İçimde cevaplayamadığım sorular olduğu için buraya sormak istedim. Ben kendime bakmayı ve giyinmeyi çok seven bir kızım. Üniversite okuyorum. Dikkat çeken biriyim. Buraya kadar tamam. Sorunum sanırım burdan kaynaklı. Annemi kaybettik. Babam en ufak bir şeyde kırıcı konuşup sinirleniyor. Sonra sakinleşip iyi konuşuyor. Benim herşeyimi eleştiriyor. Yaptığım herşey ona göre saçma. Örneğin seyrettiğim diziden, kirli bulaşığı tezgahta bırakmama kadar herşeye söyleniyor. Susmuyor. ona destek olmadığımı, bütün yükün onda olduğunu söylüyor. Bana s*tir git dedi. Daha sonra da bilerek dedim, vurmamak için kendimi öyle durdurdum dedi. Beni eğitmeye çalıştığı için sert olduğunu söylüyor. Ama gerçekten en ufak şeyde bile üstüme geliyor. Uykuma bile karışıyor. Üstüme yürüdüğü oldu iki kez. Sonra gelip bizim neden aramız kötü ben iyi baba kız ilişkimizin olmasını istiyorum diyor. Çok yorucu ve zor biri. Sana dayak atsam yeri diyor. Artık gerçekten çok bunalıyorum. Sindiremiyorum hala küfürü. Sizce bu normal mi ve ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Babam hadi ordan git dedi?
Güncellemeler
+1 yıl
Babam s*ktir git dedi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler