Gunaydinlar millettt. Çürüyorum... 😂26. yasima girdim ve sabah sabah gelen doğum günü mesajlarıyla mutlulukla acıyı aynı anda hissediyorum.😂Neyse işin iyi yanı bugün birsürü hediye gelecektir bana 😀😀
🎂Bugün doğum günüm... Yaşlanma psikolojisinden nasıl kurtulurum😂?
Kardeşrm doğum günün kutlu olsun, Daha nice yıllar sağlık, afiyet, mutluluklar dilerim, Sorunun cevabına gelince yaşamı kaliteli yaşa, o zaman yaşlanmazsın olgunlaşırsın sadece..
Rica ederim huzurlu yıllar ve her istediğinin en kısa zamanda olması dileğiyle :D Ayrıca 10 yaş göstermiyorsun bu iyi :D Sana doğru geliyor bacadan atar bir tane geyik :D Elf kralı gibi geyiğe mi binicen :D
Dain bu atarını beğenip sana savaş açacak :D Sen çizgi kahramansın çizgilerinin çıkması doğal bu kadar düşünmeni sağlayacak bir durum yok rahat ol çizgiler yakışır sana :D
Her yaşın bir güzelliği var, kafanı başka şeylerle meşgul et, gez eğlen ibadet et... böyle karamsar olman sadece kendine zarar verir, kafana taktıkça kendini hasta da edersin boşver
Dışardan çok mutlu görünüyor olmama karşın içim karamsar ölüme yaklaşıyor olmak sanırım insanı bir anlık psikolojik bunalıma sokuyor. Neyse düzelecektir dediğin gibi, eyvallah abi :D
Karamsar düşünce balon gibidir taktıkça şişer şişer sonunda patlar, sonu hiç iyi olmaz. o yüzden zamanın değerini bilerek yaşa böyle daha mutlu olursun... görüşmek üzere.
En İyi Cevaplar