Kırmızı saç kullananlar, ben yeni kullanmaya başladım. Saçım doğal saç rengim sadece bir tutamını kırmızı yaptım. Hemde nar kırmızısı. Ama daha 3. yıkamada turunculaştı. bir hafta bile dayanmadı. Şu an merak ediyorum da bütün saçını senelerce kıpkırmızı kullanan kadınlar nasıl kullandı? Boya rengi markası şampuanı, boyadan önce ya da sonra yapılan bir şey vesaire nasıl kullanıyorsunuz öyle uzun süre kırmızı kırmızı :) Kırmızı (kızıl) saç kullananlar, Palette şarap kızılı kullananlar, yorumlar? Palette şarap kızılı
Kırmızı (kızıl) saç kullananlar, Palette şarap kızılı kullananlar, yorumlarınız neler?
senin bahsettiğin nar kızılı tam bir kızıl,saçını orielle açtırıp uygulatmışsın,bu nedenle boya akınca alt zeminde açıldığı için turuncu olması normal,gelelim uzun yıllar kızıl kullananlara,tahmini saçının nar kızılını komple kullanan yoktur,tonca ne olursa olsun koyudur senin saçının rengine göre.kızılı uzun süre kullanmak istiyorsan düzenli cila attırman ve banyo sonrası sirkeli suyla durulaman gerekir,daha parlak ve kalıcı olur...
siyah bir saç işlem yapılmadan asla açmaz.tıpkı boyanın boyayı açmayacağı gb.saçı platine hazırlar gb açmasına gerek yok,kızılın ışıldaması için hafif rengini kırması bile yeter.
senin yapacağın iş ya düzenli kızıl cila attırıcan ya da koyu bir renge geçiş yapcan,ben bir süre kullandım kızıl çok nalet kestirmeden kurtulamıyorsun,hangi renge boyatırsan boyat boya aktıkça alttan kızıllık çıkıyor,eeee her güzelin bir kusuru var.
Kızıl saç rengini kullandığım zamanlar pek zorluk çekmemiştim, çünkü Palette markasını tercih etmiştim ve çok memnun kalmıştım. Kızıl saç rengi yıkadıkça akıyor, rengi açılıyor gibi sorunlarım hiç olmamıştı. Şimdi sana deneyimlerimden yola çıkarak tavsiyelerde bulunmak istiyorum 🌺
Kırmızı (kızıl) saç rengi kullananlar
Kızıl saç rengi her renk saçta iyi sonuç verir mi?
Palette şarap kızılı kullananlar
Kızıl saç rengini kullanırken yıkadıkça aktığı ve kızıl renginin açıldığı söylenir. Bu tamamen yanlış boya seçimiyle ilgilidir. Palette Deluxe, etkili renk pigmentleri sayesinde tüm saç tellerini tek tek sarar ve başarılı sonuçlar ortaya çıkarır. İlk boyamada doğal saç rengine göre bir ton meydana gelir. Saç rengin koyuysa, koyu tonlarda bir kızıl görürsün. Saçlarının rengi açık renkse, daha açık tonlarda turuncu yansımalı bir kızıl oluşur. Zamanla boyayı tekrarladıkça renk iyice oturur.
Kızıl saç renginin kalıcılığını arttırmak mümkün müdür?
Aslında kızıl saç rengi söylendiği gibi çabuk akmaz ve rengi değişmez. Doğru markayı ve metodu uygularsan böyle bir sorun olmaz. Dip boya zamanı geldiğinde önce diplerin boyasını yapıp sonrasında tüm saçı boyamalısın. Böylece tekrarlanan boya sayesinde tüm saç aynı tonda görünür, renk geçişleri olmaz ve saç rengi de iyice oturur, kolay kolay akma, solma, renk değiştirme görülmez.
En iyi kızıl saç rengi tonları için Palette Deluxe tercih edin!
En iyi kızıl saç rengi tonları için Palette Deluxe
Palette Deluxe serisi etkili renk pigmentleri sayesinde, koyu renk saçlarda bile başarılı sonuçlar ortaya çıkarır. Ayrıca içeriğindeki değerli marula yağı sayesinde 8 haftaya kadar kalıcı parlaklık sağlar. Bu da rengin kalıcılığını arttıran bir faktördür. Boya kutusundan çıkan zengin saç bakım maskesi ile saçına bakım yapıp yumuşatırken aynı zamanda saç renginin kalıcılığını da arttırır.
Benim tercihim de her zamanki gibi Palette Deluxe ✨
Palette Deluxe 4-0 Kahve
Bir süredir siyah saç rengi kullanıyordum, ama kahverengine geçiş yapmak istedim ve Palette Deluxe sayesinde hiç zorluk çekmedim. Palette Deluxe 4-0 Kahve kullandım ve çok doğal, koyu bir kahverengi ortaya çıktı. Dip boyayla birlikte tüm saçı boyadıkça renk iyice oturuyor ve biraz daha açık bir ton meydana geliyor. Verdiği parlaklık da çok dikkat çekici. Ayrıca zengin saç bakım maskesini de kullanıp saç rengimin kalıcılığını arttırıyorum, aynı zamanda saçlarıma bakım yapıp yumuşacık olmasını sağlıyorum.
Kızıl en sevdiğim saç renklerinden bir tanesidir. Doğru ton tutturulursa bana göre her ten rengine uyum sağlayabilen nadir renklerden. En az siyah kadar asil, aynı zamanda kışkırtıcı bir saç rengi :)
Palette yoğun kızıl kullananların yorumları neler?
Palette yoğun kızıl kullananlar
Palette Göz Alıcı Renkler serisine bayılıyorum. Renk yoğunluğu müthiş olan bir saç boyası. Aynı zamanda parlaklığı da uzun süre koruyor. Kalıcılığı da müthiş :) Palette 6-88 Yoğun Kızıl çok tatlı bir ton, kullananlar elde ettikleri rengi çok beğenmiş. Akma gibi sorunlar yaşamadıkları için çok memnun kalmışlar.
Palette ateş kızılı kullananların yorumları neler?
Palette ateş kızılı kullananlar
Palette Deluxe 7-887 Ateş Kızılı da kullananların çok memnun kaldığı saç tonundan, boyasından bir tanesi. Ateş Kızılı Palette'nin Yoğun Renkler Serisinde bulunuyor. Bu seri koyu renk saçlarda bile etkili renk sonucu sağlıyor, bu yüzden kullananlar çok memnun kalıyor :)
Palette koyu kızıl kullananlar memnun mu?
Palette koyu kızıl kullananlar
Kızıl saç kullananların bir diğer tercihi de Palette 4-88 Koyu Kızıl oluyor. İçeriğindeki kızıl renk zenginleştirici sayesinde kalıcılığını uzun süre koruyor. Kızıl saç renginin uzun süre yoğun ve parlak olmasını sağlıyor. Kullananlar nasıl memnun olmasın :) Sonuçlar ve yorumlar hep olumlu.
Palette Deluxe serisinin en güzel renklerinden biri de 5-889 Şarap Kızılıdır. Bir dönem benim de denemişliğim var :) Koyu kızıl tonlarını seviyorsanız kesinlikle harika bir seçim olacaktır. Kullananlar yorumlarında en çok kalıcılığına, parlaklığına değinmiş :) Gerçekten uzun süre kalıcı kızıl saç boyası bulmak zor oluyor. Çabucak akan boyalar maalesef zorlayıcı oluyor. Ancak Palette Deluxe Serisi kalıcılığıyla gönüllerde taht kuruyor :)
nar kızılı cok uzun sure kullandıgım bı renk.. palettenın boyasını kullandım nar kızılında.. boya sonrası bakım kremı var .. renk koruyucu sampuanla falan kullanınca dayanıyo aslında.. sadece denız havuz durumunda turunculasıyo :)) ama kızıl olsn uzun sure dıosan koleston ozel kzıllar serısı al.. 15.gun renk aktıflestırıcı kremı ve 30.gun bakım kremı var hem yumusak hem parlak hemde ılk gunku gıbı kızıl kalıyo :))
Kutu boya kullanirsan sacin koyu renkse yani sari degilse kutudakinden cok daha koyu durur. Kuaforum dibine ayri boya hazirliyor. Ucuna ayri. Her yer ayni ton olsun diye. Gene sen bilirsin de. Koyu olursa acman icin tekrar oriellerler. Dogal saca oriele gerek yok sadece.
Bak ben saçımı 1 senedir lal kızılına boyuyorum emin ol her yıkamada 1 ton akıyo benim saçım kırmızıdan pembeye dönüyo çünkü altında platin sarı vardı emin ol hiç bir kız uzun süre kullanamıyo sadece her hafta boyuyorlar buda saçı yıpratiyo