Aile hekimi olmak istiyorum 09:00-17:00 iş başı hafta sonları izin, mezun olduktan sonra aile hekimi olabilmek mümkün mü prof olupta aile hekimi olunabilir mi
maaşları ne kadardır
maaşları ne kadardır
Kardeş seni tam anlamadım ben. Anlamaya yönelik büyük istek duyuyorum lütfen ne istediğini ve şu an ne yaptığını açıklar mısın
aile hekimi olmak icin tip fakultesini bitirmen lazim baska turlu olamazsin
tamam bitirdim diyelim hemen olabilir miyim onu soruyorum
3 yil aile hekimi uzmanligi yapman lazim
uzmanlığı yaparsam prof olarak bir aile hekimi olabilirim o zaman peki 5-6 sınıf haricinde çalışmak istemesem olur mu yani tıp okuduktan sonra aile hekimi uzmanlığında doçent asistant olarak çalışabilir miyim
Tip bitirince pratisyen hekim oluyorsun. TUS sinavini girip aile hekim uzmanligini yapman lazim o da 3 yil suruyor. bitirince uzman doktor oluyorsun. docent falan sonradan geliyor onlarin ayri sinavlari var.
ya ben kısacası aile hekimi ya da estetik cerrahı olmak istiyorum 5-6 sınıf haricinden bu alanlardan başka bir yerde filan çalışmak istemiyorum bu alanlarda uzmanlık yapmak istiyorum
nasil yani? Tip fakultesin de baska bir yerde calisamazsin zaten dersler cok agir. 4-5-6 sinif hep hastane de olucaksin 24 saat
Cevap
0Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar