Böyle bir paylaşım var mı yoksa shop mu bilinmez ama artık başkalarının organlarının bekçisi olmuşuz sanırım. Yahu sünnetsiz olsa ne olacak sünnetli olsa ne olacak. Bu seni neden ilgilendirir? Atatürk'e sünnetsiz diyerek sanırım "gavur" olduğunu belirtmek istemiş ama aynı zamanda "gavur icadı " olan tweetteri telefonu da kullanmaktan geri kalmaz. Allah akıl fikir versin ülkemizdeki insanlara.
e bunu yazan kadininda karaktersiz ve cahil oldugunu biliyoruz ama bisey diyomuyuz? sunnetsiz olsun nolcak abi sunnetsiz olunca ben anlamiyorum :d o sunnetsiz adamin kurtario kurdugu ulkede mabadini yayip oturmayi biliyo da.. o ulkeyi alip batirip mahfedenlerle bir olup destekleyip, bu mesaji nasil atabiliyo anlamiyorum.. yok ataturk sunnetsizmis musluman degilmis bilmemneymis.. umarim oyledir... oyledir ki goruruz modern "dinsizlerin" kurup buyuttugu ulkeyi bagnaz "dindarlar" nasil kirip elimize veriyo
bunu yazan sahıs ataturk sunnetsızmıydı dıyecegıne bız bu topraklarda bayragın altında yasıyorsak ataturk ve sılah arkadaslarının sayesınde yasıyoruz dye duşune ıyı olcak yok ama duşunmez bence bu searp albayrak denen kışı bır canakkaleye gıtsınde orda bınlerce kefensız yatan sehıtlerın ruhuna dua etsın cunku yedıgı her lokmada ıctıgı her damla suda soludugu havada bu şehıtlerın kanı canı emegı var
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hayır yani yorumlarda niye diyolar ki “ninen altına yatmış herhalde Sende altına yattın herhalde vs Atanız herkesi altına almış gibi konuşuyolar ne kadar çekişkilimKemalistler ya
Bunu yazan kundak kafalının nenelerini becermiş herhalde. Şu Atatürk'le uğraşma şerefsizliğini gösterenleri odunla dövmek gerek. Sünnet konusuna gelince, ben küçükken müslüman olacak mıyım diye düşünmeden sünnet etmeleri yerine seçme hakkım olsaydı asla sünnet olmak gibi bir saçmalığa izin vermezdim.
Bir gün herkes Atatürk'ün ne muazzam bir değer olduğunu anlayacak umarım o zaman iş işten geçmez.! Yazık çok yazık atasına saygısı olmayan insandan ne beklenir ki? Birleşme yerine ayrışmaya götüren paylaşım yapanları anlamak mümkün değildir.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ninesi Atatürk'le yatmış olmalı oda ondan duyup söylemiş olmalı çokta dedikoducu bir ninesi varmış derisi yüzülmüş yarraklar çok şey mi beceriyor bu ülkede ne laf ediyor olmuştur gerçi de velev ki olmadı ona ne bu ülkeyi kurtarırken sikiyl mi kurtardı yoksa beyniylemi önce bir onu düşünsün kahpecik..
Atatürkün tırnağı olamayacak kişiler ona her türlü iftirayı atmayı hak görüyorlar ona yanıyorum. Sen serap olarak hatırlanmayacaksın ama ata yüzyıllar sonra bile akılda kalacak.
kendisinin ve anasinin otoban kenarinda oldugunuda hepimiz biliyoruz...
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Atatürk ün sünnetine gelene kadar adam Müslüman değildi zaten. Niye sünnet olsun😂Adam açık açık Kur'an'a inanmadığını vurguluyor, siz adamı zorla Müslüman yapmaya çalışıyorsunuz pes valla😂
En İyi Cevaplar