Kendisine bir çok usta komedyeni örnek alıyor.
Okumadığı için çalışıyor , kendisine işte bir yol çizdi.
Para biriktirip, tiyatro eğitimi alıcakmış.
Sonrada ajanslara falan girip kendisini kanıtlamaya çalışacak falan
Ama lise mezunu bile değil. Bir çok oyuncu zaten üni okumadı diyor,.
Siz ne düşünüyorsunuz oyunculuk için okumak şart mı? Yoksa bu iş yetenek işi mi?
Okumadığı için çalışıyor , kendisine işte bir yol çizdi.
Para biriktirip, tiyatro eğitimi alıcakmış.
Sonrada ajanslara falan girip kendisini kanıtlamaya çalışacak falan
Ama lise mezunu bile değil. Bir çok oyuncu zaten üni okumadı diyor,.
Siz ne düşünüyorsunuz oyunculuk için okumak şart mı? Yoksa bu iş yetenek işi mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Değerli kardeşim, bu ve benzeri sorulara bıkmadan usanmadan "eğitim şart!" diyorum.
Bence bulunduğunuz ilde var mı bilmiyorum ama güzel sanatlar lisesine gidebilir. Bu liselerde müzik, dans, resmin yanı sıra tiyatro bölümleri de oluyor.
Ama sanırım kardeşim bu yılki giriş sınavlarını da kaçırmış olmalı. O nedenle bir oyunculuk atölyesinde eğitim alsın. Bu atölyede edineceği deneyim sayesinde önümüzdeki sene giriş sınavlarında daha başarılı olur.
Ancak, yine hep söylüyorum, tek başına eğitim, daha doğrusu diploma yetmez. Bir oyuncu kendisini her bakımdan geliştirmelidir. Başta okumak gelir. Önce kendi alanındaki kitaplar, sonra genel kültür, bir oyuncuyu rakiplerinden ayırır.
İkinci önemli konu yabancı dildir. Çıtayı hep yükseğe koymak gerekir. Diyelim ki, yabancı bir ekip geldi, Türkiye'de film çekiyor ve seçmeler yapıyor. Dil bilenler diğerlerinin bir değil birkaç adım önündedir.
Konuyla ilgili daha önceki cevaplarıma dönüp bakarsanız, burada pek çok ayrıntı bulabilirsiniz.
Kardeşine boş şans ve başarılar dilerim.
Oyuncu olmak için okumak lazım değil bu bir yetenek ve guzellik on sıradadır yabancı dili bilmesi lazım değil znm la öğrenir bu on yargı nerden geliyor analamadim ilerde bende oyuncu olucam onun için çabalıyorum ve şu an gidip oyuncu tiyatro sunda 7 aylık bölüm okusam ztn ben herşeye kendiliginden gelicek o kadar oyuncu çok ken böyle bi konuşmaya denk gelen ben nutfen birazcık severli olunn