Aşk herşeye deger mi sizce? Aşkınızı yaşayabilmek için herşeyden vazgeçermisiniz?
Cevabın nedir?
benim bu ya$adiklarimi,bu a$k b.kundan cektimlerimi hangileriniz cekti acaba...?^^
önceleri bende sizin gibiydim,PIRIL PIRIL ve gelecegi olan bir delikanli..^^ bende sizler gibi dü$ünüyordum hep ve gercek a$k icin her$ey göze alinmali diyordum hep..^^
hikayemi dinleyin sizler karar verin;-);
Ben 31 ya$inda,boylu poslu,yaki$ikli,aciksözlü,dürüstlüge ve safliga inananlardan,cogu kizin pe$inden ko$tugu,ama ba$kasini,yanli$ ki$ileri secmekte nerdeyse usta olmu$^^,buyüzden arkasindan birkac kizi(belkide kismetlerimi)aglatan,i$ i$ten gectikten sonra pi$man olmu$,artik her kiza acilamayan ve yogurdu(kizlari-kiz iliskilerini)artik üfleyerek yiyen biriyim..^^
hayatim ve ba$imdan gecenler film senaryoluk!^^ 100 kadar ili$kim birlikteligim olmu$tur,ama bunlarin hepsini flörtlük sayiyorum!. 3 gercek a$k ya$adim,ba$ima ne geldiyse bunlardan geldi... Dogma büyüme istanbul,1994den beride almanya münihte ya$iyorum. arkada$ cevremde kizlar cok olurdu yada bana tutulanlar tani$mak isteyenler,ama 23 ya$imda ilk gercek a$kimla tani$tim(Stuttgart'dan Nurcan),hayatimda gördügüm kar$ila$tigim en güzel en cekici mankenlere ta$ cikaracak cinsten sari$in uzun sacli,gülü$ü ise öyle tatliydiki hic bitmesin hep yaninda olun isterdiniz^^ bana beni sevdigini söylediginde dünyalar benim olmu$tu! cok mutluydum,havalarda ucuyordum resmen,1 sene birliktelikten sonra i$i resmiyete dökmeye ni$anlanmaya karar verdik,ve ailemi ikna edip stuttgarta onu istemeye gittik,cok mutluydum,hayatimda tanidigim gördügüm en güzel kiz benim olacakti^^..
onun icin her$eyi yaparim diye dü$ünüyordum,beni öptügünde kalbim duracak gibi oluyor ellerim titriyordu herseferinde.. SIK SIK görüsemiyorduk o stuttgarttan ve ben münihten oldugumdan ayda 1-2 gün bulu$uyorduk hep,vedala$cagimizda ise bana SIKI SIKI sarilip agliyordu hep.. rüyada gibiydim hayatimin a$kini buldum diyordum kendi kendime hep.. onu istemeye gitme öncesi son evini ailesini ziyaret edi$imde ise annesi ona bu cocukla oynama diyordu.. ama ben bir anlam cikaramiyordum bundan..^^ cok mutluydum,onu istemi$tik ailesi hayirlisiyla olur diyorlardi,birkezde onlar bize ailece münihe geldiler..
sonra aniden ne olduysa hergün konusup mesajla$tigim kiz artik eskisi kadar ilgilenmiyordu sanki,daha az konusuyorduk ve görmek bulusmak istedigimde bahaneler uyduruyor uygun olmaz gibi gelme diyordu.. sonra telefonlar mesajlarda kesildi. cilgina dönmüstüm,cildiriyordum meraktan neler oldugunu anlamaya cali$iyordum.. habersiz birkez daha oraya gitmeye karar verdim,rahatsiz oldu benimle görüsmek istemedi sanki.. 1 hafta sonra ba$kasiyla evlenip istanbula gitmi$..! 1 haftada...! vermi$ler,dügün olmu$. dügünün ertesi günü aradi beni istanbuldan beni artik unut diye... meger bir sevgilisi daha varmi$,onu kiskandirmak icin acele etmesi icin beni kullaniyormu$ anliyacaginiz...^^ buradan cikardigim sonuc; masal prensesleriyle hicbirzaman hersey göründügü gibi degil,mutlu sonla bitmiyor olduguydu. ders oldu bana ama 1 sene sürdü etkisi tekrar kendime gelmem^^00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAşk, merhamet kadar bile güçlü olamayan bir duygudur çünkü karşılık ister en değerli duygu olmadığı için değmez
00 Yorumla
+1 yılHayır aşk herşeye değmez.. Bazen saçma sapan kişilere, saçma sapan şekilde ve saçma sapan bir zamanda aşık olabiliyoruz. Eğer mantığımızı devre dışı bırakırsak, saçma sapan sonuçlar doğa bilir. Kısaca aşk için herşeyi göze almam. Değen için, değdiği kadar.
00 Yorumla
+1 yılOna degecek insani bulduktan sonra, ve o benim icin aynisini yaparsa evet.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
60Cevap
Bu anlattiklarimin 2. a$kimla ikinci versiyonuda var^^ Ama en iyisi ben size son olani(3. gercek a$ki) anlatayim,buradaki olaylar herkeze cevap olur,herkez benden bir ders cikarir kesin!^^
3. gercek a$kimda kadermi $ansmi mannheim'dan(Frankfurt cevresi).
Ismi ebru,2 senedir birlikteydik(evlilik öncesi).
Oda beni 2 sene sonrasi 1 gece aradi telefonda aglayarak,Ailem beni türkiyeye göndermek istiyor ne olur birseyler yap artik dayanamiyorum,kacir beni artik birlikte olalim diye agliyordu..
ozamanlar birbirimizi seviyorduk ve güveniyorduk^^ bende onun bu haline dayanamiyordum tabii..
kafama koydum,güvenilir arkada$lara haber verdim,plani yaptik,ve arabayla oraya gidip onu kacirdik münihe getirdik^^ (a$k icin her$ey yapilirya hani..^^)
O siralarda hamburgda avrupa akademisinde TIP üzerine okuyacaktim ba$liyacaktim tamda,ama zamanimiz yoktu olmasi gerekiyordu.. bir süre kiz arkadaslarin yaninda kaldi,idare ettik,sonra bizimkilere aileme $OK!^^ olayi anlattim. ve aldim bize getirdim,1 ay icinde hizlica Türk General Konsoloslugunda evlendik!. (onu öyle birakacak degildim tabiki. benimdi. ve seviyorduk.) evlendikten sonra aileside geldi ve i$ tatliya baglandi. ama ebru 3 ay annenim cenesine dayanamadi,biz anla$iyor olsakda geriye mannheima ailesinin yanina dönmeye karar verdi ve ailesi geldi aldi. münihte ya$amak istemedigini söylüyordu hep benimde oraya gelmemi,orada kalmamizi istiyordu. ve baktik olmayinca,Ailemi,arkada$larimi,akrabalarimi,i$yerimi(elektroinstallateur'üm),ve o hamburgdaki akademiyide feda ettik hepsini sevgi icin ve bende oraya gittim ev tuttuk..^^
Ama her nereyi tutduysak,her nereye ta$inmak istediysek(bunun icin münihte calisip para biriktirip gittigimde oldu),her ta$indigimiz yere aileside ta$indi,ba$ka yer baktik,orayada,illa ayni binada olcaklar... ve sonuc kacinilmaz,olanlar oldu,annesi kafasina girdi hergün görü$erek ve beni kötülüyerek,zaten beni ba$tan istemiyordu o orada patron gibiydi cünkü,ZITLA$IYORDUK hep..^^ 2 kez bu nedenle ayrildik,terkedip münihe geldim,ve birkac ay sonra bari$tik geri oraya gittim^^ bu arada bir oglumuz oldu. ama herdefasinda yüregim parcalaniyordu ve sevgimden 1 parca akip gidiyordu. hep annesine uyuyor degi$iyordu robot gibiydi,ve nezaman borclandilar ve paraya ihtiyaclari var barisiyorduk ve beni cagiriyordu..^^
böyle böyle 4-5 sene evlilik gecti,ama toplasan 2 sene gercek anlamda birlikteydik anca!^^
son bari$mada dedim hayatim altüst oldu,birkez daha böyle degi$irsen ayrilirsak her$ey biter!.
bir sene iyidik sonra aniden hersey planlanmis gibi sanki arkadaslarini cagirdi ve onlarin yaninda kavga tarti$ma baslatti beni sevmedigini,gitmemi istedigini söyledi... kalbim kirilmi$ti 1 tokat attim,ne tokatmi$ megerse hemen kapidan 5 saniye gecti annesi babasi girdiler iceri,vay senmisin kizimiza tokat atan diye beni evden attilar ogün orda!. giysilerimi bavulu bile kapi di$ari^^ cok güzel tezgahlanmi$ her$ey^^ münihe döndüm beni mahkemeye vermi$ler,bo$andik^^ oglumuda 2 senedir göremiyorum...00 Yorumla
+1 yılLise son sınıfta üniversite sınavına hazırlanıyordum dersaneye başlayalı 2 ay olmuştu bir tane kız gelmişti ismi tuğbaydı çok hoşlanmıştım konuştum arkadaş olmuştuk ama o daha ilerisini istemiyordu bense onu istiyordum o benim olmalıydı kafama koymuştum bir gün önceden çiçekciden 5 tane gül ve çiçeklerden oluşan bir buket yaptırmıştım dersteyken çiçekci sınıfa girip çiçeği ona verecekti ve çiçeğin...üstünde baş harflerinden seni seviyorum çıkıyordu önceden hocayıda ayarlamıştım ve oda olumlu karşılamıştı çiçeği aldı ve çok utandığını duydum kimsenin yüzüne bakamamış 1 hafta boyunca bir düşünme aşaması gibiydi ve ben ona bir nefeslik değil bir ömürlük olmasını istiyorum demiştim ve sonunda yalansız gerçek bir ilişki olamsına dair söz verdim ve başladık ilk başlarda elini tutmaya bile utanıyordum ve sonradan sonraya az da olsa başarmıştım elini tutmayı böyle devam ederken ben ona sabahları dersanede sınıfa güller döküyordum geldiği andan itibaren sınıfa kadar güllerle süslüydü en güzel aşk şarkılarını açıp başından aşağıya güller döküyordum my heart will go on gibi şarkılar eşliğinde dans ediyordum çok güzel gidiyordu ilişkimiz herkes bize hayrandı ve bir gün benden başka biriyle mesajlaştığını öğrendim ve bu gerçekti ama ben sadece sevgim ve aşkım yüzünden bunu içime attım çünkü onu seviyordum ve onu kaybetmek istemiyordum ona bağlanmıştım bir kere onsuz yapamıyordum her an aklımdaydı ve hiç çıkmıyordu derslerim çok etkilendi bu durumdan ve ailem buna karşıydı ama ben onları dinlemiyordum bir yerden sonra tuğbanın evine giriyordum annesi ve babası ayrıydı ve o anneanesinde kalıyordu bir o evde bir annesinin evine gidiyordum ve çok güzel anılar yaşadık özel günlerde ona en güzel mekanları ayarlayıp müzikleri önceden seçiyordum masadan güller eksik olmuyordu ve şiirler güzel sözler herşey olağanüstüydü çünkü onu mutlu ettikçe bende mutlu oluyordum ara sıra kavga ediyorduk ve ben sesinin kötü gelmesine dayanamadığım için bir çok kez sabah 5 gibi okulunun önüne gidip diz çöküp özür diliyordum o beni affedince dünyalar benim oluyordu bir gece çok kavga etmiştik sınıfındaki erkeklerle mesafeli olmasını istemiştim ve oda olmadı kavga ettik ben yine dayanamadım gece 1 gibi evinin önüne gidip saaatlerce beni affetmesini bekledim affetti yine eskisi gibiydik ona her gece şiirler yazıyordum şarkı söylüyordum onun mutlu olamsı bana yetiyordu bir kere ayrılalım dediğinde kalakaldım ve o gitti ama yine dayanamadım ve ben gece saat 10 gibi hava çok soğuktu ve rüzgar vardı 2 saat boyunca odasının karşısındaki yolun ortasına oturdum ve bekledim 2 saat sonra geldi tekrar barıştık ailem beni çok zorluyordu telefonlarımı aldılar paramı kestiler onu bırakmam için herşeyi yapıyorlardı ama ben ondan vazgeçmeyecektim her gece geç saatlerde onun evinden çıkıyordum artık karı koca gibi olmuştuk herşeyi yaşamıştık aramızda hiç bir sınır kalmadı herşeyi yaşadık ve beni ailem için bıraktı şu an başkasıyla çıkmış hemen ve face kucak kucağa resim atmış ben bunumu hakettim :(
05 Yorumla- +1 yıl
Cıkın ozaman 2 niz gardaşşşşş.
- +1 yıl
Çıkmakmı bunu yapamam ve zaten olmaz sabır işe yaramıyor sadece acı çekiyorsun :(
aşk denilen şey bir rüyadır efendim. bir düşselliktir. realiteden uzak kalıştır. o yüzden aşk-i halde yapılan eylemler mantıksız ve saçmadır. içindeyken güzel ama aslında kötüdür (her yapılan eylemden bahsetmiyorum). bu yüzdendir ki aşkın bir şeylere değmesi gibi bir konu saçmalıktır. bunu şöyle düzeltmek gerekirse hemde 2. soruya yanıt olmuş olur; evet sevdiğim insan için bazı yapılması gereken mantıklı şeyleri yaparım. ve bu çok doğaldır sevgilim dediğimiz kişidir neticede. ama her şeyi bir kenara atıp bir kişiye hayatımızı bağlamak saçmalığından erken kurtulmuş biri olarak herkeside buraya davet ediyorum. canlarım benim :)
00 Yorumla
+1 yılBu pek mantıklı bir soru olmamış en nihayetinde aşta mantık yok, o aşk gerçek aşk ise..Gerçeği benim aşktan kastım '' ışk '' tır ki bununda manasını bilen az sayıda insan var. Aşk burada bahsettiğim gibi bir aşk ise insan hiç bir şeyden vazgeçmek istemesede o vaz geçirir, hemde her şeyden vaz geçirir yemekten, içmekten, uyumaktan, hatta yaşamaktan bile.
00 Yorumlaeşinse değer. evlenecek kadar aşıksan. ve evlendikten sonrada bişeyleri hala yolunda götürebiliyorsan değer..
20 Yorumlaben alırım ne olursa olsun ama ben öldüğümde onun bir damla göz yaşı bile dökmeyeceğini düşünmek beni belki ölmek kadar üzüyor.
01 Yorumlaaşk en büyük hazinedir. aşkın varsa sakın kaçırma. milyon dolarları olan zenginler bile aşksız oldukları için deprasyonlardadır. sen en büyük zenginsin. sakın unutma.
00 YorumlaDiğer konusunda 407 cevap paylaştı. Kimse aşkı için herşeyi göze alamaz. Maksimun seven birini baza alarak söyliyim; Aşkın için sevdiğin kadını bırak denilirse ve bırakırsa bu adam adam değil bırakmazsa herseyı goze almamış oluyo tam bi fiyasko
00 Yorumla
+1 yılDeğer tabi değmez mi. Ama aşk uğruna değer. Bu devirde öyle gerçek aşkı yaşatacak insan çok sınırlı sayıda...
00 Yorumlaaşk herşeye değer karşılıklıysa eğer. sana değer vermeyen birine aşıksan tırnağını bile oynatmaya değmez :)
00 YorumlaDiğer konusunda 814 cevap paylaştı. Bazıları herşeye değdiğini söyler yalan söyler öyle diyenler genelde yarı yolda bırakır peki neden öyle diyorsunuz doğru söylesenize.
00 Yorumla
+1 yılgöze aldıklarım tırı vırı cıkınca artık hiçbirşeyi göze almam. ve hiç kimse için ailemi kırmam. annem geldi aklıma :) annem benim muahh :))
00 Yorumla
+1 yılherşeyden vazgeçmem. bi kaç şeyden vazgeçebilirim ama.
00 Yorumla
+1 yılAşk değmezde ..şöyle diyorum sucuk yumurta olaydı yanında da çay tam süper olurdu ..
00 YorumlaEğer filmlerdeki, dizilerdeki gibi bir aşk olsaydı her şeyi göze alırdım.
Ama yok öyle aşklar artık. Asla aldatmaz dediğin, deli gibi sevdiğin adam seni aldatıyor..
Aşktan iğreniyorum artık.10 Yorumlanefes almayı özlemek gibidir aşk. her nefes sonrası bir hasretle içine çekmek gibi nefesi...
00 Yorumlaaşk eger aşk ise herşeye deger
sevip seviliyorsan herşey göze alınır
fedakarlık gerektirir aşk20 Yorumla
+1 yılEger gercekten hakediyorsa herseyi goze alirim ama haketmiyor kimse bunu
11 Yorumlao denlı asık olacagım kısı karım olmalıkı herseyıne sahıp cıkıp ölümü göze alayım.yuzuk takmadıgım kımse ıcın kendımı paralamam
00 YorumlaSenin yaşına göre değerlendirirsen değer.
Benim yaşıma göre de değer ama mantığa ve ekonomiye bağlı :)00 Yorumla
+1 yılAşk dediğin nedir ki çok seviyorum dersin 1 ay sonra unutursun şimdi gidip 1 aylık biri için mi herşeyi göze alıcam :/
Kimse için değmez bence00 Yorumlaölüm dışında herşeye varım ÖLÜME bile varım derken aslında orda vurgulanan herşeye varımdır...Allahın verdiği canı kimse için sonlandıramam...
21 Yorumlaüçüncü kişi hariç evet alırım.sonradan sevgime saygım olsun yastığa başımı rahat koyabiliyim diye
00 Yorumlaaşk için ölümü bile göze aldım ama Allaha şükür ölmedim o salaklığı birdaha yapmam. zaten bundan sonra aşka inanmıyorum inandıkça olan hep bana oluyor.
00 YorumlaDiğer konusunda 2,9b cevap paylaştı. aşk iyide yoruyo üzüyo gerci aşık olmak yada olmamak elimizde değil kendiliğinden olan birşey bu.
00 Yorumla
+1 yılaşk herseye deger senınle anladım gazı senı sevıyorum <3 <3
00 Yorumla
+1 yılherşeye degermi degmez... alınacak şey var alınmayacak şey var almam yani kısacası
00 Yorumlayalan dostum aşk diye birşey yok, aşk dediğin üç günlük eğlence.
02 Yorumlaaşk herşeye değer...ve aşk için herşey yapılabilir..ama karşılıksız olunca bu dediğimin anlamı kalmıyor.
00 Yorumla
+1 yıldeğer verecek bir aşka sahipsen kendimden ödün vermeden fedakar olurum her zaman
00 Yorumla
+1 yılBilemiyorum önce aşkı yaşamam lazım. Büyük konusmak istemem.
00 Yorumla
+1 yılyok bence gerek yok çünkü hiçbir aşk sonsuz olmuyo sonlu olan bişeye de herşey feda edilmez ;)
00 Yorumlaalınacak şeyler var alınmayacak şeyler var
ha öl dese ölmem
ama kan ver dese veririm00 YorumlaAşk,Allah aşkı olsun uğrunda herşeyi yapmaya değer...gerisi yalan.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldım da noldu gördüm ebeminkini tersten :D
O yüzden almam bazı insanlara değmez00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılölüm ölüm dediğin nedirki gülüm,ben senin için yaşamayı göze aldım :)
21 YorumlaBir zemân olsun bana seng-i mezârım tercemân
Ben yoruldum söylemekten tercemânım söylesin00 YorumlaOldu cân hem-bezm-i cânân dinlemem sussun cihân
Gûş-i cânım dinlesin ârâm-ı cânım söylesin01 Yorumlaaşk hissiyatların insanın kendini kandırmasına sebeb olmasıdır!
00 Yorumla
+1 yılAşıkken değer , aşk bitince ise değmezdi dersin
31 YorumlaAşk bir tek b.ka değer.
00 Yorumla- Diğer konusunda 998 cevap paylaştı.
+1 yılSadece eşim olduğunda her şeyi göze alırım.
00 Yorumla Kısa ve Öz söylüyorum "EVET"...
01 YorumlaBana değmedi teğet geçti namıssız
00 YorumlaDegmez cunku kimseye guvenemezsin
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılo fadekarlık yaparsa bende yaparım.
12 Yorumla- +1 yıl
evet öyle değmiycek ve benim icin fedakalığı almıycak kişiye neden fedakarlık yapim, biraz gercekci olmak gerek.
Diğer konusunda 4,9b cevap paylaştı. gerçek aşksa eğer birçok şeye değer
00 Yorumla
+1 yılaynen öyle herşeyden vazgeçerim
00 Yorumla
+1 yılMesele aşk ise gerisi teferuattır...
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılAşk heşeye değer ama bazı insanlar Aşka değmez..
00 Yorumla aşk için ölmeli aşk o zaman aşkkkk
00 YorumlaDiğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. şimdi ki aşklar hep yalan dolan:P
10 Yorumlahayır almam ergenlerin lafı o :D
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıl18 yaşındayken alıyordum.
02 Yorumla- +1 yıl
*burada yazar'a gönderme var.
lol
yalan soylemek ıstemem degmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldeğeni bulursan değer
00 Yorumla
+1 yılAşk herşeye Değeeeer evet alırımm <3 :)
05 Yorumla- +1 yıl
hayır yok ama olcak illaki Aşka inanırım :D sence değmezmi ? :D
- +1 yıl
evett aynısını yaşadım tıpkısını :) ama değmezmiş o adam olmadı diye o seni üzdü diye herkes aynı olcak diye birşey yokki canım karşına öyle bi insan çıkarki birgün sen bile gülersin bu yaşadıklarının boşluğuna Aşka inancımı kaybetmedim kaybetmemde bi mal iiçin inanıyorum benımde birgün herseyıyle beni yansıtıcak aşkı yansıtıcak mutlu bi beraberliğim olcak sende düşün soytarısı terketti die kralın tahtı yıkılmazki ;) :D
değmek = dokunmak mı yani:D
00 Yorumla
+1 yılaşktan daha önemli şeyler var hayatta
00 Yorumla:D hyr almam ciddi olmak gerekirse
05 Yorumla- Devamını Gör (29)
Devamını Gör(74)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!