biride Isparta gibi küçük yer olsun
Üniversite yakını bir kafe açmak ne kadara mal olur ?
biride Isparta gibi küçük yer olsun
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiç bir bilgim yok ama bu hesap yapsak
İyi bir yerde dükkan kirası ayda 10-15 bin tl arası desek bir yıl için min 120 bin tl
Güzel bir dekorasyon masa sandalye mutfak gereçleri in min 100 bin tl
Mutfak ve servis elemanlarının bir yıllık masrafını da düşünce iyi bir mekan açmak için İstanbul gibi bir yerde 400 bin lira gibi bir para lazım
200 bin lira İstanbul 50 bin lira ısparta diyorum
küçük şehirde kolay ben bile memlekette açıcam düşüyorum:d
yok ya pizza,makarna,sandwich çeşitleri olsun yeter:D suşiden korkar millet yemeye:D
İstanbulda iyi bir mekan için 100 - 300 arası , Isparta 100-150 arası iyi bir mekan açabilirsin .
Ki zaten böyle yerlerde açılırken harcanan para yakın zamanda kat kat çıkar önemli olan parayı bulmak
Cevap
10Cevap
Ben ispartada okudum ispartada merkez kampuse yakin bir yerde bir yer acarsan pek tutmayabilir sebebide cok kırsal bir yerde dogu ve bati kampusu ama Isparta nin merkezinde ac desem her yer cafe zaten bana en mantikli gelen yer İstanbul istanbulda biraz masrafli olabilir maddi anlamda seni biraz yorar
Ama cok cafe var onuda soyledim iste ne tarz bir cafe acmayi dusunuyorsunuz?
Valla ALLAH yardimciniz olsun güzel bir mekan olur umarım
TEŞEKKÜRLER FAYDALI BİR YAZI OLMUŞ
CAFE AÇMAYA DAİR İHTİYACINIZ OLAN TÜM HİZMETLERİ
*DEKORASYON
*MALZEME
*EĞİTİM
*SATILACAK ÜRÜNLER
*MİMAR
*KURUMSAL KİMLİK ÇALIŞMASI
*BÜYÜME PLANI
*MENÜ BELİRME
VE ÇOK DAHA FAZLASI İÇİN ADAM GİBİ BİR YER FİRMAMIZDAN YARDIM ALABLRİSİNİZ...
Eğer franchising almadan ama marka olacak şekilde bir mekan açmak istiyorsanız, il, semt gozetmeksizin metre karesi minimum 1000 tl'dir. bu kahve diyari veya kahve dunyasi konseptinde mekanlardir. marka danışmanlık olarak hizmet verdiğimizi belirtir ve bizi incelemeniz için sitemize bekleriz.
Kendimarkaniyarat. yazmanız yeterli
İstanbul en az 30 ila 40 bin tl arası ama Isparta dersen naz fazla 10 ila 20 bin tl arası olur
aklını kullanırsan o paraya mal edersin illaki bir markanın cafesini açmıyorsun ha dersen gloria jeans ya da starbucks tan francasing almıyorsun
her unıversıte ogrencısınınde hayalıdır ya bu :D:D ama hangı unı oldugundan tutta ne tarz yapacagına gore degısır malıyetı
İstanbulda en kotu ihtimal 50 bin oda boyasini alcisini gibi seyleri kendiniz yapabiliyorsaniz dekoresiyle ugrasabiliyorsan
Ispartada yari yariya diye dusunuyorum
ıstanbulda en az bı 100 bın gıder galıba . ıspartada 30 bıne cozersın ısı ( fıyatlar mınımumdur )
mal olmaz salak olur :D
:D Farkettm ama bende kötüyüm naparsın :D
Klavyeni temizleme saatin bana denk geldi galba :D
:D değişik
Maydonoz soruma gel lütfen :(
Bu kız nereye gitti maydonoz
Hadiyaa kime küstü ?
Salak herif kim bilir naptı kıza
JohnnyBravo
Birine kızdım
Modaya uyduk bizde :D sen ne zaman kapatıyosn dasdasdA :D
öle olması lazım zaten onlara inat kal kıza acıdım yalnız sen o kadar xper kas yavşagın birine kız hesabı kapat kötü olmuş
Bide ağlatmış kızı p**evenk mk onun adamlıgının
neyise maydonoz kusura bakma sert girdim :D ama hakediyo o sözleri lavuk iyi geceler sana
gelicek 3, 5 mal olur mutlaka.
şehir ile bağlantılı bir durum
ünisine ve semtine göre değişir :(
istanbul 50bin den başlar ısparta 20binden başlar :(
150-200 bin TL yeter
nerden bilelim hangi üniversiteye yakın bir cafe açacağını,iyi bir kafden bayilik almak istiyorsan hava parası 400-450 bin TL istiyorlar,kafeyi gidip şırnağın üniversitesine yakın açacaksan 10000 TL de yeter yok gidip Gazi üniversitesine yakın açacaksan gerçekten dediğim rakamlara ulaşır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar