Annem babam hep küfür beddua ediyor sonra da benden cevap vermememi susmami saygili davranmami istiyor?

Annem babam hep kufur ettiler kucuklugumden beri küfür ede ede beddua eden ede buyuttuler babam kaç kere dövdü beni. Bana hayırsız evlat diyorlar öl diyorlar annem kaç yere yazılar olsun dedi cevap verdim diye. Ya bakın ben nasıl cevap vermiyryim böyle insanlara? Hayatı bana zindan ettiler. Evlat ayirdilar üstelik hep ablama canım kizim diyorlar bana ağzına geleni söylüyorlar 1 saat fazla uyudum diye etmediği küfür kalmıyor babamin sanki çok büyük günahlar ettim sadece bir saat fazla uyudum. Nefret ediyorum ailem denen insanlardan. Bir de bana saygısız demeleri yok mu? Sen adam ol ben zaten seni el üstünde tutarım.! ? İgreniyorum küfürbaz saygısız insanlardan. Sonra hiç yüzlerine bakmamak istiyorum uzakta bile telefonda kızıyor baba dediğim iğrenç insan? Evdeki herşeyden beni sorumlu tutuyorlar herşeyi ben yapmış oluyorum hepsini hasta etmişim. Ya bunlar ne biçim insan. Allahım dayanamiyorum her yerde bunların olumsuz yönünü hissediyorum kendimi okulda hep düşük görüyorum böyle pislik bir ailede yaşadığımı kimse bilmiyor anlatmiyorum? Psikolojim iyice bozuldu?
Güncellemeler
+1 yıl
Ablamin suçlu olduğu konularda bile bana kıziyolar ben haklı olduğum halde bana küfür ediyorlar acı çeksinler bunlardan ötürü pişman olsunlar istiyorum napmam lazım napayım?
Annem babam hep küfür beddua ediyor sonra da benden cevap vermememi susmami saygili davranmami istiyor?