Aşk herşeye değer mi?

benim bir ilişkim vardı 4 yıl çıktık sonra ayrıldık 2 yıl ayrı kaldık ama hep birbirimizden haberimiz vardı o bağ kopmuyordu bir türlü Sonra ben büyük bir hata yaptm iki ay felan başka biriyle çıktım onun gözünün önünde diğer kişinin arabasına binip gittim ama sonra pişman oldum hemen yeni ilişkimi bitirdim zaten diğerini unuturum diye öyle bir yola girmiştim ama baktım unutamıyorum ondan vazgeçemiyorum olan iki aylık ilişkimi bitirip ona yazdım terslemedi çok ama tabikide çok etkilenmiş yaptığımdan haklı olarak çok mesafeliydi hem bir parçam hemde değil gibi aşkın içimde azalmadı ama eskisi gibi sana Bakabilirmiyim bilmiyorum çok zor dedi çok soğuk onu tekrar kazanmak istiyorum ama şu an sanki naparsam yapayım hani olay çok taze diye düzelmiyecek gibi geri çekilip sessiz kalsam Ona desem kendini hazır hissedip bana gelmesini beklesem Çabalamasam gitgide daha çok uzaklaŞabilir ama çabalasamda şu an bişey yapmamı istemiyor diyo şu an ben sana evet diyemem hani çok erken haklıda yani bişeyler yapsam bir dert yapmasam bir dert ne yapayım bilmiyorum ama gerçekten onu çok seviyorum
Aşk herşeye değer mi?