Arkadaşım Sürekli diyor ki keşke Amerikalı olsaydık ne biçim ülke burası sizce haklı mı?
Evet haklı.
Hayır.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
tabiki haklı her yerde fakirlik artarsa devrim hayali artıyor bu burada ise fakirlik artarsa para odaklı partilere oy vermek artıyor anlamadım kı ve cennet vatan kelimesini bize ses cikarmayalim diye empoze ettiler emin olun.
Bu ülkeye cennet diyenler ak koyundur açık ve net :)
Dostum bu ülke madem cennet neden herkez belli bir yerlere toplanmış heryere eşit dagilsinlar ülkenin her yeri cennet değilmi.
Haklısın kanka inş ileride gidicem buralardan çok uzaklara, zaten artık ailemde yok.
Git kardeşim durma buralarda
Adamların aktif bir seks hayatı var mesela Türk erkeğinin en yakındığı şeylerden bir tanesi mesela budur :D
Aslında Amerikalı bir kişi bulcaksın evlenceksin bu sahte evlilikte olabilir sonra ABD'ye rahatça gidersin.
Cevap
2Cevap
Ben ulkemi seviyorum.
Beğenmiyorsa def olup gidebilir cennet vatanımdan.
Cennet mi? Kendini kandırıyorsun yolsuzlukların yapıldığı, Adaletin olmadığı, Herşeyin pahalı olduğu bir ülkeye nasıl cennet diyebilirsin çarpılır o ağzın
Al uçak biletimi ayarla bir amerikan vatandaşı gideyim konuşmakla olmaz bu iş :)
Halimize şükür etmek mi dostum gece gece ne içtin bonz felan mı? git uyu öyle gel konuşuruz ve şunuda eklemeliyim ki; 1,300 tlye şükür eden adamın kafasında noksanlık vardır :)
Ayrıca aslanımlı felan konuşma benle yaşın 23 küçüksün aklını başına devşir
İnsanlar alnın teriyle çalışıp haline şükür ediyor ama siz ne anlarsınız gidin suriyenin afrikanın haline bakın filistine bakın sonra gelin Türkiye'yi kötüleyin. Ülkemiz 3 tarafı deniz 4 tarafı hainlerle dolu hepsiyle başa çıkıyoruz elhamdülillah. Lakin bende iktidardan haz etmiyorum daha iyi adamlar geçebilir başa biz Vatandan bahsediyoruz vatan olmadan gelecek olmaz vatan olmadan hiç bir şey olmaz aslanım o yüzden bizim sahip çıkmamız gerekiyor yoksula mazluma destek olmamız gerekiyor.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar