Bir adam vardı başta birbirimizi seviyorduk.
Sonra biseyler oldu istemesek te ayrıldık.
O hep döndü, kopamadik birbrimizden. aklimdasin bekle dedi, gitti geldi
Ben ona durumundan ötürü beni sevdiğini bilmem yeter ötesine gerek yok deyince. seni sevmiyorum dedi ayrıldi.
Sonra bigun yine yazdı, seni sadece istiyorum sevmiyorum dedi, konuştum tabi. icten içe sevdiğini düşündüm
Yine bu şekilde yazdı.
En son başkalariyla da konuşuyordum, onları da bitirdim senle de konuşmak mesaj olmasın dedi.
Ben de bundan sonra seni kalben de sevmiycem dedim.
Kalbini s... m yazdi, yanına da bu emoji😂
Hala düşünüyorum, bunca zmaan onu hala seviyor olmama mi güvendi de seni artık sevmiycem deyince bu şekilde tepki verdi.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
2 gün sonra barışır unutursunuz.. olağan bir durum.
Bir ay oluyor, ne demek bu verdiği tepkiyi bir erkek olarak yorumlar misin
Erkek olarak ve hatta onun şu an ki duyguları olarak yazıyım. Aranızda normal küsmek barışmak olduğu gibi , senin ona bağlı ya da sevgini bildiği gibi ya da araya birilerini sokarak tekrardan bana döner dediği GİBİ.
Ben ona bunu ilk kez söyledim. acaba sen benden vazgeçemedim su dediğine bak mi demek istedi dalga geçer gibi çünkü yazdığı sey
Söylediğimiz GİBİ senin sadakat olarak sevgini bildiği için onu sana silah olarak kullanıyor. Yanı beni unutmazsin bırakmazsin çünkü bana aşıksın gibi
Ama farkında değil, kendisi de öyle. bana daha o gün gel taşın benim yaşadığım memlekete ev açalım dedi, yanıma gel dedi, ben de ilki düşünmem gereken bir şey öteki için de o an olmazdı yani gelemem dedim
Beraber yaşamayla hayat geçse kimse evlenmezdi.. ayrı şehirde olduğunuz için uzatmalari oynuyorsunuz ama sonu olmayan bir aşk.
Yooo, aynı şehirde değiliz coookk uzağız bir de şu var. o mesleğinden ötürü uzakta, kendisi evli ve bana eşiyle yaşadığı yere gelip yerlesmemi söylüyor bayadir. benle tanistiginda ikimizde ayrılma aşamasında yedik daav açılmıştı benim o hafta bitti, o eşi hamile diye baristi, baya zaman oldu yani. ben karısı için seni sevmem yeter demiştim ötesi olmasını evli olduğu için istemedim
Sizde ayrımisiniz? Özel değilse?
Yazmışım ya ayriyim tabiki ne isim olsun bu adamla yoksa
Anladım. Yanlış anlamayın ama sanal ortamda evliyim mutsuzum ayrılacağım diye bayanların çok kandıran erkek var. Heleki biraz durumun varsa o seni çağıran tıp hayrına çağırmaz.
Bu şekilde değil bizim olayimiz bosverin, biz görüştük te çünkü
Ozaman normal hayatında arada görüşeceğin bir insan olarak kalacak.
Yani o benim için ben onun için baya biseuleri göze aldığımız şeyler yaptık, sonrasınds değişti zaten her şey ikimiz de pişman olduk. anlatmak istemiyorum şimdi ama dmeek istediğinmm ikimizee birbirmiziden hayat boyu haberdar olmak istiyoruz
İletişimde kaldıkça zaten görüşelimler gitmeler gelmeler olacaktır. Karşına iyi biri çıkınca keşkeler başlar. Bu hep böyledir
Keşke hiç sevmesem onu vazgeçeboksrm yani ayrıyız ortada yok ve ben onu sevdiğim için çok acı çekiyorum çok ağlıyorum
Ama o senin kadar değildir.. çünkü yanında ve sorumlulugu oldukları var.
Eşinin yanında değil başka bı şehirde, belki de o sebeple bana hala eşinden ayrı gibi geliyor, sanırım onla beraber yaşasa bu kadar rahat bu duyguları hissedemezdim
Eşiyle ayrılmış mi peki?
Biz tanıştığımizda tazminart parası falan hazırlamıştı, eşi hamileyim demiş barismislar bana bı hafta yazmamisti, ortaya çıkınca anlatmıştı. bitirmistik güzelce sonra döndü, yanıma geldi kaç kez ayrıl barış vs. simdi doğal olarak evliler arada bana yazıyordu en son tövbe ettim başkaları da var konuştuğum onları da bitirdim falan dedi işte, soru açıklamada olduğu gibi
Anladım. Baktıki en zararsız ve masrafsız sensin sende kalmış.. söylediğimiz GİBİ onun duyguları ile seninki arasında çok fark var. Ve sende kalmasının sebebi de var
Belki o da sevdi beni , ben bu kadar güçlü duygular hissederken onun hissetmiyor olduğunu düşünemiyorum ne yazikki, keşke ilkim sen olsaydın dedi bana bir zamanlar, yemin ettirdi bana ne olursa olsun birbirimizden vazgecmeyelim diye...
Ben en güçlü cevabımi verdim. Yanlış anlama ama çapkın birinin tekine tutulsun. Oda senin rahat olman zengin olman ya da özgür olman kısaca onun tam istediği biri olmandan dolayı diğer kadınlardan güya ayrı tutuyor ama hikâye yarın o yine kadın bulur ama olan. sana olmuş
Benden saklamiyo. ki, ben capkinim diyor bana, zaten en son başka konuştuklarım da var dedi, mübarek günah cikartiyo gibi. ben de açıkça sordum beni nasıl istiyorsun diye, sadece cinsel olarak mi benle mi ilgili dedim. belki de bu senle ilgili bir şeydir dedi. bunu ona mahsus sordum çünkü aynı duygu bende de var. sanki heer kusuruna rağmen oymuş gibi. birgun her şey değişecek ve biz birbirimize kalacağız gibi hissediyorum. gelip geçici bir heves gibi gelmiyor bana. baskasini da denedim olmadı, hiçbir erkek aylardır bana çekici gelmiyor, bu adamda bı kusur bulamıyorum yaptığı her şey boşluktan, biz çokça dertlestik te onla. bazi. seylerin nedenlerini anliyorum ben. bana ailesinin resimlerine kadar gönderdi, eşiyle olan yazışmaları, en başta sevdigi ama kavusamadigi kadının Instagram hesabını bile biliyorum. bile isteye hayatını açtı bana.
Anlıyorum şu an ki düşüncen diyorsun ki en azindan güven ve dürüst ne yaparsa biliyor ve haberin oluyor diye.. genel sebebi bu
Sevmese bu kadar hayatını niye açsın, üstelik beni yakın bı akrabasiyla tansitirdi evlenmem için
Seni başkasına sunan adama dürüst ve aşığım diyorsan sohbete yazık oldu iyi geceler.
Adamın psikolojisi bozuk, ben gerçekten insan yargılayan biri değilim. azcok. psikojiye ilgim var sorgulamadim , inandım. da. evliydi biz nasıl evlenelim. bana gözümün önünde olman için dedi... sanırım o ruh hâliyle tamamen ayrılıp hayatlarımızdan uzaklaşmak yerine ben de onu gözümün önünde istedim, bir de intikam galiba, bana bunu teklif ettiğinde kızdım çünkü ilk, sonra çaresizlikten... denedik o kişi tahmin etti bir de bu arada, ona acımıyorum ama hem tahmin edip hem benle konustu. ilk. gunden, o da acayip zorbalık yaptı bana... bunlara o adam içim katlandim. istesem derdim o kişiye hem o akrabası ile arası açılır hem eşinden ayrilirdi rezillik. herseye katlandim olan bana oldu
Peki Kendi karısını niye başkanına sunmuyor da seni sunuyor.. çünkü gözünde sıradan birisin. Seni sevmemiş de acımış olabilir o sonuçta hayatını biliyor ve ona göre sana yön vermiş. Seni satarsa şaşırma olur mu
O dediği kişi aşırı yakını, ben ona ait herşeyi o kişiye anlatsam onun ne anası saygı duyar ne ailesi kalır, bunları göze almasının anlamı ne sence, sonuçta biz ikimiz de pişman olduk, zaten o akrabasıyla ayrıldık hemen
Pişman olmak başka bu başka.. seni yakınına evlen diye sunmuş sende kabul ettin evlensen iki tarafi memnun ederek yaşamak nedir..
Bırak görüşmeyi seviyorum demeyi insan öyle birinin adını bile anmaz ya.. ne sevmesi ne aşkı. Öyle bişey Yok olmamış zaten.
Ben öyle biri değilim ki, ben istemedikçe bunu yapamazdi, sizin aklınızdan geçeni. evet istediğini söyledi ama bu nefsimdendi öyle şey mi olur diye konuştuk hala evet evlensem onun yüzünden karşı koyamayabilirdim. bu olaydan sonra değişti zaten bana karşı. dayisiyla ne konuştu bilmiyorum aralarına ne geçti beni sevmediğini söylemeye başladı, seni sadece istiyorum dedi.. ben ararsam konuşuruz dedi. birksc kez sordum dayımla olanlardan sonra bana karşı duyguların mı değişti dedim yooo ne alakası var dedi. esiyle arası iyi olunca ne oldu sorunlar düzeldi mi , falan diyince ailemi diline dolama diye sert çıktı. dayisi bunu tehdit etmiş bile olabilir, asiri kıskanç biriydi bana çok zorbalık yaptı, ailemden birilerinin numaralarını bile almış. bunu falan biliyor sevdiğim adam. belki onu da dayısı tehdit etti, çok severdi çünkü beni ve yüzüme söylerdi çünkü
Son cümlemi yazacak.. Kurtul ve kurban kes.. aklını başına al sadece yataklik biri olmuşsun gözünde olay bu.
Benim olayım sevilmek... bir şey yaşamasak bile hiç gorusmesek bile beni sevmeye devam etmesi yetecekti, evet bu zamana göre anlaması zor bir şey, ama ben de buyum ve o da biraz ben her türlü sapkinligina pisliğine rağmen ve sevmek biraz da buymuş, herseyine rağmen vazgecememek. fikirleriniz için teşekkürler
teşekkür ederim ama hayatına alacağın en son ve en değersiz birine kendini kurban etmene yazık olmuş.. hoscakalin.
kusura bakmada, senin duygularından faydalanıp sürekli çkmış sana..
Başkaları olduğunu bilmiyordum, bunu duyunca kahroldum o yüzden sevmiycem seni dedim, o beni sevmese gitsin madem öteki o... Lara bana niye dönüyor ben ötesini istemiyorum demiştim zaten
sen ceptesin.. an itibarıyla el altındasın.. canı istediği an sana çakar.
Yok öyle bı dünya, bunu o da biliyor
varki öyle olmuş.. biraz, hatta fazlasıyla iyi niyetli bi kızsın sen.. hele o son emojili mesajdan sonra yüzüne bakmam onun. bi kalbinmi kalmış🤷♂️
O mesajdan sonra konuşmadık bitti. iyi de ne demek istedi yani bizim aramızda basit şeyler olmadı çünkü, film gibi desem yeri
ne kalbi mk diyo işte🤷♂️
Hiç sanmam 🤦🏼♀️öyle biri degil
Bir adam mı vardi ilginç 😂
Niye ilginç, verdiği tepkiyi yorumlasana
Yahu hadi ordan et gitsin
Neyi zorluyorsun çok’mu öz güvensizsin
Dünyada sevilecek milyar tane insan var
Ayrıldık ama hala seviyorum ne yazikki ne yazikki
Neyini sevdin onu merak ettim
Gözüne perde inmiş kaldır
Bana çok tanıdık yakın sevilesi geliyor, herkesten bambaşka herşeyi
Yahu neyi elle tutulur gözle görülür bir şey ifade et
Sana öyle geliyor
Öyle bile değil kaldıki
boş ver ben öyle hissediyorum size bı anlam ifade edemez o sebeple
Zaten boş vericemde
Bir görüş alış verişi naçizane
Sen sen sandalyeye ters çakılmış çiviye ger geri son sürat koşuyorsun vede zıplayıp oturmak niyetindesin
Onu belirtmek istiyorum 😂
Uslubunuz aşırı garip. ben size kendi uslubumle açıklıyim. bu karda kışta bir çilek ağacı düşlüyorum
Eyvallah!!! Aynı üslup ile anlatmayı deneyeyimmi
Hayır
Bir çiçek her akşam sabah doğan güneşini düşler, ama nerden bilsinki
Güneşine engel gökyüzünün tertemiz bulutları geçsin
Bulutlar geçer giderde sonra sonra anlarki
Bulutların ona yağmuru, suyu bereketi getirdiğini
Hayır desende attım
Üslubum bozuk değil