selam iyi günler nasılsın goguslerin nasıl yapılır olarak
Cum, 11 Ağu 16:50
Misal bakiniz bunlara sapik denir Norm ender sapik oldugunu sanmiyorum yapmayin ya cidden yazmayin böyle görmüyorsun bile bukadar aciz olmayin beyler
o piçte bendimde nakaratta anlatıyor zaten ikiside diss işte
Ya bak öyle zaten de benim karsima cikan serfsizlere de sayiliyormi bu sözler diye ayiptir söylemesi benim
Namusum serefim önemilidir bunu hazinemi ona buna vericek degilim kahretsinki ksrsima cikan picler sirf onu istiyor diger kizlara bakip buda veriyordur diyorlar galiba ulan itlik moda mi oldu piclik moda mi oldu o yüzden diyorki sipa gelip venden de kucuk ha ben picim diyor ben önüme geleni skip atiyorum diyor sanada öyle dusundum diyor ! Lan köpek ozaman pic kiza git ama ben inadsr iyi niyetliyimli sohbet ettim ama
Teklifini kabul etmedim diyorum norm enderde böyleyse iki sarkisi var onlarida dinlemem sanki oda sana dinle diyor ölüyor dersin yok yani sirf taniyayim bileyim diye sey ettim norm u
Cevap
2Cevap
Norm Enderin HERŞEY Dahil Programında Bir Söylediği bir Sözü Vardı. Ben Lafı Koyuyorum ama kimse anlamıyor Diyordu. İzlemeni tavsiye ederim baya komik. O p*ç de bendim şarkısı Sagopa, Fuat, Ceza Adlı Rapçilere Diss Şarkısı. Ceza Ropörtajda Norm ender Çok Küfür ediyor diyince Norm ender De Azdırma Sende s*ikim kalkmasın diyor. Dünyanın en iyi 2. Diss şarkısı seçildi
silinse ne olurki beynim yadı anlayacagım die
bence yaşadıklarından dolayı bunları şarkı sözlerine döktü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar