Köye geldik bayramın birinci gününe kadar burda kalıcaz akşam kuzenlerle oturduk film izledik bom oynadık. az önce instada geziyordum uyuyacaktım az sonra benden 1 yaş büyük olan kuzenim böyle bir mesaj attı kafama takıldı neden böyle bir mesaj attı?
Habire abi dedigim Adam abi diyorum demişsin başka bir yorumda yanına gitseydin belki bir derdi vardır diyen insana da neler okuyoruz ben gecenin birinde neden başkasının odasına gideyim demişsin hem abi diyorum diyosun hemde neden yanına çağırdığını biliyosun anlamadim ben seni
Kotu dusinmiyim fesatlik olmasin diyorum su mesajlara baksana ben olsan kuzenimle mesafe koyardim niyeti pek iyi gibi degil benden soylemesi bir bayani sirf cani sıkıldı diye gece yalniz cagirmaz suna bak uyudun mu diyor tobe tobe uykusu kacmis kuzeninin :D
Olay köyde geçiyorsa kesin sevişmek için çağırmıştır
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
karakteri nasıl bak sana soyle dıyım bızde kuzenle evlenme felan yoktur sizin adetleri bilmem bızde kuzen kardeşti beraber buyuduk beraber de uyuduk sıkıntısı oldu dınledımde ama tanımıyorum sızı o yuzden bısey dıyemem
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
yanı anlıyacagın art nıyet goremedım abının yazdıgında bana kuzenım boyle yazsa kavga etmek ıstıyodur felan dıye dusunurum :D
Sen fesatsin be. Odasına gitsen çocuklugunuzdaki gibi sohbet ederdiniz ya da günlük ne konuşuyorsaniz onu konusurdunuz. Neyse artık geçti. Adamın da canını sıkmışsndr.
En İyi Cevaplar