Kedim, erken doğum yaptı ve yavrusu öldü bir dakikanızı ayırıp dinleyebilirmisiniz?

Bugün evde yalnızdım kedim evde geziyordu yanıma geliyordu balkon kapıları falan kapalıydı ağzını açıp nefes aldığını farkettim hayvanlar hakkında tecrübelli olduğum için hemen bir kap su ve salam falan ayarladım yemedi balkon kapılarını açtım rahat nefes alması için azda olsa nefes hızı normalle döndü neyse ben çay sigara falan içerken kedi besleyenler bilir Mart ayında uyuz bir ses çıkarırlar çiftleşme isteğini bildirirler ben bu sessi duymaya başladım hemen anladım doğuracağını farkındaydım çünkü karnı aşırı şişikti ıkınıyordu falan ama doğurduğunu farkedemedim ama birşeyler aaklıyordu anlıyamadım yarım saat 1 saat sonra ordan geçerken dikkatimi çekti küçücük bir et parçası içim parçalandı içerden bizimkileri çağırdım ölü yavruya bakarken kedimde geldi onu koklamak yanında uzanmak için nasıl koşuşturduğunu çabaladığını görmeniz lazımdı çok üzüldüm çok lütfen hayvanlara iyi davranalım onlarında DUYGULARI var.
Kedim, erken doğum yaptı ve yavrusu öldü bir dakikanızı ayırıp dinleyebilirmisiniz ?
Kedim, erken doğum yaptı ve yavrusu öldü bir dakikanızı ayırıp dinleyebilirmisiniz ?
Kedim, erken doğum yaptı ve yavrusu öldü bir dakikanızı ayırıp dinleyebilirmisiniz?