Salak olduğumu düşünüyorum?

Salak değil çok salak olduğumu düşünüyorum. Annem sıklıkla salak olduğumu söylüyor zaten. Bazen kavga ettiğimizde beni doktora götürüp ıqma baktıracaklarını söylüyorlar. Etrafımda ki insanlar sürekli benimle dalga geçiyorlar. Ne yaparsam yapayım ne dersem diyeyim sürekli dalga konusu oluyorum. Bazen çok salakça birşey yaptığım ya da söylediğim oluyor genelde bunu hemen fark ediyorum ama açıklama yapma çabasında bulunmuyorum. Bana bazen küçük bir çocukmuşum gibi davranıyorlar. Zeki insanlarla göz göze geldiğim zaman gözlerini şaşı yapıyorlar ya da suratlarıno değişik şekillere sokuyorlar ve bu beni çok üzüyor bu yüzden onlarla göz teması kurmamaya özen gösteriyorum. Annemle konuşurken sıkıntım yok ama arkadaş ortamındaylen özellikle zeki ve özgüveni yüksek birigle konuşuyorsam sürekli kekeliyorum ve anlamsız cümleler ortaya çıkıyor. Şu yazdıklarımı okuduğunuzda bile ne kadar salak olduğumu anlamışsınızdır. Bu durumdan çok rahatsızım. Güzel ya da zengin olmak istemiyorum ben sadece zeki bir insan olmak istiyorum. Artık etrafımdakilerin beni küçümsemesini istemiyorum. Bu şekilde yaşamaktansa ölmeyi tercih ediyorum gerçekten. Lütfen bana yardım edin aklımı düzgün kullanabilmek için ne yapmam gerekiyor?
Salak olduğumu düşünüyorum?