Arada sırada arayan soran biriyle flört ediyorum. Çok zor bir şey yaşadı 2 ay önce. Sonrasında konuştuğumuzda artik yüz yüze görüşelim dedi. Yani gayet daha iyiydi... lakin yine bir sessizliğe gömüldü. Ve artik bu durum beni yıpratıyor zaten kendini kolay açan bağlanan biri değilim ama onu gerçekten sevmeyi isterdim. Ne yapayim dostlar?
Cevabın nedir?
bu düşüncelerini ona aç
mesela neden sessizliğe gömülüyorsun diye sor sebebi ikna ederse devam et yoksa yoluna bak06 Yorumla
Soran+1 yılÇok meraklısı gibi üzerine düşmek istemiyorum.
Isteyen bir adam bunları düşündürmezdi bile...
Soran+1 yılEvli kesinlikle değil
Kafasi karışıksa beni yedekte tutması gerekmez. Bu da bana haksızlık değil mi
Soran+1 yılCok teşekkürler cevapların için
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSessiz sakin silmek gerçekten hoş değil.
185 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmalıyım?
Cevap sahibi+1 yılSen silmeye karar verdiysen, "şu şu şu sebeplerden dolayı, artık görüşmek-konuşmak istemiyorum. hayatında başarılar dilerim." yazıp (veya arayarak) bitir olayı.
Soran+1 yılYazdiktan sonra cevap verme imkanını sunmak istemiyorum çünkü gitme kararını bildirirsem bir sözüyle geri dönecek basitlikte olduğumu düşünmemeli-ki eminim konuşursam ikna etmek isteyecek.
Cevap sahibi+1 yılBir daha asla dönmem diyorsan sessizce git. Engelle gitsin, önemli değil..
Ama günün birinde döneceksen sakın sessiz gitme.
Soran+1 yılGidersem, kararliligimi görsün istiyorum.
Ama iletisime geçerse ikna etmek için tavrim ne olmalı bilmiyorum ki muhtemelen ikna etmek isteyecek
Cevap sahibi+1 yılİkna etmek isteyecek ve şu an ki konuşmalarına göre kabul edeceğe benziyorsun.
Kaçan kovalanır, sen kaçarsan tabii ki peşinden gelecektir. Tavrını belirlemen lazım.
Soran+1 yılOna ölüp bitmiyorum ama hani biri olur ve onu gerçekten sevmek istersin ya, öyle bir şey. O farklı olsun isterdim. Ben pek sabırlı değilimdir bir netlik isterim ama bu adami hala silmemiş olmam bile şaşırtıcı.
Cevap sahibi+1 yılÖlüp bitmiyorsun ama, bir an önce de olacaksa olsun diyorsun.
Bu zamana kadar silmediysen demek ki farklı bir his var içinde.
Bak bu tarz durumlarda kararlılık önemlidir. O olsun mu olmasın mı? öncelikle onun bir kararını ver. Eğer tercihin "olmasın" ise sessizce sil gitsin. Ama tercihin "olsun, olabilir" ise o zaman sessizliğe devam etmeyin, artık konuşun.
Soran+1 yılAslında durumumuz gerçekten çok karışık, olmamasinin bile gecerli sebepleri var. Ama bana dese ki" olmuyor" eyvallah. Ama böyle bir köşede bırakması arada bir yoklar gibi gelişleri gerçekten yıpratıcı. Yoksa beni beğendiğine etkilendiğine eminim...
Kesinlike kararlilik önemli çocuk oyuncağı değil.
Yorumlariniz nasıl iyi geldi anlatamam...
Cevap sahibi+1 yılBelki şu an düşünecek farklı işleri vardır, dolayısıyla "aşk, meşk" işlerini 2. plana atmıştır.
He, kimisi de "sırf elinde tutmak" için güzel hoş davranır. Bunu da göz önüne almanı rica ederim.
Böyle adamlar için en iyisi gitmek, sen bir git; gittiğini bir görsün bak nasıl peşinden koşacak.
Zamanında bende böyle şeyler yaptım, elimde tutmak istedim. Giden birisi olduysa da bir şekilde ulaştım ve geri getirdim. Tabii çocuklukta kaldı o mevzular, ama yapan "büyük çocuklar" da olabilir halen. :)
Soran+1 yılbir olay oldu, ve hayat düzenini radıkal bir şekilde değiştirmek zorunda kaldı. Toparlamasi birşeylerle uğraşması gerekiyor. Bunu anlayışla karşılıyorum her dakka başı iletişimde olmak isteyen biri değilim zaten.
Benim olayım dediğim gibi "netlik"
Gidersem büyük ihtimalle gelir, ama ben gidersem kesin olur. O yüzden bardağın dolduğunu fark etsin istiyorum. Yoksa ziyan olacak gerçekten...
"Büyük çocuklar"😊😊
Cevap sahibi+1 yılMadem böyle radilallik bir durum var, bir süre daha idare etmeni isterim.
Biraz daha nabzı ölç bakalım, senden etkilendiğini ve hoşlandığını düşünüyorsan keza sen de öyle isen, bir şansı daha hak ediyordur..
Ama bir süre daha ses etmez, konuşmaz ise o zaman herkes kendi yoluna der dönüşü olmayan bir gidiş yaparsın..
Dediğim gibi belkide böyle bir şey istemiyordur ve sadece oyalıyordur.. Yoğun sorumlulukları var diye başka sorumluluk almak istemiyordur.
Eee, ne demişler dolu bardak su almaz. :)
Soran+1 yılŞansı vermek değil ki mesele, o benim sabrimin sınırında olduğumu bilmiyor. Ve anlamadikca bu tavri değişmez gibi. Ta ki yüz yüze görüşünceye dek. O zamanda ben yipranmis olup istemicem.
Siz erkekler gerçekten zorsunuz...
Cevap sahibi+1 yılAaa, üzerime iyilik sağlık :)
Kabul edelim şimdi siz daha zorsunuz... Aşırı duygusal düşünüp, kendinizi yıpratıyorsunuz.
Bizlerin çoğu, kendinizi yıprattığınıza değmeyiz be. :)
Soran+1 yılGerçekten değmez😐
Ama işte...
Cevap sahibi+1 yılHayatında başarılar dilerim sayın gizli, umarım kendin için en doğru kararı verirsin. Olumlu - olumsuz dönüşlerini de yaz bana.
Her şey gönlünce olsun 🙏🏻😉😇
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim Guru bey, gerçekten iyi geldi :)
Hepimiz için herşeyin hayırlısı.
Cevap sahibi+1 yılGuru'dan ziyade, Moderatör Bey'i tercih ederim :P
Görüşürüz..
Soran+1 yılSildim :(
Cevap sahibi+1 yılBir şey söylemeden mi sildin?
Soran+1 yılAslında olaylar çok saçma bir şekilde gelişti.
Ama hayır bir mesaj yazıp sildim
Cevap sahibi+1 yılNasıl gelişti? Ne yazdin sildin? Anlatmak ister misin 😈
Soran+1 yılBeni aradı, cevap vermedim çünkü yaklaşık 2 haftadır konuşmamıştık arada ki tek tük mesajlardan başka.
Geri dönüşte yapmadım, birşeyde yazmadım.
Akşam geri aradı yine açmadım.
Sonra ben aradım cevap vermedi. Amacinin ne olduğunu sordum cevap yok. Belli ki egosunu zedeledik trip yapiyo herhalde dedim eşşek kadar adam 😐
Sonra aradan bir gün gecti bir mesaj yazdim ve sonuna geri yazmamasini rica ettim. Oda yazmadi ztn.
Sadece az önce merakımdan numarami silip silmediğine bakmak için numarasini kaydettim. Ve onda hala ekli olduğumu gördüm.
Cevap sahibi+1 yılEkli olduğunu nasıl anladın? Belki herkese açık fotoğrafı ve durumu vardır? Ayrıca bence o bunu hak etti.
Soran+1 yılKardeşimde açık değil çünkü
Ay vallahi gaza getir beni😂
Bu arada gece gece rahatsız ettim ama bir erkek yorumuna ihtiyacım var
Cevap sahibi+1 yılYok ya, ne demek. 😀Gaza getirmelik bir durum yok, eğer birisinden hoslaniyorsan ilgilenirsin. Bu arkadaş hem ilgilenmiyor hem de kaybetmek istemiyor ama karşı tarafın umutlu olduğundan habersiz veya canı istemiyor. Bir kenarda bulunsun kafasında.
Soran+1 yılEşşek herif!
Aslinda 2 ay öncesine kadar herşey yolundaydı. Atıyorum 20 kere arama yapmışsak 18'ini o yapmıştır. Sonra kardeşini kaybetti ve ailesinin yanına döndü. Uzun bir süre mesajlaşmak dışında bir iletişimimiz yoktu. Ardından aradı falan derken bu hale geldik
Soran+1 yılSalak gibi hissediyorum. Sildikten sonra arasaydi kesinlikle acmazdim ama şimdi arasa, bilmiyorum özledim galiba...
Cevap sahibi+1 yılhttps://youtu.be/A7Jcf_Ie6Cc
Arada olur öyle. Bazen bir kayıp insana kendini de kaybettirebilir ancak bu yine de böyle davranmak zorunda olduğu anlamına gelmez. Mutlaka pişman olup dönecektir telefon numaranın onda kalma sebebi o.
Cevap sahibi+1 yılKendine gel. Sen bu kadar genişlik gösterdiğin için kayıp durumdasın zaten. Bir çok kez denemeye çalıştınız olmadı. Halen gelirse bir bakarız modundasin.
Soran+1 yılÇok güzeldi, teşekkür ederim:)
Hatalı olduğunun bilincinde diyorsun yani...
Soran+1 yılAh guru bey vallahi çok afedersin hassas dönemde benim hormonlar böyle beni yerden yere vuruyor.
Adam hatalı utanmadan numarami silmemiş ama duygusallık öyle bir ele geçirmiş ki beni gidip özür dileyeceğim sildigim için 😂 (şaka)
Cevap sahibi+1 yılHer şakanın altında bir gerçek yatar ama umarım bunda yatmiyordur... 😕 Aklı başında bir insana benziyorsun gizli. Konuşmaların falan gayet net, daha iyilerini bulabilecek kapasitedesin. Hormonlar seni yanlış yönlendirmesin. Bazen duyguların ile değil de mantığın ile hareket et. Duygu çoğu zaman yanıltır seni, sana illa ki yazacaktır ha 3 gün sonra ha 3 ay sonra. Ama mutlaka ve mutlaka yazacaktır.
Sen o yazdığında gerekli tavrı koyabilmelisin.
Soran+1 yılÇok doğru yazdıkların, inan ki herkes için asla bu denli ödün veren bir insan değilim-ki etrafımda isteyenler var, yok değil. Ama öyle herkese kendini açabilen biri değilim. Kolay kolay etkilenmem. Ve şimdi yillar sonra o duyguyu kaybetmek üzüyor.
Seninle konuşmak gerçekten iyi geldi, teşekkür ederim.
Peki tavrim sence nasıl olmalı?
Yazacak konusunda nasıl bu kadar eminsin?
Cevap sahibi+1 yılKızım hadii yazıyorsan yaz yaaa. 😀Kanser oldum seni beklerken, ha bire siteye giriyorum var mı bildirim diye...
Soran+1 yılAffedersin 😂
Cevap sahibi+1 yılTavrın net olmalı, istemediğini belirtmissin bu saatten sonra geldiğinde istediğini belirtirsen bu senin basitliğini ortaya koyar. O seni her seferinde üzüp tekrar barışabilecegi kafasına erişir.
Nerden mi biliyorum yazacağını? Ben bir erkeğim... 😁Ne yapabileceğini çoğunlukla tahmin ederim.
Soran+1 yılIgreniyorum bu durumdan. Erkeklerin 2. Şansı haketmedikleri ne kadar gerçekmiş öyleyse.
bir kızın sizi affetmesi enayilik mi?
Lanet olasi pisliğe nerden bulaştım!
Soran+1 yılHalbuki basitlik değil bu..
Cevap sahibi+1 yılBu seni olumsuzluğa suruklemesin bu kadar, abartma... 😊 2. şansı hakeden illa ki vardır. Ama senin arkadaşının yaptığı şeyler 2. şansı hak etmediğini gösterir.
Soran+1 yılHiç kimse duygularinin karşılığında "basitliği" hak etmez.
Ama bir kere affeti ya tekrar eder rahatlığı erkeklerde mevcut. Halbuki bazı güzelliklere şans verir kadınlar.
Her neyse ağzımın payını aldım. Beni uyandırdığın için teşekkür ederim.
Zaten asla aramayacaktır, beni ezer egosunu ezmez o.
Cevap sahibi+1 yılNasıl da egosunu ezeceğini görürsün sen, sonra tekrar buraya gelip "yazdı" veya "aradı" dersin 😁
Soran+1 yılBen ne yapacağım peki? Bunu da doğru tahmin edersen inanacağım?
Soran+1 yılYalnız bir buluşma ayarlamıştık öncesinde haftalar sonrasına, o dönem acaba arar mı?
Soran+1 yılOnun dışında gerçekten sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılŞu an ki kafana göre, 1 ay içinde gelse tamam dersin. Öyle gözüküyor.
Ama anlayacaksın hata olduğunu.
Soran+1 yıl:)
Benim derdime ortak olduğun için teşekkür ederim
Paylaşmak konuşmak istediğin bir sorun olursa bu gizliyi unutma, iyiliğin karşılıksız kalmasın moderatör bey :)
Cevap sahibi+1 yılGizli, gizlilikten çıksın da bir görelim. 😊 Bir derdim olduğunda tabii ki iletirim...
Soran+1 yılLüzum yok :)
Allah dert vermesin tabii ama bir sorun olursa 😉
Cevap sahibi+1 yılSenin bileceğin iş. 😊 Bakalım bekleyelim neler olacağını... Yazmanı bekliyorum.
Soran+1 yılBakalım.
Yazarsa...
Soran+1 yılHer yorum için ayrı ayrı teşekkür ederim iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılSen ne yapacağını düşünüyorsun o yazınca?
Buraya yaz da, sonra utanırsın belki. 😊
Cevap sahibi+1 yılVeya ben utanırım...
Soran+1 yılDuygularımız için yaptığımız şeyleri utanç olarak görmüyorum. Sadece değse...
Soran+1 yılAy sen benim yerime utanma😂
Zaten şu halimden dahi memnun değilim. Ben de biliyorum saçmalık olduğunu. Madem sildin dur arkasında. Dönüp durma geriye diye diye.
Ama bir nokta var orayı aşana dek sürecek bu gel gitlerim
Cevap sahibi+1 yılNoktaya gelene kadar yazmaz umarım. Başarılar.. lütfen teşekkür etme artık. 😄
Soran+1 yılHayırlısını diliyorum.
Sende dua et benim için olur mu?
Iyi geceler :)
Cevap sahibi+1 yılEig için teşekkürler.
Soran+1 yılGerçekten yazdı, haklı çıktın:)
Sana bunu yazmak boynumun borcuydu😂
Cevap sahibi+1 yılhahaha :D Ben de erkeğim, az çok erkek hareketlerini tahmin edebiliyorum...
Cevap sahibi+1 yılSen ne yaptın veya bundan sonra ne yapacaksın?
Soran+1 yılNeden döndü peki sence?
Beyefendinin mesajı şu şekilde; aptallık ettim ama biliyorsun çok zor dönemlerden geçtim, yakın kayiplar yaşadım. Tarzinda..
Bilmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılNeden mi döndü? Daha iyisini bulamadı.
Kayıplar yaşaması, seni devre dışı bırakması gerektiği anlamına gelmez. Herkes zor zamanlardan geçer.
Soran+1 yılHaklisin...
Kendime bu kötülüğü yapmayacağım ama küçük bir mesele var. Onu halletikten sonra.
Cevap sahibi+1 yılYardımcı olabileceğim bir şey var mı peki benim?
Soran+1 yılBu kadarina bile mahcup hissediyorum.
Ama güzel bir ders vermek istiyorum... hem cinsine en iyi tokat ne olur şu aşamada?
Soran+1 yılTek niyetim insanlari oyuncak gibi görmekten vazgeçmesi
Cevap sahibi+1 yılVereceğin en iyi ders, reddedip bir daha cevap vermemek olur. Böyle yaparsan içinde kalır ve köpek gibi peşinde dolaşır.
Daha iyi bir ders düşünme.
Soran+1 yılHaklisin...
Cevap sahibi+1 yılHaklıyım tabii ama bakalım sen kendine sahip çıkabilecek misin yoksa iradene yenik düşüp onu kabul edecek misin..
Soran+1 yılCok üzülüyorum gerçekten bu şekilde ilerleyeceğini düşünmemiştim, ziyan etti.
Cevap sahibi+1 yılNe denilebilir...
Cevap sahibi+1 yılAyrıca lütfen bana karşı mahcup hissetme, ben dinlemeyi; aklımca yol göstermeyi seven bir adamım.
Soran+1 yılIyi ki cevap vermişsin soruma :)
Her şey için teşekkür ederim.
Cevap sahibi+1 yılGizli olmaktan çıktım, yardımcı olmaktan zevk duyarım. Yazmayı düşünürsen tabi.
Soran+1 yıl100. Kez teşekkür ederim 😂
Gizliliğe geç tekrardan tuttum nickini :)
Cevap sahibi+1 yılTamamdır 😁bekliyorum o zaman...
Soran+1 yılYalniz anlatacak başka bir derdim yok
bir dahaki hayal kırıklığında burdayim 🙈
Cevap sahibi+1 yılYa öyle şey olur mu :D umarım hiç derdin olmaz bundan sonra... Ayrıca ben bu kadar zamandır kimle konuştum onu merak ediyorum, dolayısıyla tanışmak istiyorum. 😶😂
Soran+1 yılInsanlık hali tabii ki olacaktır.
Ya gerçekten gizlilikten çıkamam:/ merak etmen gayet doğal.
Cevap sahibi+1 yılO neden peki :D
Soran+1 yılHangisine dedin?
Cevap sahibi+1 yıl2. dediğine /çıkamam dedin ya gizliden 😶
Soran+1 yılHiç gerek yok
Sitenin nimetlerinden faydalanmak gerek arkadaşım 😂 gizliliğe saygısızlık olur..
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
sorunu nedir çözmesinde yardımcı ol
05 Yorumla
Soran+1 yılDesteğim hep oldu inan. Ama benim yardim edebileceğim bir mesele değildi.
Simdi ya gel ya git demek istiyorum ama çok meraklısı olduğumu düşünsün istemiyorum
Soran+1 yılAnlayacak olan anlardı bence.
Sonradan keşke konuşsaydim diye pismanda olmak istemiyorum
Soran+1 yılCok teşekkürler
Diğer konusunda 5,1b cevap paylaştı. Veda et sessizce olması haksızlık olur
06 Yorumla
Soran+1 yılAma hak ediyor!
Soran+1 yılBenimle ilgilenmiyon ben gidiyorum mu diyeceğim..
Soran+1 yılÇok çocukça olmaz mi?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım