Cok uzun bir yazi oldu ama okur musunuz Kayinpederim bizi evden kovdu ama gidemiyoruz?

Merhaba. 2 senelik evli 3 aylik hamileyim. Cocugumuz olsun cok istiyoduk allahima cok sukur bana karnimdaki yavruyu verdi. Esimin ailesiyle yasiyorum. Esim benim her istedigimi yapiyo imkani olmasa bile yaratiyo. Ama ailesiyle bir turlu anlasamadim babama gitim surat astilar yemek yaptim bu ne bicim dediler arkamdan konustular. En son dun esimle denize gittik ve ben fotograf cekip whatsabin hikaye bolumune koydum ustunede #bizkacar🌊😀 yazdim eltimde bak bak kaciyoz yazmislar internete demis. Denizden geldikten sonra esimin babasi siz nasil bu eve gelirsiniz s*kt*r git esime sen 1inci sinif adamdin bu 3uncu sinifi aldin bu eve getirdin dedi. Esimde aciklama yapiyodu baba sen yanlis anladin diye. Esim yanima gelince valizimi topladim beni babamin evine gotur dedim oda ev bulup gidicez dedi. Babasi hungur hungur aglamis onu gorunce Dunden beri esimi perisan oldu hem benim hem babasinin pesinde. Bugunde butun aile toplandi bana senin yaptigin hataydi sen onu yazmicaktin dedi. Babasida geldi ben onu bunu anlamam oyle sey yazamazsin ben ne dediysem senin iyligin iicn demisimdir dedi. Oyle deyince esim yelkenleri suya indirdi. Simdi ise gitti ama ben burda perisan haldeyim. Olan hersey esimle ikimize oluyo hep arada o oluyo. Esimi ilk kez bugun aglarken gordum aklimdan cikmiyo o aglamasi. Onu cok seviyorum ama boyle uzulmesi beni parcaliyo. Nereye kadar gider boyle. Esimin iki senede saclari beyazladi yaslandi. Herkes ona sen onceden boyle degildin ne oldu evlenince sana boyle diyo. Butun sucu kendimde arar oldum
Cok uzun bir yazi oldu ama okur musunuz Kayinpederim bizi evden kovdu ama gidemiyoruz?