
Anlamadım?
Aslında ağrı rahmindedir ama sana oran ağrıyormuş gibi gelir. Mensin illüzyonudur bu. :)
Ama ben pek emin değilim ki :(
İllüzyon gibi gelmiyor :(
Sık sık yere düşen birisiyim. Ama bununla alakalı olduğunu düşünmüyorum, yani bilmiyorum şu an.
Alakalı olabilir mi?
:'(
Doktora gitmen gerekir buna cevap verecek kimse yok her halde burada.
Doğru :(
Götümde sancı dediğin makat basıncı. Kist belirtisi olabilir.
Ciddi misin?
Hayır ya, uzun zamandır var :(
Teşekkür ederim, en kısa zamanda göreneceğim :(
Regl zamnı bağırsaklar da bozuluyo zaten ondan olabilir
Abi bu nasıl bir dildir ya kaldırımca göt dedi ya hay babayın bacana sıçam senin emi. :)
popo demekle uğraşamazdım
eee uğraştırırlar adamı işte böyle :)
Rahim ağrını yanlış algılıyor olabilirsin. Sonuçta anüsle vajina, altlı üstlü komşudur.
Hayır yani cidden öyle. Hiç karnımda oluşmuyor :(
Karnında oluşmaz zaten. Karın yumuşak olduğu için onun altına elinle bastırırsın ağrın olduğunda. Ama rahim iç kısımdadır ve anüsün üst komşusudur. Yumurtaların söküldüğünde ağrıyı orada hissedebilirsin. Hatta o sızı anüste nabız gibi atabilir de. Her kadında vajina ve anüs arasındaki mesafe aynı değildir. Senin anüsün daha yakın olabilir vajina ağzına.
Yani, normal mi?
Ama normal kadınlarda olan regl sancısı çekmeye bile razıyım, ama bunun acısı berbat.
Bu düzelebilir mi, peki?
Hafifletebilirsin. Yaş aralığına göre şiddetli olması da normal. Sıcak sulu bez sarabilirsin beline. Ya da klitoris ile göbek arasındaki boş kısma da koyabilirsin. Eczanelerde adet sökmeyi kolaylaştıran yardımcı haplar olabilir. Onları kullanabilirsin vücudun adet görmeye alışana kadar. Eğer rutinin dışında tahammül edilemez ağrılar varsa sağlık kuruluşundan her şeyin normal ilerlediğini teyit etmende de yarar var. Kasıklarına ve o dediğim boşluk bölüme ağır ağır masaj yapman da yararlı olabilir. Çok bunaldığında sıcak suyun altında bir müddet duş alman da iyi gelebilir.
Teşekkür ederim, çok çok teşekkür ederim. Ama bunlar da bir işe yaramazsa, Doktora gitmem gerekir mi?
Rica ederim, estağfurullah. Bunlar işe yaramazsa, iki bira içmeni öneririm. Çok çabuk idrara çıkarsın ve vücudunu gevşetir. Belki iç vajina duvarların yani kasların çok sıkı da olabilir. Hormonal değişikliğe çabuk reaksiyon veremiyor olabilir. Yani acı eşiğini bilirsin, seni korkutacak bir ağrı varsa sağlık kuruluşu önemlidir. Ancak ilaç kullanmıyorsan iki bira içmen bana göre seni gevşetip rahatlatabilir.
İki bira. Bunu not ettim, yarın uygulayacağım. Umarım düzelir şu iğrenç şey :(
uzun olmasa da bir süredir oluyor...
Zamanla düzelir. Düzenli ilişkiye girenlerde veya ters ilişkiye girenlerde böyle ağrıların pek olmadığı söylenir ama bilimsel bir dayanağını görmedim. İki bira bence de açacaktır seni. Hiç bir şey olmasa keyfin olur, olumlu olduğunda ağrılarına da olumlu etkisi olabilir. İç bakalım, çözerse ayda 2 bira rutinin olur :)
pelvik konjesyon sendromu
Samimiyete gel
basur olabilir
Anal yaptıysan olur
Bakireyim, anal hiç yaptırmadım. Bunun sebebi sadece bu mudur?
Şimdi Doktora gitsem, böyle mi düşünür? :(
Hayır olmuyor? :(
Yapmıyorum?
Bununla alakası ney?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar