bacaklarįn çok güzeller birçok kızın sahip olmak istediği bacak tipi uzun ne giysen yakışır sadece söylediğin gibi inceler 18 yaşında olduğun için metabolizman hızlı çalışıyor ve kilo almakta zorlanıyor olabilirsin bu durumda en iyisi fitness'a yazılmak
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
ozenme çok kötü yasayan bilir bende kalın bacağı seviyorum
ilerde seveceksin yaşın belkide 18 den küçük söylemek istemiyorsun ozaman gayet normal inceliği çünkü büyüdükçe kalınlaşır 15 yaşlarında benimde böyle aşırı inceydi sonradan normal inceliğe kavuştu ilerde seveceksin çünkü arkadaşların diyet yapacaklar az yiyecekler yine de dombili olacaklar sen ise ne yersen ye hep fit kalacaksın
Ye iç yat aşkım sen öyle çalışma da koşu yürüyüş vs. zaten yapma hamurlu şeyler ye misal kahvaltıda yaklaşık yarım ekmek ye iştahını açan tuzlu acılı ekşili şeyler ye üzüldüm yav 😔
Çikolata yiyorsan kes yemekten önce hiç bişey yeme aç kalıp kalıp birden de yeme aralarda ağzına bişeyler at, yemekten önce tatlı yiyorsan yeme ki su da içme, pirinç pilavı baya kilo aldırır akşamları waffle da yiyebilirsin bol kalorili 😂
‘kürdan bacaklı’ diye yazmak kolay tabii hayatımda her gün bu lafı duyuyorum hatta bazen intihar edesim geliyor. lütfen artık bir şeyler demeden önce düşünün derim bu yaptığınız ahlaksızlık ve cahillikten başka bir şey değil. daha iyi insanlar olabiliriz.
En İyi Cevaplar