+1 yılHaşemalı girsin.. eyvlh.. ama ben geçen adalara gittim heybeliadaya vapurda kadın kapalıydı gözümün önünde çocuğuda vardı hatta.. sonra plajda gördüm kadını bikiniyle çocuğunun peşinde koşuyordu... hayır madem bikini giyebiliyosun neden kapanıyosun.. birde bu tayfa var ben onlara ayar oluyorum
75 Yorumla
Soran+1 yılBir yönden ben anlıyorum ama o mantıklada kapalı olması da gereksiz oluyor
- +1 yıl
Aynen öyle.. o haliyle gördüm onu gözgöze geldik dondu kaldı birazda sert baktım yani.. anlasın diye
Hemen gitti kendi şezlonguna
Soran+1 yılSizin yaptığınızda yanlış herkesin kendi hayatı buna karışamayız
- +1 yıl
Ama hiç hoş bişey değil biliyorum yanlış yaptım evet ama hoşuma gitmedi
Soran+1 yılAnladım :) teşekkürler cevap için
En İyi Cevaplar
+1 yılKadın erkek karışıksa, giremez.
Kadınların sadece olduğu yer girebilir rahatlıkla.32 Yorumla
Soran+1 yılOrada bile deniz sonuçta havadan denizden yüksek binalardan gören olabilir mi? Hiç gitmedim kadınlara özel yerlere
- +1 yıl
Denize yakın bina mı olur, olsada uzak birşey görünmez. Kadınlar plajından başka alternatif yok.
tesetturluyum ama denize felan giemwm yani nekadar haşema giysende vucuduna yapisiyor ve hatlarn belli oluyor. bayanlara ait günlerde havuza giderm 😊
23 Yorumla
Soran+1 yılHer yeri kapalı yapışmayan var diyorlar ama yinede güvenemedim
Soran+1 yılOh en iyisi. d
+1 yılHayır tesettürlü diye her şeyden mahrum mu olması gerek?
69 Yorumla
Soran+1 yılTesettürlü olabilmek için bazı şeyleri kısıtlıyor
- +1 yıl
Ama tesettürlü insanlar için kıyafetler de var hem İslami plaj ve havuzlarda var
Soran+1 yılBenim sorum tesettürü bozar mı diye arkadaşım öyle zaten girer
- +1 yıl
Tamam benim gördüğüm insanlar haşemayla (aslında onun adı haşema değil ama markasının adı üstüne yapışmış) giriyorlar 🙂
Soran+1 yılHaşema dedikleri şey tesettürü bozar. Boynun görünür ve suya girince vücudun şeklini bozar
Soran+1 yılBozar dediğim şeklini alır. d
- +1 yıl
Ama taytlı olanları hayal etme
- +1 yıl
Kumaş pantolon kadar geniş olup üstüne bol tunik olanlar var onlar yapışmıyor
Soran+1 yılE tamam ne kadar bol giyersen giy anca suya girene kadar seni korur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
- Tatil & Seyahat konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin serinlemeye ihtiyacı vardır. Ancak haşema ve benzeri zımbırtılarla denize girecek olan hiç girmesin daha iyi. Havuzlara girmeleri zaten mikrobik açıdan yasaktır bir çok yerde. Yani iyot alamayacaksan, serinleyemeyeceksen, güneşten yararlanamayacaksan hiç tatil yöresinde gitme. Gideceksen de giy bikinini git. Herkes giyiyor, özellikle tesettürlü arkadaş çekmez dikkati. Hayatı yok yere zorlaştırıyorlar kendilerine.
30 Yorumla Ya kendisini bilen insan istediğini yapar ona karışmaya kimsenin hakkı yok. Ve ben tesettürlü olupta neler neler yaptım o tür kızlarla gizli takılıyolar ama içini bir ben bilirim özellikle çarşaflı genç dul bayanlar aşırı seks düşkünü sen efendice gir bişey olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılTesettür gerekli midir diye sormadım soruyu düzgün okuyun lütfen
- Tatil & Seyahat konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılHaşema giyiyorlar işte sorun kalmıyor.
Onların da denize girmeye hakları var, sırf kapalılar diye birşeyden geri kalamazlar.35 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama tam olarak koruduğunu düşünüyor musunuz çünkü vücudun şeklini alıyor
- +1 yıl
Büyük beden alsınlar problem yok👰
Soran+1 yılAlsa bile suya girdiği için gene vücudun şeklini alır
- +1 yıl
Deri haşemalar tercih edilebilir
Soran+1 yılPeki teşekkürler
+1 yılgörüntü açısından her ne kadar hoş görünmese de sonuçta ''özgür'' bir ülke de yaşıyoruz. giren girsin banane
12 Yorumla
Soran+1 yılTesettür açısından sordum soruyu düzgün okuyun lütfen
- +1 yıl
Evet sanane😂😂
+1 yılkendi tercihi kimseyi yargılamak benim lüksüm değil
21 Yorumla
Soran+1 yılTesettür açısından sordum soruyu okuyun lütfen
Niye girmesin ya bu ne sekilcilik olmus boyle onlar baska galaksinin insani mi
123 Yorumla
Soran+1 yılTesettür açısından sordum önce soruyu okuyun lütfen
Soran+1 yılTesettür diyorum beyfendi.. Tesettürü bozuyor
Soran+1 yıl:D boyun açık kalıyor ve vücudun şeklini alıyor
Soran+1 yılİnce mi? :D Siz bana çok doğal uzaylı mı onlar diyorsunuz. Fakat tesettürü korumak için öyle her şeyi yapamayız. İnce bir düşünce değil baktığın zaman fazlasıyla bozuyor tesettürü ince düşünmeye gerek yok
Soran+1 yılBakan gözlerle tesettürün bir alakası yok isterse herkes iyi gözle baksın açılmak günahtır. Asıl şu tesettürlüler her şeyi yapabilir yapamayacağı şey yoktur görüşü çok yanlış. Karma bir yerde denize giremez. Zaten dediğim sebeplarden ötürü tesettür bozuluyor. Bunu haşema giyen bir arkadaş bile söyledi. Herkesin kendi tercihi ben tesettürü soruyorum
Soran+1 yılHayır kesinlikle yanlış... Tesettür kişiden kişiye değişen bir şey değildir bir kişi ya tesettürlüdür ya da değildir. Tesettür Allah'ın emridir nasıl olacağını belirtmiş
Soran+1 yılOnuda ben öğretmeyeceğim biraz araştırın lütfen
Soran+1 yılVücudu belli edecek kıyafetler tesettüre uymaz. Nasılki bir tayt veya sıkı üst uymuyorsa aynı şekilde suya girince haşemalar vücudun şeklini alır.
Soran+1 yılKardeşim :D yaradanın isteği hayatın amacı falan ne alaka? Sorumuz bu mu? Niye inatla dışına çıkıyorsun
Soran+1 yılHayır hiçte kapsamlı falan değil gayet basit ve net
Soran+1 yılHayır bu bir bakış açısı da değil. Bir sorudan konuyu değiştirmektir. Size ilerisini sorarsam onu cevaplarsınız. Konuyu başka yere çekmeyide doğru bulmuyorum
+1 yılYoo. bir bu eksikti ha. Kime ne yani girer girmez
14 Yorumla
Soran+1 yılTesettür açısından dedim farkındaysanız
- +1 yıl
ben size bir şey demedim. Surekli her yerden eleştiren bir gurup var onlara kızıyodum
Soran+1 yılO zaman onlara yazın buraya alakasız spam yapmayın lütfen.
- +1 yıl
Soruyla âlâkalı bir görüş yaptım farkındaysan. Neyse
hic bir sekilde dusunme illa tesetturlisunuz diye size hayat yok mu insanlar ne elestirirse elestirsin sen kendi hayatini yasa
17 Yorumla
Soran+1 yılBanane insanlardan ben tesettürü sordum
Soran+1 yılo sizin okuyuş tarzınız, ben gayet normal olarak söylüyorum insanlar beni ne ilgilendirir? Ne alaka? Ben tesettürü soruyorum insanlar ne der dememişim
Soran+1 yılEn nefret ettiğim iki şey biri ayrımcılar biri ırkçılar.. Cinsiyetçilik yapmak için yanlış kişiyi seçtiniz. Muhatabım değilsiniz
+1 yılGirsinler ama yapışan haşema alıyorlar, o zaman da bir espirisi kalmıyor tesettürün
22 Yorumla
Soran+1 yılVe boyunda açık kalıyor
- +1 yıl
Biraz daha kapalı tonlarda alsınlar mayolarını
Tesetturlu kadinlar nefes de almasin, nasil soru o canim girer tabi ama hasemayla girmenin mantigini anlayamiyorun sadece.
11 Yorumla
Soran+1 yılE neyle girsin?
Gizli Üye(36-45)+1 yılnormal ne olabilir ki gittiğim bir koy var onlar gelince ben uzaklaşıyorum
27 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltesettürü bozmayanlarıda var onların
Soran+1 yılBozmayanlarını pek göremedim hep boyun görünüyor ve vücut şeklini ortaya çıkarıyor girince
Cevap sahibi+1 yılvar ben gördüm
Soran+1 yılNasıl?
Cevap sahibi+1 yılbol eşofman gibi tayt gibi değil muşamba gibi her yeri kapalı boynu dahil etekli eteğide bol çok az belli oluyor zaten giyenler içinide boş bırakmıyor iç giyim değil ama başka bir şey tam bilmiyorum mayo üstüne tayt üstünede onu giyiyorlar herhalde iç çamaşırıyla bikiniyle üstsüz girenleri gördükten sonra onlara can kurban
Soran+1 yılBen hiç onu giyen görmedim. Teşekkürler cevap için
Cevap sahibi+1 yılrica ederim araştır sen
girsinler tabiki ama allah aşkına hasemayla girin şu modern yapışık şeylerle değil
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden onlarin hakki yok mu hasemayla oekala giriyorlar
10 Yorumla girebilir ama ona göre giyinmesi gerek zaten tesetturlu bir bayan büyük ihtimal ona dikkat ediyordur ;) ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKim yasaklamış? Girer tabiki şartlarına dikkat ederek
13 Yorumla
Soran+1 yılŞartlara uyum sağlayabilir mi çünkü vücut şeklini belli ediyor girince
Cevap sahibi+1 yılUygun yerlerde girsin özel plajlar var artık o kadarını bilemem rahatsızlık duyuyorsa endişe ediyorsa çare de var
Soran+1 yılBu durumda tesettüre uymamış oluyorki özel bölge gerekiyor.
Gizli Üye(36-45)+1 yılherkez özgür kim mayo gier kimi bikini kimde haşema ile şorla
14 Yorumla
Soran+1 yılTesettür açısından dedim okuyun lütfen
Cevap sahibi+1 yılgirer herkez özgür
Soran+1 yılBeyefendi, özgürlükle bir alakamız yok
Cevap sahibi+1 yılgit kadınlar plajjında gir
Tatil & Seyahat konusunda 2,4b cevap paylaştı. din açısından kendini herşeyden mahrum birakiyorsa bunu da yapmasın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDini gercekten isteyerek yasayan var birde gosteris meraklilari bilemedim 😱
10 Yorumla
+1 yılherkese ters tepki vermeniz ne kadar doğru?
18 Yorumla
Soran+1 yılherkese vermedim spam yapan ve cinsiyetçi insanlara ters tepki verdim. Ki kimseye sövmemişim sövmemde
- +1 yıl
Belki yanlış anladı güzel iza edebilirsin kardeşim benim kırmana gerek yok iki günlük dünya.. Soruna gelince evet bende haşema giyiyorum dediğin gibi denize girince yapışıyor ve salak gibi pembe aldım akıl edemedim en iyisi özel havuz veya kadınların olduğu bölüm.
Soran+1 yılHayır zaten anlamayana gayet net açıklamışım. Soruyu okumayan detayı okumayan insanlar çok ki onlara bile ters denebilecek cevaplar vermedim. Onun dışında herkesle gayet düzgün nazik konuştum. O sizib bakış açınız. Ki ben biri bana küfür etse bile kötü söz söylemeyen bir insanım. Gerisi içinde herkese aman deme zorunluluğum yok
- +1 yıl
tamam canım Aferin böyle ol.
Soran+1 yılHa siz kendinizi çok nazik mi sandınız :D şaşırmadım
- +1 yıl
😂😂😂 kız tamam bişey demedim te Allahım
Soran+1 yılÇevir kazı
- +1 yıl
yavrum cidden bak şu an seninle tartışmak istemiyorum bugün git yarın gel ha o zaman lafını alır oturrsun ama boş yapma bana. Ha çok inanmadıysan o zaman kendini anlatma çabasına girme şimdi susaabilirsin nazik kızım benim
Gizli Üye(36-45)+1 yılTesetturluler mumkunse evinde otursun goz zevkimizi bozmasin yobazlar.
11 Yorumla
+1 yılgirer be niye girmesin.
11 Yorumla
Soran+1 yılTesettürü bozar mı
+1 yılgirsinler ne yapıyım..
10 Yorumla
+1 yılGiremez, komik ve rezil bir görüntü oluşuyor.
10 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 514 cevap paylaştı. Niye girmesin gayet normal 👍🏿👍🏿
10 Yorumla
+1 yılTabiki haşema vs ile girebilirler
10 YorumlaGirer, giriyorum.
13 Yorumla
Soran+1 yılBoyun kısmı görünüyor ve girince vücudun şeklini alıyor
Soran+1 yılYani tesettürü bozan bir durum... Teşekkürler cevap için
+1 yılDeniz taytı ve pileli etek ile girer
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılLütfen buraya gelip göz zevkimi bozmayın m k
14 Yorumla- +1 yıl
@yassoo1 haşamalılar
- +1 yıl
@yassoo1 bikinililer varken sana mı bakmamı istiyosun sümüklü? Bak bide ağzını bozuyo. Erkek Fatma seni. Tipsiz
girilebilir normal karsilarim
10 Yorumla
+1 yılİnsan değil mi lan onlae
10 Yorumla
+1 yılNeden giremez2 hasame ile giriyor
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 58b cevap paylaştı.
+1 yılİslami oteller var
12 Yorumla
Soran+1 yılBenim sorum tesettürü bozar mı diye öyle zaten girer
- +1 yıl
başkaları seni çıplak görürse bozar
+1 yılUmurumda değiller.
10 Yorumlaneden giremesin bence girebilir
10 Yorumla
+1 yılgirer neden girmesin
10 Yorumla
+1 yılGörüntü kirliliği
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılGirebilirler.
10 Yorumla
+1 yılGiremez
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem