Zaman makinesiyle geri gitseniz ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü görseydiniz ne söylemek isterdiniz?
Haci simdi o kadar is yaptin, bu akli 300 sene geride kalmis, kendi zikindirik zihniyeti silinmesin diye ingiliz mandasini savunacak kadar haydiyetsiz yobaz taifesinin kokune niye kibrit suyu dokmedin?
Senin yanindakilerin seni anlamadiginin farkindasindir, hic mi aklina gelmedi senden sonrakiler memleketi bu kafadan koruyamaz, bu takoz halk da nerde din simsari varsa pesinden gider diye?
Gözünden kaçırdığı hacı hocaları mutlaka sallandırmasını önerirdim
Takibe aldım
ülkesine çomarlar çöktü. varsa bir yolu geri dönsün de kurtarsn şu yaratıklardan bizi.
Bu ülke Atatürk'ün değil Türk milletinindir.
Ayrıca kurtarıcı arayacağına kurtarıcı sen ol...
Atatürk'ün ülkesi denmesinden hiçbir Türk rahatsız olmaz sen merak etme. arap kırıntısı got kılları rahatsız olur bir tek.
Keyfine bak kendini harcama zaten değerini bilmeyecekler derdim
Cevap
42Cevap
Atatürk'ü anlayabilecek kapasitede insan çok az bu ülkede. Dini kendi çıkarlarına alet eden insanları dinin kendisini sanıyorlar...
Söyleyeceğim şey ise "Açtığın yolda gösterdiğin hedefe durman ilerleyeceğime and içerim"
Zafer Bayramı'n kutlu olsun!🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Karşısında bayılırım be, ne söylemesi? :D
İşte böyle paşam, it ürüdü kervan yürüdü. Bugün size hakaret edip sövenler, Gidip din tüccarlarına taptılar.. Vatanı böyle kurtarıyorlar paşam... Sizin gibi değil..
Affet ATA'm ülke yobaz insanların eline kaldı , koruyamadık
Atam geri dön... Senden nefret edenler var ülkemizi almak isteyenler var sadece sen bizi kurtarabilirsin atam 😔
Akli ile yurdu bolunmeuye karsi korudu ve onderligi sayesinde yurdumuzu kurtardi ruhu sadolsun allah rahmet eylesin
"sana sarhoş diyolar.. sarhoşken kurduğunu ayıkken yönetemiyolar!" sözünü söylerdim.
keşke uğraşıp da şu şerefsiz millet için didinmeseydin Mustafa bey, 54 yıllık ömrüne yazık
atam kan emek ve göz yaşı ile kurduğun vatan elden gidiyor yetiş atam derdim
Şu dincileri eğitimle falan eğitme işi başarısız oldu paşam hepsini assaydin keşke.. şu an ülkeyi yönetiyorlar ve yolsuzluk hat safhada hiç bir ülke ile komşumuzla aramiz iyi değil Türkiye artık cihadci araplarin yanında.
Dolapta rakı var, karşılıklı içmenin şerefine ermek istiyorum atam..
zaman makinesiyle onu bu yıllara getirirdim ve direk kendi gozlemleri ile sahit oldugu seylere karsi söylemlerine kulak asardim.
Atatürk'u sevmeyen yobaz ve Ataturk'un arkasına sığınan Atatürkçü olmayan CHP zihniyetinı bilmesini isterdim
Ne diye kurtardın ki sanki ülkeyi
Eski haline dönüyor
Gelecek nesiller çok kötü sana ihtiyacı var 😪 derdim
Gerçekten masonmuydun? Neden sürekli içki içerdin? 3 yaşındaki evlatlık kızına neden alkol içirdin?
Alkole gelirsek. Bira kolaya göre daha az zararsız. Kola içirse alkışlar mıydınız? Tayyip ya da Gül tam hatırlamıyorum çocuklara oyuncak silah dağıtmıştı. Bir yudum bira mı yoksa oyuncakta olsa birbirlerine sevmekten çok savaşmayı öğretmek mi? Aklınız fikriniz uyduruk bir kitapta.
Koyun derken? Burada Atatürk'ten bahsediyoruz, Tayyip ya da Gül ile konumuz ne alaka. Gerçekten merak ettiğim soruları sordum. Atatürk düşmanı değilim
paşam biraz alkolü azaltsanız..
biraz daha uzun yaşasanız..
Diyecek cok sey var.. ama o an herhalde boynuna sarilip saatlerce aglardim...
Gel benim ömrümü al Ömrüne kat derdim Şanlı Önder Mustafa Kemal Atatürk Canımız Kanımız ne güzel bir insan
Başa geçenler doğudaki maymunları bir bitiremedi Paşam!
Baba gidip bir yerlerde takılalım bunlardan cacık olmaz derim.
Kendilerine hoşgörülü olmalarını söylediğiniz Türk gençleri, kendileriyle aynı düşüncede olmayan herkese "Çomar" ve "dağdaki çobanla oyum bir mi olacak" diyorlar Kemal Bey. Bununla da ilgili bişey söyleyin belki okurlar ;)
Keşke dinime hakaret etmeseydin, peygamberimle dalga gecmeseydin. O zaman belki sevebilirdim seni.
@farkvarr Nutuk. Medeni Bilgiler. Ataturk'un soylev ve demecleri. Bizzat gordum evet bunlarda. Canli videosunda da "gokten indigi sanilan kitaplar" diyor. Dini kullananlarla ne olur şunu karistirma. Hicbir partiyi tutmuyorum, rte zerre umrumda degil, sevmem onu da
"Gökten indiği sanılan kitaplar" deyimi yanlış mı peki? Görmedik ve öyle sanıyoruz sadece bence çok yerinde bir söz olmuş. Yani doğru şekilde ifade etmiş. "Gökten inen kitaplar" deseydi yanlış olurdu. Çünkü gözüyle görmüş %100 doğru olduğuna inanmış gibi olurdu. Doğru değil demiyorum ama %1 bile olsa doğru olmama ihtimali yok mu?
@farkvarr
Doğru diyor Mustafa Kemal in kendi yazdığı kitapları oku anlarsın
@farkvarr Ihtimali yok bu bir. Hadi tamam inanmasin. Medeni Bilgileri falan okudun mu? Peygamberlerin hepsine karinlarini doyurmak tek amaclari diyor. Inanmiyorsan konusmayacaksin. Niye camur atiyorsun? Hayati ac gezerek gecmis bir insana bunu diyor. Iftira bu. Arapoglu diye kucumsuyor. Kur'an onun hayatini anlatan bir kitapmis. Salliyor boyle. Kur'an her peygamberi anlatir. Onun biyografisi degil. Bak inanmaz bir insan. O zamn konusmaz. Surekli iftira ve laf atmis. Ben gittim bizzat kutuphanelerde arastirdim bunlari.
Beni çamur atmakla eleştiremezsin, ben çamur atmadım kimseye. Olanı, olması gerektiği gibi söyledim. İnanıp inanmamam da benim bileceğim iş bu ne seni ne de bir başkasını ilgilendiren bir konu değil. Kütüphaneye gidip kitap okumuşsun anladım ama okumak yetmiyor biraz da mantığınla hareket etmen gerekiyor. O kitabı yazanlar kim? Senin benim gibi insanlar değil mi? Demek ki kitapta her yazılan şeye de inanmayacaksın.
@farkvarr
Kendi el yazısı var
@farkvarr sana demedim. Ataturk camur atmis. Allah askina ataturkun her lafini aldiklari kitaplar onlar 😂 medeni bilgiler kendi kitabi direk. Nutuk da onun 😂 soylev ve demecleri sozlerinin bazilarinin toplanmis hali 😂 yani mantigimla en saglam kitaplari sectim. Ataturkcu olup nasil anlamazsin en saglam kitaplar oldugunu, hayret😅
Ben Atatürkü severim ama Atatürkçü değilim. Sadece senin söylemine takıldım yani dini sevmeyebilir veya dinsiz olabilir. Bu yönü bence onu kötü insan yapmaz. Dini destekleyip kahraman ilan edilen ve el altından neleri götüren insanlar var. Böyle dincilerin yerine dinsizleri tercih ederim. İnsanoğluna güvenim yok benim ve bu ınsanlar kitabı değiştirme şansına sahip mi? Evet sahip; durum böyleyken o kitaba da bir şahibe ile yaklaşmam gayet normal. Seninle daha özel yazışmak istedim ama dm kutun kapalı
@farkvarr Bir insan dine inanmayabilir. Ama o dini aşağılaması niye? Ben gidip Hindistan'da inekleri kessem gozleri onunde bana ne faydası olacak? Saygisizlik degil mi? Yapacaksan kendi icinde yap, kendi arkadaslarina de. Kitabina benim peygamberimi yaziyor. Ustelik iftira ediyor. Ac gezmis ya. Ac gezmis. Ne demek tek derdi karnini doyurmak falan. Sanane yani degil mi? Inanmiyorsan ne yorum yapiyorsun? Sen siyasetcisin, o kadar savas icinde bunu ne yapacaksin? Inanmazsin olur biter kardesim ama kimse benim peygamberime Allahima iftira edemez. Kimse sevmemi beklemesin o zaman. Kaldıki ben dini kullananlari da sevmiyorumki. Ataturk gibi onlar da. Ataturk de musluman guya. Bir muslumanim demis bir ateistim demis. Bir ovmus bir sallamis. Ayni dini kullananlar da oyle. Hicbirini sevmiyorumki ben. Insan kalmadi ya. Insan kalmadi
Kardeşim dediğim gibi bak anlatacak çok şey var ama burdan yazmam doğru olmaz. Tepki alıyorum sonra ve münakaşa sonrası hesabım kapatılıyor. Çünkü hemen az önce de şahit olduğun gibi üşüşüyorlar kendini bilmez cahiller. Sana birkaç şey anlatsam eminim nutkun tutulur, karşılık bile veremezsin. Bir kaç soru sorarım kendinle çelişirsin ki buna eminim daha önce çok kez yaşadım. O yüzden ya bu konuşmayı burada bitirelim ya da benimle konuşabilecek ve sorularıma cevap verebilecek kadar bilgin ve cesaretin varsa buyur bekliyorum 😊 İyi geceler
@sinemsine
Mustafa Kemal in müslüman olduğunu kanıtla
@KötülüğüNYükselişi öyle veya değil onun tercihi ülke daha kötü durumda olabilirdi. Peki sen müslüman olduğunu kanıtla Allah misin lan sen yargılıyorsun? o kadar cluu varken adamın dinini yargılamak mi kaldı size?
@sinemsine
Bir söz vardır Anadolu da müslümana cavvir eziyeti diye
Cavvir müslümana yararı olmaz
Bu ulke İngilizler istemese kurulmaz di kurtuluş savaşı bence bir tiyatro idi
Yunan ordusu denize sapır sapır dokulmedi bilinçli geri çekildi
Senin yaşında bazı şeyleri idrak edememen normaldir
@KötülüğüNYükselişi git madem müslümanların kurduğu ülkeye hadi ikile kardeşim hadi
@KötülüğüNYükselişi tamam dostum sen Hristiyan olmaya marak kalmışsın. Hadi işine. .. cahil cahil konuşup duruyorsun.
Benim atalarım Mustafa Kemal in abuk sabuk inkilapları için savasmadi
Din için vatan için Allah için savaştı
Cumhuriyet sonrası Allah demeyi yasakladı Mustafa Kemal :@
@sinemsine
Adam akıllı konuş seni mahkemeye veririm paranı alır çatır çatır yerim
@KötülüğüNYükselişi ver lan vermesen selonun köpegisin
@sinemsine
Adam akıllı konuş küfür , saldırı ile bir yere gelemezsin , bu senin seviyeni belirler
Dediklerim yanlış ise aksini belge ile ispatla bayram bayram terbiyeli takın , biraz müslüman ol
@sinemsine
Biz senin yaşını geldik geçtik
Biz senin hiç olmadığın yerdeyiz , görüneni söylüyorum , buraya gelip bunları görmek için yıllarca araştırma yapman , merak etmen gerekiyor
Ülke dinsiz kaynıyor. Ben mi dedim Ataturke gel dinime etmedik birakma diye. Sanki tek basina savasti. Gelmis dinle ugrasmis, içkiden ölmüş, ölürken pis kokudan pislikten yanına yaklaşılmıyormuş. Sonra 9u 5 gece diye sallamışlar 😂 siz deyinki biz ateistiz, en buyuk kinimiz islama. Gidin sevin, tapın banane. Benim peygamberime etmedik laf birakmiyor. Alemleri yaratanla dalga geciyor. O kim oluyor? Isterse dünyalara iyilik yapsin. Allaha laf atan insan annem dahi olsa sevmem. Sen kimsin ne oluyorsun da seni yaratana etmedik laf birakmiyorsun? Neyse zaten rezil bir sekilde öldü ve sadece rezillerin dilinde geziyor. Allah ne güzel vekil. Hic ataturku seven beyin sahibi bir insan gormedim. Hepsinin hayati kendi satilmis. Insanlara kul olmuslar Allaha kibirden 😅😂 Donondon sozono? Dininden bizeneyse, vatani kurtarmis bla blasindan da banane? Canakkale gecilmedi. Ataturk o zaman kiytirik bir askerdi. Sanki ataturk canakkaleyi vermedi mesela. Keske hic asker olmasaydi. Lagima benzetti ulkeyi
@beberuhi Kim? Isterse annem Allaha laf atsin, onu da sevmem. Dini beni ilgilendiriyor. Ataturk ulkeyi kurtardi diyorsunuz sevmeyen herkese laf atiyorsunuz. Neden? Vatanini kurtarmis yasamasina güya vesile olmus? Allah ya o tovbe haşa👏 kaderimi o yazdi sanki😅 Ama biz alemleri Allah yaratti, onun verdigi havayi solurken ona laf atmayin deyince bas bas ozgurluk diyorsunuz. Ataturkculer Allahtan daha cok seviyor onu. Kime taparsaniz onlarla cehenneme gidersiniz. Gidin biraz arastirin Allah askina ya. Uyuyup durmaktan din birakmadiniz ulkede. Munafik ettiler hepinizi.
@sinemsine
Sen bu dine ambargo konmadigini nereden biliyorsun?
Mustafa Kemal e kalsa kökten yasakliyacakti dini
Kendi sözü var bana kalsa bütün dinler denizin dibini boylasin diye
@sinemsine Suanki bulundugum durumun kotu oldugunu kanisina variyorsun da Ataturkun yasalari degil mi😂 her seyin icine etmis. Bak sen de kabul ediyorsun bulundugun durumum kotuymus. Demekki sen de rahatsizsin😅 git tap ataturkune onun sayesinde hayatindaki her b. k 😂 Allaha diyeceginize ataturke deyin. Ototork ototork siz de onun gibi leş olmadan can veremezsiniz rezil rusva ölüp gideceksiniz.
@sinemsine akpliyim ama ne ya. Akpli salak
@sinemsine Akpli salak dedim. Akpliler salak 😂 akp salak. Chp daha salak
Sen bu Türk milletini adam edicem diye yanlış düşünmüşsün. Boşuna kendini yormuşsun
Onu çok sevdiğimi ülkemizi kurtardığı için ona minnettar olduğumuzu ve hakkının ödenemeyeceğini
Ermenilerle birlikte kürtleride sınır dışı et atam derim
Bir şey söylemem gerekiyor mu? Sessice sarılsak yeter mi?
Madem batılıların kültürünü, ahlaksızlığını alacaktık ne diye o kadar şehit verdik atam... diye sorardım
İslam arapların dinimiymiş? Bu cahilliğin kaçıncı evresi la
Biraz az mı içsen ne?
ne ararsın tanrı ile aramda
sen kimsin ki orucumu sorarsın
hakikaten gözün yoksa haramda
başı açığa niye türban sorarsın
rakı şarap içiyorsam sanane
yoksa sana zararım içerim
ikimizde gelsek kıldan köprüye
ben dürüstsem sarhoşkende geçerim
esir iken mümkünmü ibadet
yatıp kalkıp atatürke dua et
senin gibi dürzülerin yüzünden
dininden de soğuyacak bu millet
işgaldeki hali sakın unutma
atatürke dil uzatma sebebsiz
sen anandan yine çıkardın amma
baban kimdi bilemezdin şerefsi
Neyzen Tevfik
Güzel şiirmiş.
Atatürk e dil uzatana güzel şiir evet
Niye kötü yorumladınki? Belki orda demek istedim ki az iç daha uzun yaşa?
Neyse.
Cehalet böyle bişey olsa gerek ve senin yokluğunda böyle insanlar artacak, cehalet artacak atam
@bayyangamzelii
Neyzen Tevfik e sormak gerekli Mustafa Kemal in gerçek babasını kim biliyor mu acaba?
Onu bunu bilmem ben , benim ülkemi kurtarmış ADAM a laf etmem ülkeyi b*kluğa götüren ona inananları da beraber götürsün
@bayyangamzelii
At gözlüklerini çıkartın
Millete doğruyu söylesinler millette bilsin gerçeği
Ondan sonra istediği seçimi yapar ya sever ye sevmez
Gerçeği tüm dünya biliyor zaten bu milletin kafasıyla alakalı iyiyi kötüyü ayırt etmeli bir insan.. iyiyi gören iyi şartlarda ilerler kötüyü gören b*ka sürüklenir 😀 iyi geceler abicim senle münakaşaya girmem
@bayyangamzelii
Ne biliyorsun sen dünyada yokken biz kitap okuyorduk
Beni yıllar sonra anlarsın , hakliymis dersin şimdi uyumuna devam et küçük
Herkes bir ırkı kırmış sen kimi kırmak isterdin derdim
Maksat senin beynini yakmaksa varım
Biz öğlen kestik panpa
Yenir mi sence etim 😵 serttir karttır
He ya pisliğin önde gideniyim😬😂😂
Kimseye karısmam yahu çeldirmesi
Tek ırzına geçebildiğim o var😂
CHP'nin okları yayından çıktı. Çare bulalım atam
Atam ülke elden gidiyor derdim
diyecek o kadar çok şey var ki
Ona şükran borcumuzu iletirdim
teşekkür ederdim ülke için yaptıklarına
Canım Ata'mm, kalk da ben yatam
Bırak paşam kurtarma haketmiyorlar.
Makbule'yi nasıl boşadın?
Latife değil miydi eşi?
sana çok ihtiyacimiz var.
I love you Atatürk derdim😏😄
Atam, İzindeyiz.. kimse yarattıklarını silemez..
Atamm bıraktığın ülkenin haline bir bak derdim
Sana çok ihtiyacımız var Atam ♥
Sana ihtiyacımız var😢
Savaşa giderken askerlerimizi nasıl seçtiniz sorusunu sorardım
iyi ki varsın... sen hep varsın...
bunlar için bu kadar çabalamasan da olur derdim
Ona inancini sormayı cok istiyorum inanci üzere konuşmayı..
Ya kardeşin size ne? Inanci üzerine konuşacağım o kadar zaten kendisi sizin gibi önyargılı ve kaba olmadığı için benimle güzel bir şekilde de konusurdu emin olun
Seni çok özledim 😭😭
Senin taşşağını yiyim. Kraaaallll
moralini bızmak istemem bir çay içip kalkarım.
Yazı yetmez çok şey var
Tum Turkiye adina ozur dilerim Ata`m!
sevgiyle, saygıyla , özlemle, minnetle anıyorum.
Ismet Inönün'yü as derdim.
Seninde kıymetini bilmiyorlar
dün emrindeydik, bugün yolunda yarın yanındayız
Boşuna kurtarma paşam bok edecekler eserini
Musulu da alak paşam :d
Adamın dibisin derdin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar