Aile & Toplum Ben yaşlanmak istemiyorum ☹️☹️? Niye yaşlanıyoruz ya 😡? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kim bizi böyle programladi 😡 Daha denin aynaya baktım Simsiyah saçımda 2 tel beyaz gördüm Moralim çöp kutusunda 😐 Ben yaşlanmak istemiyorum ☹️☹️? Niye yaşlanıyoruz ya 😡? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ziraatmuhendisigenc Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sürekli bana evlen baskısı yapan bir anne var mı öle susacağı a inansam yaparm sonra bide torun istiyormuş resmen hayattan soğudum 0 0 Yorumla
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Ben otuzlarıma kadar beyaz görmedim şimdi bile yaşıma göre az sen hayatı yeterince önemse anı yaşa geç dün dünde kalır yarınsa yazılmamıştır 0 0 Yorumla
Tacu_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hayat... Bende süpermen olman istiyordum. şimdiyse yemeğimi zor yapıyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ☹️☹️ Yorumla Tacu_ +1 yıl :/ :/ Yorumla
Footman Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 398 cevap paylaştı. Bende yaslanıp emekli olmak istiyorum sen ne diyorsun 😁 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Deli bu 😳 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Normal formlar diyip takma, takarsan daha da çok çıkar.. 0 0 Yorumla
kafkasor7777 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Ay kıyamam sanki sonsuz hayat var dünyada hanfendiye bakın hele😒👍 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sultan süleymana kalmadı böyle bu dünya sana bana mı kalacak bendede var 3 tel ama strestendir yaşım küçük 0 0 Yorumla
Misya34 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bir iki telden bir şey olmaz 0 0 Yorumla
Seiyuu Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl çekme çektişkçe çoğalır 0 2 Yorumla Ares21 +1 yıl Tövbee tövbee Yorumla Soran +1 yıl Çekmedim Yorumla
Shithappen Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Sad story 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Shit happens Yorumla Shithappen +1 yıl Ooooooohhh gaaaad Yorumla
Sözers Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl Gocissin gocamiss 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Kocamadım 😡 Yorumla Sözers +1 yıl Seneye benim oglani ep opmeye getircem sana harclik ver ha cocuga:pp Yorumla Soran +1 yıl Ben senin elini öperim sen bana harçlık ver amca 😒 Yorumla Sözers +1 yıl Ben yasli kadinlara para vermem anca dolmusta yer veririm ahah Yorumla Soran +1 yıl Sensin yaşlı 😡😡 Aynaya bak Yorumla Sözers +1 yıl Civi gibiyim ustelik hic beyazim da yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sürekli bana evlen baskısı yapan bir anne var mı öle susacağı a inansam yaparm sonra bide torun istiyormuş resmen hayattan soğudum
Ben otuzlarıma kadar beyaz görmedim şimdi bile yaşıma göre az sen hayatı yeterince önemse anı yaşa geç dün dünde kalır yarınsa yazılmamıştır
Hayat... Bende süpermen olman istiyordum. şimdiyse yemeğimi zor yapıyorum
☹️☹️
:/ :/
Bende yaslanıp emekli olmak istiyorum sen ne diyorsun 😁
Deli bu 😳
Normal formlar diyip takma, takarsan daha da çok çıkar..
Ay kıyamam sanki sonsuz hayat var dünyada hanfendiye bakın hele😒👍
Sultan süleymana kalmadı böyle bu dünya sana bana mı kalacak bendede var 3 tel ama strestendir yaşım küçük
Bir iki telden bir şey olmaz
çekme çektişkçe çoğalır
Tövbee tövbee
Çekmedim
Sad story
Shit happens
Ooooooohhh gaaaad
Sorun etmee
Gocissin gocamiss
Kocamadım 😡
Seneye benim oglani ep opmeye getircem sana harclik ver ha cocuga:pp
Ben senin elini öperim sen bana harçlık ver amca 😒