- Diğer konusunda 18,9b cevap paylaştı.
+1 yılyani çürük raporu alır artık askerlik yapamaz diyo
çürük raparu demek teskere değildir
örneğin askere geldiğinde , duymuyorsan , ya da tam göremiyorsan gibi gibi durumlarda çürük verip askerliğini sonlandırırlar
iş için terhis belgesi istendiğinde çürük belgesini verirsin , çoğu şirkette biz seni sonra ararız der15 Yorumla- +1 yıl
3 ay aldı hava değişimi
Sonra 1 ay aldı
Sonra 3 ay daha verdiler
Toplam 7 ay oldu Şu an.
Haftaya 4. Kontrole gidecek ve hâlâ aynı
Sonuç %100 çürük mu yani? - +1 yıl
zayıflamamışsa çürüktür ve % 95 ihtimalle kardeşini askerden muaf edecekler
- +1 yıl
Ama boyu uzun
1.90 boyunda
129 kilo
Öyle çok kilolu durmuyor bu normal mı
Yuh ya ne kadar kolaymis çürük almak - +1 yıl
askeri kanunlar açık ve nettir. onların belirlediği kilo da değilsen yakarlar askerliğini . inş. son gidişinde kabul edip devam ettirirler diyim bari. umarım zayıflar
- +1 yıl
Isin aslı kendini muaf olmak
Sivil hayatına dönmek istiyor
Tövbe deyin 😂
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kardeşinin galiba kilo problemi var ve boy kilo oranı vardır
Eğer o oranlar birbirini tutmazsa almıyorlar askere ve kilodan dolayı sağlık kontrolleri yapıyorlar galiba eğer kilo verirdi ve onların istediği soruma gelirse alırlar
Gelmezse de direk muaf oluyor14 Yorumla- +1 yıl
1.89 boy/ 123 kilo==3 ay hava değişimi
1.89 boy/ 124 kilo==1 ay hava değişimi
1.89 boy/125 kilo==3 ay hava değişimi
Şu an 1.89/ 129 kilo. Haftaya 4. kontrolu olacak
4. hava değişimi verilir mi? - +1 yıl
Çürük mu verilir
Gizli Üye(25-29)+1 yıl6 aylık hava değişimiyle düzelmesi askerliğe el verişli değildir diye rapor düzenleniyor yani çürük raporu. Eğer rapor verirlerse biraz zor iş bulur kardeşin
04 Yorumla- +1 yıl
Bizim kira gelirlerimiz var.
Yani babam 6 daire bana
6 daire kardeşime verdi. Daire başına 1000 tl kira alıyoruz. 6 daire aylık 6 BIN kira geliri getirisi yapıyor. Çalışmasına gerek yok zaten
Cevap sahibi+1 yılO zmn sorun yok askerliği iptal onun,
- +1 yıl
Kesin mi
Cevap sahibi+1 yılEvet kesin
- Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılkardeşin eğer kilo veremezse askerliğine devam edemeyecek durum bu.
15 Yorumla- +1 yıl
3 ay aldı hava değişimi
Sonra 1 ay aldı
Sonra 3 ay daha verdiler
Toplam 7 ay oldu Şu an.
- +1 yıl
6 ay bitiminde tekrar kontrol ederler gene kilo aynıysa muaf olur yani ama geleceğinde iş yaşamını etkileyedebilir haberiniz olsun.
- +1 yıl
Kendisine babam büfe açtı. Yani kendi işini yapıyor
Çürük almak sivil hayatına dönmek istiyor bu saatten sonra. Keşke ÇÜRÜĞE cikmasaydi
Ama bu saatten sonra curugu verirler
12 aylık askerliğin 7 ayını evde geçirdi - +1 yıl
kilo verirse devam eder askerliğe ama sabit kilodaysa veya almaya devam ederse yırtar
- +1 yıl
Adam 6 ay hava değişimi sonrası çürük verilir demiş.
Bizim oğlan 3 ay aldı
1 ay daha aldı. Etti 4 ay
Geçen 3 ay daha aldı etti mi 7 ay😂
1 ay fazladan bile aldı. Çürük verirler herhalde.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Verilen süre dolduğunda kardeşin askere gittiği zaman kriterlerin altındaysa askerliğe devam edecek eğer değilse çürük alıp eve gönderilecek. Not: 6 ay rapor aldı diyelim 30 günü şafaktan düşer geri kalan 5 ayı da üstüne koyup öyle yapar ona göre yani 11 ay.
12 Yorumla- +1 yıl
4. hava değişimi verilir mi?
+1 yıl%100 çürük ve söyle ona hayatı karardi tamam askerligi biliyorum bazen dayanilmaz ama çürükle kurtulamazsin normal yaşantıda adam yerine koymazlar gerek kariyer gerekse evlilik için
117 Yorumla- +1 yıl
Bizim kira gelirlerimiz var.
Yani babam 6 daire bana
6 daire kardeşime verdi. Daire başına 1000 tl kira alıyoruz. 6 daire aylık 6 BIN kira geliri getirisi yapıyor. Çalışmasına gerek yok zaten - +1 yıl
oha yaşantiya bak bee 😂😂
- +1 yıl
Babişkomuz sagolsun😂
Ben kocamı çalıştırmam mesela😂
Evimiz var
Kira gelirlerimiz var aylık 6 BIN
Babam zaten market işletiyo😂 erzağimiz BELEŞ 😂
Alırım kocamı gezer dolaşırım - +1 yıl
hadi inşallah
- +1 yıl
hani güncellemekle derdin ne? çocuğa zorla askerlik mi yaptiracaksin nedir refizeligide geçmiş
- +1 yıl
Refize ne?
- +1 yıl
çürükten evvel refize var kolay yere atıyorlar genelde bati sonrası çürük o komple bitiyo
- +1 yıl
Onu doğu ya verdiler ama geri hizmetti
- +1 yıl
ya mesela kilolu veya sorunu var hasta bunlari refize ederler ve kolay yerde askerlik yapar ama sizin durum direk çürük almış
- +1 yıl
Hayır çürük almadi henüz
- +1 yıl
ya 6 ay hava değişimi aldıysa bitti
- +1 yıl
Tamam ama bagirma :( ben anlamam ki bu işlerden
Neden kizıyosun - +1 yıl
kızmıyorum sorduğun sorunun farklı farkli seçenekleri yok veya tartışılıcak şeyide yok cecab için bu kadar direnme abin başına kaldi 😂
- +1 yıl
😂😂😂
Öğlenleri yemek yapmıyorum eve geldiğinden beri
Sadece sabah ve akşam yiyoruz
Inşallah kilo vermiştir. 1 ay önce 128 kiloydu
Inşallah Şu an 117 118 olmustur😂
Gerçi spor yapmıyor kilo veremez.
Şaka bir yana olsun ya huzursuz olacağına git gel yapacagina alsın çürük. Zaten sürekli morali bozuk. Babama dün akşam demiş ki
Bana çürük vermezler ise birlige gitmem demiş. Firar ederim demis. Cunku devreleri 1 ay sonra tezkere alacak. Onun askerligi de rapor aldığı için 6 ay uzamis. Inşallah verilir dediğin gibi. Sen verilir diyorsan mesele yok sana guvendik😂 - +1 yıl
ya bir yürü git beddua ederimm
- +1 yıl
:( nedenn
- +1 yıl
hayalini dahi kurmadigim bir hayat 😂
Şimdi oldu İrem 12 ay askerliğin zaten 7 ayı gitmiş eğer 3+1 olurda düzelseydi bir sorun olmazdı genelde çok kilolu ve düz tabanları asker yapmıyorlar yüz tabanlar direk çürük alıyor ve çürük raporu verildiyse doğru karar yapacak bişey yok
12 Yorumla- +1 yıl
4. hava değişimi verilmez değil mi?
Diğer konusunda 18,4b cevap paylaştı. 6 Ay sonra tekrar genel muayeneye girecek düzelme görülmediği takdirde askerliğe elverişli değildir raporu ile terhis olur.
18 Yorumla- +1 yıl
Ellerinizden öpüyorum sayın komutanim
- +1 yıl
:) size dede diyebilirmiyim
Çok tatlısınız 😊☺ - +1 yıl
Dedişkom ✔❤💋👍😂😂😂
+1 yıl6 ayı geçtiğine göre sanırsam son hava değişimi dönüşü kilo sorunu düzelmemişse çürük raporu verip göndercekler.
118 Yorumla- +1 yıl
4. hava değişimi verilmez değil mi? - +1 yıl
Hayırlı uğurlu olsun. Askerliği bitmiş.
- +1 yıl
Abi o nasıl giristir 😂 curugu verdin hemen
- +1 yıl
Yani doktorun söylediklerinden yola çıkarak bir mantık silsilesi sonu sonuç bu :))
- +1 yıl
Yönetmelik de diyor ki
Erbaş ve erler de 6 aylık hava değişimi sonrası uygulanır
7 ay aldığına göre çürük verilir. Tabi yonetmelige uyarlarsa - +1 yıl
Er olarak mı yapıyor askerliğini değil mi. Eğer öyleyse bitirmiş askerliği. Çalsın sazlar oyna sen de :)
- +1 yıl
Ahahah
Abi alemsin😂😂 - +1 yıl
Öyleyimdir biraz :)
- +1 yıl
Kardeşim yanımda Şu an yazdıklarımı okuyo
Diyor ki temmuz abiye sor kesin verirler mi
Verirler mi kesin abisi😂 - +1 yıl
Bütün resmî kurumlar yönetmeliklere göre işler. Yönetmelik açıkça altı aydan sonra çürüğe çıkar diyorsa direk çıkarırlar. Sorun olmaz o kısım. Dediğine göre yönetmelik de çok açık. İçini ferah tutsun gidip teskeresini alıp dönsün. Yarın öbür gün savaş çıkar kesin. Seferberlik de gelmez. Daha ne istiyonuz allahtan :)
- +1 yıl
Hahahahahah😂 dur seni takip etcem
- +1 yıl
Et bakalım :) geçen sene 15 Temmuz'da çağıracaklar beni diye üç buçuk attım. Seferberliğim var da benim 😞
- +1 yıl
O yüzden mı üye ismi temmuz😂
- +1 yıl
Hahahaha çok alakasız :) seviyorum temmuz ismini. Gece ortamlarında da soranlara temmuz diyorum 😎😎
- +1 yıl
Profilinize baktım
Mesleginiz ne?
Bu arada diğer sorumda askeri yönetmeliğin küçük resmini attım orda bu sorunla ilgili biseyler yaziyo
Tam rahatlayalim diye ona bakarsaniz sevinirim - +1 yıl
O kadar kişisel sorular sorma söylemeyeceğim :) kafam rahat ya savaş çıkarsa götürecekler işte :)
- +1 yıl
Sizdemi muafiyet aldınız :)
- +1 yıl
Hangi konuda anlamadım?
Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. tekrar muayeneye gider, bu kez muaf raporunu alir evine döner. bazi durumlarda her yil kilo kontrolü de yapilabiliyor.
12 Yorumla- +1 yıl
+1 yıl.. Kac kilo ve boyu kaç söyle kesin birşey söyleyeyim
16 Yorumla- +1 yıl
Şimdi hava değişimi neden veriyorlar biliyormusun maksat uğraştırmak kısacası
.. yine hava değişimi verebilirler diyorum ya uğraştırmak onlar da biliyor nasıl olsa askere gelmiycek uğraştıralım diye
... Çürük de verebilirler ama napsalar etseler de yani hava degişimide verseler sonunda çürük verirler - +1 yıl
Kardeşim birlige git
Ktm ye katil
Karakolun bağlı olduğu tugaytugaya git 1 hafta kal
Tabur da 1 hafta kal
Karakola cik
Komutanlarin keyfini bekle ki revire goturtsunler
Sevk al yeniden teker teker aynı yerlere git
Çocuğun yemin ederim artık psikolojisi bozuldu
Yönetmelik de B dilimi var. Bide D dilimi var
Ikisi de çürük demek.
B=Barış da elverişli değil, savaş da yapar
D=Her türlü muaf
B=Er bas ve erler de 6 ay hava değişimi sonrası çürük yazıyor
D=+41 kg fazlalık da çürük diyor. Kardeşim +41 kg fazla Şu an . O yüzden D dilimine giriyor
6 aydan fazla hava değişimi aldı B dilimine de giriyor. - +1 yıl
Diyorum ya sadece adamı yormak başka birşey degil güya kolay kolay çürük vermiyoruz imajı yapıyorlar
- +1 yıl
Recep ivedik
1.90 boy 130 kilo ile askere gitmeden tek sefer de muaf oldu
Ayrım yapılıyor - +1 yıl
Ben askerim az çok biliyorum bu işleri
... İnşallah tez zamanda verirler çünkü sağlık sorunu var
+1 yılheralde çürük raporu alır ve askerliğini bitirmeden nokta koyar
12 Yorumla- +1 yıl
3 ay aldı hava değişimi
Sonra 1 ay aldı
Sonra 3 ay daha verdiler
Toplam 7 ay oldu Şu an.
onu işte askeryenin heyeti belirleyecek karar verecek
Diğer konusunda 4,3b cevap paylaştı. durum değişmezse kardeşini askere almıyacaklar demek
19 Yorumla- +1 yıl
Söylüyorum ama dinlemiyor bizi
Kilo alayım çürük alayım zamanla veririm diyor
Kilo verirsem çürük alamam diyor
O yüzden diyet yapmıyor. - +1 yıl
kardeşin salakmış biraz zayıflasa inan askerd e 20 30 kilo rahat verir askerlikten kaçmak ta neyin nesiymiş snein kardeşin hiç şehit haberi izlemiyor mu biz burda rahat yaşayalım diye birileri orda ölüyor bir insanın içind e vatan sevgisi yok ise yazık vallah ben askerde yken fazla kiloları yusundne askere gidemeyen cocugun agladıgını görmüştüm
- +1 yıl
Sizinle aynı gorusteyim. Kendim polislik mulakatina girip elenmiş biriyim. Askere gitmeyi, askerlik yapmayı çok ama çok isterdim.
Ama onun düşünceleri bana zıt. Artık laf anlatmaktan yoruldum. Çürük alsın da ne hali varsa görsün - +1 yıl
Knka inan ben ondan nefret ediyorum. Sürekli evde bizimle kavga ediyor. Yok yemeğin yağı niye az. Sırf yağlı olsun kilo yapsın çürük alayım hesabında. Normal de şehir disinda çalışıyor. Asker olduğu için çalışamıyor. Çürük alsın da defolsun gitsin şehir dışına. O derece nefret ettim. Bu soruyu da ondan kurtulalım diye açtım. Adam gibi 12 ay askerlik yapmak yerine kıvırıyor kari gibi. Ben askerlik de kaçan adama adam demem.
- +1 yıl
vallah ne diyecegimi bilmiyorum acıkcası senin kardeşin ve sen üzülürsün diye duygularımı belli etmedim ama sen benim yerime cok güzel söyledin artık malesef gencele r askerden kaçıyor herkes kaçarsa bu ulkeyi kim koruyacak tamam şehit veriyoruz yüreğimiz kan aglıyor biz askere gitmezsek o daglar çakallar la dolmaz mı sonra şehitleirmize nasıl hesap vericez onlar ne için öldüler bayrak inmesin ezan susmasın diye
Yani kardeşim mevzuata göre 6 aylık hava değişimi kullanmış ve düzelmemişse askerliğini tamamlamadan tezkeresini slır geri döner başka bir deyişle çürük raporu alır askerlik yapmaz...
13 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim ilgine 😊👏
- Diğer konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılyani şu demek oluyoki şartlar el vermezse kardeşine çürük raporu verilir demek oluyo
110 Yorumla- +1 yıl
bu uşak vermek yerine daha çok almayı tercih etmiş sanırsam bundan sonra hava değişimi vermezler. çünkü doktorda aynısını düşünüyo vermek yerine daha çok almış en iyisi biz çürük raporu verip bunu gönderelim diye
- +1 yıl
Evet almak yerine almış haklısınız
Diyet yapmıyor spor yapmıyor
Evde kaldıkça bize sarıyor üstelik
Şehir dışında çalışıyor normal de
Ama asker olduğu için çalışamıyor. Çürük mu alıyor ne alıyor ise defolsun gitsin şehir dışına çalışmaya
En azından kafam rahat olur - +1 yıl
bu işler öyle kolay değil işte çürük raporu aldığı zaman iş akdine de son verebilirler ve bu sefer senin başına daha çok sarar. eğer yanlış anlamıyorsam kardeşin askerlik yapmak istemiyor ve bu yüzden hep kilo alma peşine düşüyor
- +1 yıl
Kilo almaya çabalamiyor
Bir kaç defa denedi kilo veremedi
Sonra bıraktı çaba gostermeyi normal yiyor pc başında oturuyor sürekli
Iş konusu sorun değil. Çalıştığı firma da bizim ortaklık payimiz var - +1 yıl
öyle normal yiyerek ve akşama kadar pc başında beklemeyle kilo vermesi çok zor bir durum bende öyle olsam bende veremem aslında ben o doktorun yerinde olsaydım hava değişimi yerine birliğine katılmasını talep eder kilosunu gözetimim altında vermesini sağlardım hem bu sayede sağlıklı bir bünye hemde hayata daha çok barışık olan bir genç yaratırdım
- +1 yıl
Asker düzenli yemek yiyor. Düzenli uyuyor, düzenli uyanıyor.
Cips yiyor-kola iciyor-hamburger yiyor-döner yiyor. Doktor nasıl kontrol altına alsın. Bu tüm askerler de hava değişimi olarak işliyor, sadece kardeşim de değil. :)
Kilo vermek istemeyen adamı nasıl gözetim altında tutacaksin. Şerefli türk ordusu artık böyle şeyler ile uğraşmıyor. Zaten yeterince asker var. Üstelik sözleşmeli er de katkı yaptı. IŞE yaramayani eliyorlar - +1 yıl
kesinlikle öyle şimdi askerlik eskisi kadar zor değil vede çok basit oldu. kardeşin bunları yiyerek asla erimez eriyemezde elimde olsaydı ben onu çok güzel eritirdim ama şansına küssün
- +1 yıl
12 ay askerlik süresi var
24 gün izin var
1 ay hava değişimi hakkın var. 2 ay de gitsin
2 ay acemilik yapiyosun etti 4 ay
Adam akıllı usta birliğinde 8 ay durup bitirmek varken çürük almak saçma. Her koyun kendi bacagindan asılır. Adamlar 6 ay hava değişimi sonrası çürük veriyor. Yani diyor ki
6 ay boyunca kilo verip standart kilosuna gelmemiş bu saatten sonra da gelmez bu deyip curugu basıyor. - +1 yıl
kesinlikle aynen öyle hatta geleceğini bile karartıyorlar böyle
+1 yıl6 ay içerisinde hava değişiminden pozitif rapor gelmezse askerlikten muaf oluyor demek hanfendi. Bu kaz kafayla ben anladım siz nasıl anlamadınız? 😂
11 Yorumla- +1 yıl
3 ay aldı hava değişimi
Sonra 1 ay aldı
Sonra 3 ay daha verdiler
Toplam 7 ay oldu Şu an.
Sonuç %100 çürük mu yani?
+1 yıl6 ay hava değişimi alacak kişi her kimse, bir düzelme olmaması durumunda askerlikten muaf olacak
12 Yorumla- +1 yıl
3 ay aldı hava değişimi
Sonra 1 ay aldı
Sonra 3 ay daha verdiler
Toplam 7 ay oldu Şu an.
çürük alır muhtemelen
2 kere 3 ay aldimi bir daha gitmez bizim zamanimizda oyleydi 13 yil oldu ama hala aynidir
14 Yorumla- +1 yıl
3 ay aldı hava değişimi
Sonra 1 ay aldı
Sonra 3 ay daha verdiler
Toplam 7 ay oldu Şu an.
Kesin mi
- Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yıldiyor ki en fazla 6 ay izin verirler , 6 ayin sonunda hala duzelmediyse çürük olarak gecer kayitlara
17 Yorumla- +1 yıl
3 ay aldı hava değişimi
Sonra 1 ay aldı
Sonra 3 ay daha verdiler
Toplam 7 ay oldu Şu an .
doktorun soyledigine gore kesin
- +1 yıl
Doktor yalan söylemiş olabilir mi😂
- +1 yıl
Adamin hipokrat yemini var niye yalan soylesin 😘
- +1 yıl
sondaki ifade yanlis oldu
- +1 yıl
Allah canini almaya 😂
O öpücük bidaha olursa senin kıfını kırırım😂 - +1 yıl
Yanlislikla gunaha girdim arkadas sacmaliga bak 😂
Muaf olacak. Mayene gideceği zaman rapor bitinde. Askere elverişli değildir diye rapor verip Askerlik olayı bitecek
13 Yorumla- +1 yıl
Bende yonetmelige baktım. B ve D çürük demekmiş.
B=Barış da muaf, savaş da görev alır
D=Barışta ve savaş da elverişli değil
B=Er bas ve erler de 6 ay hava değişimi sonrası uygulanır diyor.
D=+41 kg ve daha fazla olan sismanliklarda uygulanır diyor.
Tam +41 fazlası var. D grubuna giriyor
6 ay hava değişimini geçtiği için B grubuna da giriyor.
Yeniden hava değişimi verme ihtimalleri var mı
Daha önce ilk hava değişimi 3 ay verildi. 2. Kontrol de 1 ay verilip birliği ne yolladılar. Orda yeniden sevk alip 3 ay aldı. 4. Kontrolünde 1 ay verip hadi birlige git derler mi? - +1 yıl
Ya derlerse napcaz?
son kontrolde bakılacak elverişsiz raporu verilebilir. ama zaten yarılamış.
12 Yorumla- +1 yıl
- Diğer konusunda 774 cevap paylaştı.
+1 yılSenin abin hasta degil , kilo yüzünden teşhis konulmuş buda demektir ki belkide sürekli bu şekilde gidicek ve zayıflatıp askere alıcaklar. Kullandıgı izinleride askerlik süresine ekleyip yaptıracaklar? Ayrıca zenginliginizden bahsetmişsin yorumlarda gördüm. Güvenme zenginligine bir kıvılcım yeter güvenme güzelligine bir sivilce yeter demişler.. Yarına ne olacagımız belli degilken bu denli ucsuz bucaksız konuşman yerli degil.
05 Yorumla- +1 yıl
Ne diyosun ya :)
1- Sürekli bu şekilde gidemez. Yönetmelik süs diye yapılmadı.
2-Zenginligim ile ovunmedim. Kardeşin iş bulamaz dediler bende zenginiz dedim. Iş konusu sorun olmaz demek istedim.
- +1 yıl
Merak etme onu bir komutan eline alırda diyete sokarsa o zaman isterse kilo vermesin o züt ister.. Herneyse dediklerimde kararlıyım.. Abin bu kafayla bir yere varamaz bence sende pek şey yapma..
- +1 yıl
Şöyle bir profiline baktım, sorulara verdiğin görüşlere baktım da
Neyse :D - +1 yıl
bir pskiyatriye filan git 😂😂😂
Normal değilsin çünkü 😁😁😁 - +1 yıl
Hahaha yahu ne kadar komiksin sen. Beni kendine benzettigin icin yanına cagırdıgına inanmak istemiyorum :D Sorulara verdigim tüm cevapları önemsedigimi mi sanıyosun? Hepsini önemsemiyorum ama samimiyetine inandıklarıma tabikide dikkatli cevaplar veriyorum.
+1 yılMevzuat hakkında teferruatlı bilgim yok ama çürük raporu alması muhtemel gibime geliyor... Allah yardımcısı olsun...
00 Yorumla6 ay içinde ideal kiloya kavusmazsa askerlikten çürük raporu alacak. Yani askerlik yapmayacak. Kötü birşey yok bunda ;)
04 Yorumla- +1 yıl
3 ay aldı hava değişimi
Sonra 1 ay aldı
Sonra 3 ay daha verdiler
Toplam 7 ay oldu Şu an.
Hiç sevmiyor 😂
+1 yılkardeşin aşırı kiloluysa bile orda diyet yaaptırılıyor diye biliyorum
00 Yorumla
+1 yılÇuruk rapor cikiyor hayirli olsun :D
17 Yorumla- +1 yıl
Yok vermezler yeterince vermişler hava değişimi ama verebilirler belli olmaz 😂😂
- +1 yıl
Tövbe de 😂 vermesinler
- +1 yıl
Tobeeeee 😂😂
- +1 yıl
Neden vermesin ki kurtulmak gibi bir halin varken 😂😂
- +1 yıl
Yok h av değişimi vermesinler dedim😂
- +1 yıl
Hi onu diyorsun sen 😂 Vermezler insallah diyelim ne diyelim 😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılHava değişimiyle düzelmezse askerlerligne son veriliyormuş işte
02 Yorumla- +1 yıl
3 ay aldı hava değişimi
Sonra 1 ay aldı
Sonra 3 ay daha verdiler
Toplam 7 ay oldu Şu an.
Cevap sahibi+1 yılYazılana göre öyle
- Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılToplamda 6 ay olsa belki ama ayrı ayrı olduğu için devam ettiriyor olabilir
01 Yorumla- +1 yıl
Ayrı ayrı dediğim söyle
3 ay aldı. Arkasından 1 ay aldı. Sonra kilosu fazla olmasına ragmen birliğine gitti. Orda da sevk aldı 3 ay aldi
+1 yılAskerden muafiyet verebilirler.
12 Yorumla- +1 yıl
Aldığı hava değişiminin toplamı 6 ayı geçtiğinde muafiyet verilir diye biliyorum. Muhtemen kontrolden sonra muafiyeti alır.
çürük raporu askerlik iptal
14 Yorumla- +1 yıl
Yani bu defa hava degisimi verilemez. Direk muafiyet verilir diyorsunuz
+1 yıltahlil. com site uzman doktora sorun onlar cevaplar
00 Yorumla
+1 yılaskerliğe elverişsiz diyor
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılSon dönüşte haen düzelme yoksa teskere alır demiş.
12 Yorumla- +1 yıl
Mantıken verilmemesi gerekiyor
+1 yılGaliba askerlik ten muaf olacak
14 Yorumla- +1 yıl
Rapor verip gönderirler tahminim
- +1 yıl
Çürük raporu mu
- +1 yıl
Muhtemelen
- Diğer konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılçürük raporu askerlik yapamaz diyor Hanımefendi
14 Yorumla- +1 yıl
bilmiyorum ama verilmez sanırım
- +1 yıl
Sağolun soruma görüşünüzü paylaştığınız için :)
- +1 yıl
rica ederim hanımefendi 😊
+1 yılzayiflamazsa askerlik yapamiycak
12 Yorumla- +1 yıl
3 ay aldı hava değişimi
Sonra 1 ay aldı
Sonra 3 ay daha verdiler
Toplam 7 ay oldu Şu an.
evet
saglik sorunundan dolayi curuk verebilirler
12 Yorumla- +1 yıl
+1 yılZayıflamasın o zaman
11 Yorumla- +1 yıl
3 ay aldı hava değişimi
Sonra 1 ay aldı
Sonra 3 ay daha verdiler
Toplam 7 ay oldu Şu an.
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇürük aldı.
11 Yorumla- +1 yıl
Neden ki
3 ay aldı
1 ay aldı
Sonra tekrar 3 ay hava değişimi aldı kardeşim.
Toplam 7 ay
+1 yılsaçmalaışı kanka
00 Yorumla
+1 yılanlamadm bende
00 Yorumla
+1 yılbilemedm
01 Yorumla- +1 yıl
Uğraşmak istemedim yaz bence
Soyunsam her. seyi bilirsin
IşinIşine gelmemiştir. Şurada yardımcı olmak zor olmamalı
Isiniz gücünüz xper
askere verilen öneri