link
Peki ya gercek patates salatasi nasil yapilir icine neler eklenilir? Var mi puf noktalariniz kizlar? ;))
Peki ya gercek patates salatasi nasil yapilir icine neler eklenilir? Var mi puf noktalariniz kizlar? ;))
Bu salatada cok güzel duruyorda patatesler saklanmis :))
Benim papates salatam
Önce haslanmis papatesleri küp küp kestikten sonra
Salcayla hafif kavururun sonra
Kirmizi sogan
Misir
Rendelenmis havuc
Ve göbek salata dograrim
Azcik nane , kara biber koyarim
Yemede yaninda yat ;)
Birdaha ne zmn mutfaga girersem deniycem tarifini tabi o zamana daha cok var. :)
farklı bir çalışma olmuş fakat adı sanki patates salatası değil de başka bişe olsaymış .
püf noktası patateslerin iyice pişmiş olması soğanın ince doğranmış olması(ben yeşil soğan sevmiyorum) lezzetli olması aynı zamanda işte maydanoz baharat falan bol yağlı bir de onun haricinde içine çok fazla bişe doldurmaya gerek yok
Patates yok ki bunun içinde
Garnitür olmayacaktı Mısır Havuç Bezelye
Peynir zeytin hiç olmaz
Sadece patates soğan maydanoz zeytinyağı vs olacak
Böyle damak zevki mi olur ya insan bilmese bile düşünür bunlar yakışmaz her bulduğumu koymuyayım der :(
Ya aksam yemegi yoktu bende doyurucu olsun diye herseyden eklemek istedim. :(
Yedim biti cok guzeldi. :)
:D patatesi haşla soy, küp küp doğra sonra maydanoz,yeşil soğan, kuru soğan doğra, turşu varsa turşu doğra, haşlanmış yumurta doğra. Kırmızı biber, karabiber ve tuz dök. Patates sıcakken zeytin yağını gezdir üzerine sonra da karıştırıver :D Sen normal salata yapmışsın.
Yapda yiyim sephiroth ;)))
Cevap
18Cevap
bol patates
iyi pişmiş yumurta
bunlar doğranır bir güzel yağ ve lşmon konur bolca
kekik vs sana kalmış
içine turşu doğranır salatalık küçük küçük
Aaa yumurtayi hepten unutmusum. :/
haşlamalık patates almalısın haşladıktan sonra küp küp kes dere otu zeytinyağı tuz karabiber kimyon kırmızı pul biber karıştır koy süper oluyor mutlaka dene derim :)
ayrıca seninkde süper duruyor canım çekti :)
Peynir dışında güzel görünüyor.. (Peynir yemem, o yüzden peynir dışında dedim..)
Bir de o turuncu arkadaşları tanıyamadım..
Havuc onlar.
Peynir dışındaki haliyle kafelerde filan satılanlarından daha güzel görünüyor.. Eve servis filan var mı? :)
Ehhe yok. :)
patates salatasından başka herşeye benzesede çok güzel görünüyor.Patatesleri haşla sonra ez soğanını doğra bol acısını ve yağını ekişisinide kat ben sevmiyorum öyle içinde havucms yumurtaymış :)
Ortalarda sere serpe yayılmış turuncumsu şeyler patates değil di mi? Lütfen bana olmadığını söyle...
Yok yok onlar havuc ama nedense kimse patateslerimi gorememis. :(
Olsun, en azından "denemiş" deriz. Sıkma canını bebeğim.
Aynen. :)
Normal bir salataya patates konulmuş gibi arkadaşım. Salata malzemeleri olmayacaktı ya da çok az olacaktı ki o patates salatası olsun.
Patates nerde göremedim de :) Haşlanmış patates,marul,taze soğan,zeytinyağı,limon ve domatesle seviyorum ben
Var oradalar ama nasil gormuyorsunuz ki :((((
Ben sadece soğan doğrarım içine. Birkaç zeytin,limon, sirke, yağ, pul biber. Bu kadar.
Immmmmmm hic yalan sylyemycem patates salatasndan baska herseye benziyo :D
Aynen öyle olmuş:)
Patates salatasını ben sadece patates,kıvırcık ve yumurtadan yaparım.Yeşil soğan koyabilirsin bir de.
peynirle mısırı çıkar bide karabider ve pul biber lazım mutlaka
piyaza benzemiş daha çok, piyaz yaptım de anlamasınlar
Bence güzel olmus ya niye begenmedin ki? Çok lezzetili görünüyor.
Tadi superdi ama patates salatasina benzemiyordu iste ne bulduysam kattim. Ahsjsksksjs
Annem sadece patates sogan maydanoz domates salatalık bide haslanmıs yumurta koyuyordu galiba :d
Benimde annem yoktu bugun acikmistim bir deniyim dedim fakat ortaya bole bisi cikti :D
Vay acıkınca patates salatası mı yapıyorsun :d ben ekmege salca sürüp yiyorum jkshsfjkh hamarat kız ^^
Ashsjsjsjs yok simdi aciktim dolabi actim benlik bisi yoktu o sirada doyurucu bir slata yapayim dedim ve en doyurucu salatada patates salatasi eh birde pazar gunu vakit bol usenmedim. :P
afiyet olsun :d
Merciii <3
iyiki cok yapmamissin :D
Tekim evde bugun ondan az yaptim :D
Olmuş tatlım boşver sana özel olsun.
Evet <3
Bunu yiyen çocuk kör oldu...
Yok yedim hala goruyorum umarim gormeye devam ederim.
şaka diyorum canım :)
Patates olsam, yüzsem bunun içinde... :/ ohh mis
Paylasabilirim. :(
Bitane benim kadar patates koysan tamam olur bu. Bol bol koy böyle oh oh.
kocan açlıktan ölür senin :)
Yok la
patates yok içinde unutmuşsun patatesi =))
bu olmamış :)) tekrar dene
Cikmaz ayda denerim bir daha. :)
fena değil bence .yaptıkça daha güzel olacak
öğrenciykenki en zengin menümden daha zengin :P
fjdshfdksjf ne bulduysan atmışsın içine :(
Yinede cok guzel olmustu ki ^ ^
sen bir daha yemek yapma :)))
patates koymyı unutmuşsun
canım patetes koymayı unutmuşsun :( ondan olmamış
Canim patatesi gormuyor musun orda kocaman:((((((
Ivet suc fransanin patatesinde bende diil. :))))))))))))))))
Yiyelim ama yalnizc bu var monude baska bisey yok. :(
Yiyek. <3
Patatesler nerdeeeee :)))
patates nerde
Var ama gozukmuyor.
patates salatasında yumurta,soğan,sumak,pul biber ve iri kıyım patatesler olur.Bir de zeytinyağı gezdirdin mi süper olur
karnım acıktı :(
Yoklukda yenir :D
Isot yok mu hacı
Yok bu sene tr gitmedik isot alamadik. :(((((
Bilmez miyim ayrica profil resmin cok hos <3
Ben pek benzetemedim
Aynen. :(
vasabi :)...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar