Birçok bankada hesabı olan birisi olarak bu soruya rahatlıkla yanıt verebileceğimi düşünüyorum. Günümüzde birçok güvenilir banka mevcut. Her bankanın kendisine göre avantajları ve dezavantajları vardı. Listeyi kendime göre avantajları olan bankalardan seçtim, yani en iyi banka hesabı düşüncesi kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir. Ben hesaplarını kullandığım bankalarla ilgili görüşlerime değineceğim.
en iyi banka
1- İş Bankası
en iyi banka hesabı
Türkiye'de vatandaşların en güvendiği bankalardan bir tanesi İş Bankası. Tereddüt etmeden hesap açılabilecek bir banka. Her anlamda müşterilerine güvence veriyor. Mobil ve İnternet bankacılığında çok aktif ve kullanımı kolay bir banka. Bu yüzden hesap açtığın zaman takibini rahatlıkla yapıyorum. İş Bankası'nda bir tane vadesiz hesap bir tane de vadeli hesap kesinlikle açmalısınız.
2- QNB Finansbank
vadeli hesap
Finansbank özellikle QNB bünyesine katıldıktan sonra büyük bir patlama yaptı. Hangi hesabı açmalıyım dersen sana Enpara’yı öneririm. Dijital bankacılık sistemi olduğu için hesap kesim ücreti bulunmuyor ve birçok şeyden para kesilmiyor. Bunun yanında günümüzde popüler olan dijital platformlarda kampanyalar yaparak müşterilerini memnuniyeti için uğraşıyor.
3- ING Bank
vadesiz hesap
Dünyanın en büyük bankalarından bir tanesi olmasında rağmen Türkiye’de yeni sayılır diyebiliriz çünkü 2007 yılında Oyak Bank hisselerini alarak Türkiye pazarına girdi. Müşteri hizmetleri, banka görevlileri oldukça ilgililer. Birçok kampanya yaparak Türkiye’de daha çok müşteri kazanmak istiyorlar bu yüzden oldukça avantajlı olduklarını düşünüyorum. Vadeli Mevduat Faiz oranları en yüksek bankalardan biri.
4- Ziraat Bankası
en iyi banka hesabı
Cüzdanında mutlaka kamu bankalarından bir tanesine yer vermelisin diye düşünüyorum. Devlete yapılan vergi, harç gibi ödemeler buradan kolaylıkla yapılabiliyor. Kartlarından Bankkart Combo’ya bakmanı tavsiye ederim, hem kredi kartı hem de banka kartı olması seni iki kart taşımaktan kurtarıyor. Ayrıca Dolar hesabı açmak isteyenler kesinlikle tercih etmeli.
5- Vakıfbank
faiz oranı
Vakıfbank da bir devlet bankası. Bu yüzden güvenilirliği en yüksek bankalardan bir tanesi. Eğer bir kamu bankasında hesabım olsun diyorsanız Vakıfbank güzel bir tercih olacaktır. Altın hesabı açmak isteyenlerin en çok tercih etiği bankalardan bir tanesi. Vadeli hesap için verdiği faiz oranı da gayet makul. Hizmet kalitesi ve güvenlik açısında en güvendiğim bankalardan.
6- Garanti BBVA
faiz oranı
Garanti BBVA hesap açılabilecek iyi bankalardan. Türkiye'nin en köklü bankalarından bir tanesi. Garanti Bankası yönetiminde Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA) gibi önemli ve güçlü bir kurum da bulunmaktadır. Bu güvenilirliğini daha da arttırıyor. Garanti Bankası'nın Vadeli Mevduat hesapları için verdiği faiz oranları da gayet yüksek. Gönül rahatlığı ile hesap açın diyebileceğim bir banka.
sen o zamn mevduatsız hesap actıracaksın 6 ayda bır mı aidat ucreti alırlat veya paranı faize yatır derler... o olmadı arada sana bır kredi kartı yapıstırırlar.. bırıktıregen butun parayı kredı kartına harcarsan.. mutlu son .. banka her zaman kazanır..
En İyi Cevaplar