2. ruyamda. annem sinirden kendini asmisti ambulas çağırdım ama çoktan ölmüş kurtaramamislardi.
Geçen de bunları gördüm rüyam da annemle kavga ettikten sonra
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cinlerin insanlara fiziksel bir zararı dokunmaz. onlarda bizim gibi sınava tabi tutulur. ve yalnızca allaha ibadet etmeleri için yaratılmışlardır..
O yüzden böyle şeylere kulak asmayınız. ailenizde normal olmayabilir. farketmez. ama kimse öyle bir şeyde yapmaz boşverin.
çok garip ya bir ailecek piskologa sonra imama falan gitseniz diyorum teyzenizin yaşı kaç bide evde namaz kılan var mı teyzenin bunu deme sebebi ney hiç merak edip sormadınmı?
evde kuran okunur her gun namaz kılınır. kadin deli ışte öldürücem dedi merdivenlerden yuvarlarim dedi. bıçakları sakladik korkudan bişey yapmaz ama korkuyorum ya
bizim bir imam vardı askerde hep diyordu cinler zaten bizim içimizde yaşıyor şu an bile etrafında vardır illaki bir sürü kabile falan var diyodu bunlardan korkulacak hiç bişey yok içini rahat tut her zaman geceleri eger yatmakda zorluk cekiyorsan aklına kötü şeyler geliyorsa dua oku her zaman okurum ben bildigim herşeyi ama teyzen için mutlaka bir imama gitmesi lazım normal degil.
tuvallette çok duruyor ve banyo yapmıyor sizce bir durum var mı dir musallat filan
eğer durum böyleyse bir götürmeniz lazım derim belkide piskoloji ile alakalı bir durum
Hafıza gidin
niye
Ne niye kurtulun sertlerinizden. 3 harfliler musallat oldu diuorsun
Cevap
9Cevap
Biri seni bu düşünceye çok empoze etmiş. Öyle şeyler sana bulaşma bile bilinç altın bu korkunun etkisi ile rüyalarını geçtim normal de yaprak kımıldasa hep korku sarmaya programlamış gibi seni bunu dillendirmek yerine unutmaya çalışarak kurtulabilirsin
teyzene güler yüzle davran onun yoluna göre git bisey olmaz zaten o sana kalk bunu yap dese yap ilerde yumusar zaten sende kurtulursun 😜😜
Ah kardeşim benim çok fazla film izleme cinler durduk yere kimseye zarar veremez böyle bir hükümleri yok. sen ALLAHA sıhın dua et sadece
Delilerin arasında kala kala seni de deli edecekler. Sakin ol, cinle alakası yok bunun, sadece psikolojik😁
Psikiyatriye başvur...
Muhtemelen cin musallatı var sende
dua oku bol bol kız ayool
Kilitle kapıyı gece sen
Mesajjj
ne diyorsun
Korkunu yenmelisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar