Okulumun ortamı çok kötü ve depresyona girmek üzereyim?

Arkadaşlar ben lise 3 e geçtim biliyorsunuz lise çağı herkes için çok özeldir en güzel yıllarını yaşar insanlar fakat ben en kötü yıllarımı yaşadım okulumun puanı iyiydi fakat ortamı tam anlamıyla berbattı eğer bu okulda bir ortama sahip olsaydım çoktan yoldan çıkmıştım o sebeple birkaç arkadaşım dışında kimseyle muhattap olmadım zaten olamadımda genelde bozuk kızlarla iyidi erkeklerin arası doğru düzgün erkek kankam bile olmadı yani başka arkadaşlarımın okulunun ortamı bu kadar bozuk değildi bende en sonunda nakil aldım çünkü depresyona girdim o derece yalnızdım hemde disiplinsiz bir okuldu aslında ortaokul yıllarım şahane geçti fakat lisede aynı potansiyeli yakalayamadım ortaokulda da bu tür insanlar vardı fakat tek tük sanırım küçük olduğumuz için o kadar bozulmamıştık saftık temizdik ve şimdi yeni bir okula gidicem 2 tanede arkadaşım var açıkçası 2 senedir ne sevgilim oldu ne bişey tipsiz biri de olmadığım söyleniyor çevremde ama o okul bana artık uğursuzluk mu getirdi bilemem gerçi konuştuğum oldu ama bir şekilde hepsi bitti artık bu okuldan ne sevgili ne de arkadaşlık beklentim var sadece derslerime odaklanıcam çünkü beklentiler gerçekten üzüyor sizdende ricam birkaç teselli cümlesi
Okulumun ortamı çok kötü ve depresyona girmek üzereyim?