merhaba arkadaşlar.ben tam bir mustafa kemal atatürk aşıyım ona ve yaptıklarına minnettarım ama mason olduğu yönünde iddialar var.Her zaman karşıt görüş okumayı severim bu yüzden atatürkün mason olduğunu iddia eden kitap,video ya da ne bileyim site vs bildiğiniz varsa paylaşabilir misiniz ?
Cevabın nedir?
Burda Atatürk karsiti baz yobazlar gene sacmalamis, onlara hatirlatmak gerek.
Osmanlilar, sadece Toprak kazanmak icin baska ülkelerlen savas baslatirken, insanlari öldürürken ve yendikleri ülkelerde hirsizlik yapip kadinlarini ve kizlarini carriye olarak alirken.
Atatürk kendini savunmamak haric yaptigin her savas katliamdir dedi.
Kadinlar kocalarindan dayak yiyerken Atatürk bunu yasakladi.
Kadinlar bosanamasken bilem Atatürk kadinlara bu hakki verdi
Kadinlari esit yapti.
Arapca kalkmismis, Osmanlilar zaten Arapca yazmiyordu, osmanlida 3% okuma yazma bilirken bu Latin kelimelerlen 20% cikdi.
Atatürkü sevmemeye neden yok. Diger müslüman ülkelere bakin ve Adamin degerini görün.14 Yorumla- +1 yıl
biz senin bu yazdıklarına bişey demiyoruz zaten doğru şeyler sen konunun özünü anla öyle gel
En İyi Cevaplar
+1 yılAtatük'ü sevmem nedenide örnek bir insan olmaması şimdi diceksin ülkeyi kurtardı doğrudur en saydı duyduğum devlet yöneticisidir hatta kendisi fakat ben örnek bir kişi olarak görmüyorum. türkiye cumhurbaşkanı nasıl olabilirde alkoliklerin ayyaşların hatalığı olan sirozdan ölebilir bu bana doğru gelmiyo ve meclis konuşmaları açıkca din yanlıştır sinyalleri veriyo şimdide diceksinizki o kadar cami açtı kuran bastırdı . tabii yapmak zorunda bunları sonuçta ülkenin başında ve vatandaşların büyük kısmı dinci o koltukta oturmak için bunları yapmak zorundaydı. bu dinle söylediğim herşey için sana 10 larca kaynak gösterebilirim. soruna gelirsek bence mason dur..
635 Yorumla
Soran+1 yılO onlarca kaynağı merak ediyorum söylermisin ?
- +1 yıl
ya arkadaşım önce şunu düşün ülke cumhurbaşkanı geometri kitabı yazıyo sence sebebi ne ? biraz araştırırsan bilirsin masonlar için en önemli şey geometridir hayır ynai tarih felsefe neyse geometri ne alkası var ve belgelerde varki geometri kitabının yazarı atatürk değildir başka bir adama yazdırmıştır.şunuda düşün adamın mezarı yok :D hangi türk ve islam dininde böyle bir mezar var pardon mezar dedim anıt :)) insanlar mezarının başına gelip gül atyolar kaç kişi gördün başında dua okuyan
- +1 yıl
Senin gibi kıçının üstünde oturmadı. Sırf Çanakkale'de, onbirlerce askerin ölümüne tanık oldu, Trablus'ta bir patlamada tek gözünden yaralandı. İhanete uğradı. Devrim yaptı. Ordudan atıldı, hakkında idam cezası çıktı, o da yeni ordu kurdu. Bunların binde birini yapacak cesaretin var mı acaba?
- +1 yıl
burda sana karşı ben Atatürkü kötüleyemem şuan burdaysak onun sayesindee zeki ileri görüşlü bir asker biz burda kişiliğini konuşuyoruz
- +1 yıl
- +1 yıl
LAN anlama kıtlığınız var heralde ben iki tarafıda yeterinde araştırdım merak etmeyin ülkedeki yobaz yönetim halkı gibi sabit görüşlü bir insan değilimdir madem atatürk mason değil neden mason selamı veriyo mason duruşu yapıyo mezarı anıt ve onlara benziyo neden bir devlet adamı ekonomi ve siyaset yerine masonların en değerli varlığı geometri kitabı çıkartıyo
- +1 yıl
yasaklatmsaydı o koltukta oturamazdıda ondan elbette yapacak yeni bir devlet kuruyosa KURANda bastıracak camide yaptıracak yapmak zorunda sonuçta yeni devlet kuruyosun ve halkın desteğini alman lazım
- +1 yıl
- +1 yıl
şu son attığımı izle
- +1 yıl
dostum yeterli araştırma yaptınmı
- +1 yıl
- +1 yıl
madem araştırmacısın sana bir örnek veriyim senin dinin ne ?
- +1 yıl
söyledim sen daha yazımı okumaktan acizsin ve sence atatürk mason loacalrını kapatabilirmi gücü yetermi aklın alıyomula senin mason locasını kapatcak ha :D :D
- +1 yıl
sen soruma cevap ver aynı zamanda. senin soruna gelirsek kanıt göster nerdeysen gelip elini öpecem
- +1 yıl
tamam buna cevap vercem soruma cevap ver
- +1 yıl
cevap verde bi
- +1 yıl
söyleyeceğim şeyi bilmeden o kadar saçma bir söz söyledinki aslan bekle şu cevap versin sanada bir cevap gelcek
- +1 yıl
bak koçum bu adamlar hiç bir sikimden haberi olmayan cahil herifler dinini sormamdaki amaç ise bunun üzerinden örnek vermekti bu adam körü körüne inanıyo şimdi sorsan kendi kitabını okumamıştır buna körü körüne inanma denir bizim burda orda ne deniyo bilmem. ve sorduğum hiç birşeye cevap vermedi adam anne baba akrabalarından kitaplardan duyduklarıyla bana gelen adam akıllı 2 kelam edemeyen insanlar
Diğer konusunda 952 cevap paylaştı. Bir insanin amacinin ne oldugunu nasil biri oldugunu anlamak kolay oluyor bazen ataturkn nasil biri oldugunu anlmak icinde yaptiklarina bakmak nasil bir genclik biraktgna bakmak nasil oldgune bakmak yeter kimine gore iyi kimine gore kotu onun hakkinda yazilan kitaplara flmlere inanmiyorumm cunki insanlar yalanci kendi aklimla ayirtedeblrimm kimin nyetinin ne oldugunu o ataturke kul kole diye ya da digeri ataturku sevmiyo dye onlar gibi dusunmek zorunda degilm
21 Yorumla
Yanlış bilgi olmasın Atatürk mason localarini kapatmamistir masonlar kendileri kapattı böylece yasadışı hiçbir şey olmadığından istedikleri zaman geri açtılar 1960 diye hatırlıyorum ama...
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
9Cevap
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAaa öyle şeyler denir mi?Atatürk bizi düşmanlardan kurtardı.Bize ülke kurdu.
Peki Atatürk bizi düşmanlardan kurtarmasaydı ne olurdu?
Herhalde ülkeyi işgal eden gavur halifeliği kaldırırdı İslam alemini yanlız bırakırdı değil mi?
İslami kılık kıyafeti kaldırır açık saçık kıyafetleri getirirdi?
Hicri takvimi kaldırır kendi kullandıkları Miladı takvimi getirirdi basımıza?
Ülkeye Laiklik denen dinsizliği getirirdi?
Diyaneti kurar kendi adamları olan imamları göreve getirirdi?
Alkolü,fuhuşu,kumarı serbest bırakır milleti alkolik kumarbaz hala getirirdi?
Arap harflerini kaldırır latin harflerini getirirdi herhalde?
Bunların hepsini Atatürk yaptı zaten.
Baska lafa gerek var mı?
Şimdi saygıdan mı bahsediyorsunuz?Sadece tahammül ederim.858 Yorumla- +1 yıl
tamda söylemek istediğim
- +1 yıl
sen senin olmayan bir kültürü benimsiyosan zaten sen burda yaşamamalısın zira burda kültürünü yaşamak isteyen insanlar var.sanki tarih boyunca arap alfabesini kullanıyoduk.bizim özümüz türktür.ayrıca arap alfabesi de değil cahiloz seni.fars alfabesidir o alfabe.fes de iranlıların bir kültürüdür.çok benimsiyosan arapları ve farsları gidip oralarda yaşayabilirsin zorlayan yok.
- +1 yıl
yazılı ıslak imza nerde attıklarının birtanesi bile belge değil dostum
- +1 yıl
sen bana bir cevap ver önce kaçtın gittin :))
- +1 yıl
Yahu Atatürk'ü tanıdıkları tek yer.Adamın kendisinin yazdığı Nutuk.
Kim kendi yoğurdum ekşi der.
Atatürk'ün zeki bir adam olduğuna kesinlikle katılıyorum.Arkasında hiçbirşey bırakmamış bir adam.
Karda yürür izini belli etmez. - +1 yıl
tabiki öyle Atatürke o konuda lafım yok ama adamlar atatürkü savunuyo ve sorduğum tek soruya cevap veremediler okuldan kitaplardan internet videolarından öğrendikleriyle geliyolar cahiller
- +1 yıl
tblisi böyle şeylere varya İslamla ilgili olsa inanmazsınız.Atatürk'ü aklıyor ya.
Doğruluğunu hiçbir şekilde sorgulamıyorsunuz ya.
Bu saflığınız beni güldürüyor. - +1 yıl
Atatürk'ü baska sekilde savunamazlar çünkü.
- +1 yıl
benim sorularıma cevap bulamadılar baktılar bozuyorum kaçtılar şimdi burayada yazmazlar :D verecek cevapları yok
- +1 yıl
aslan sen soruma cevap ver bir niyebu kadar sıkıntı ettin anlamadım
- +1 yıl
sen kendi kitabını okudunmu ? tek sorutek cevap söyle bakalım
- +1 yıl
kendi kitabın diyom gerzek kurani kerim
- +1 yıl
cevap versene olm laf ebeliği yapma nerde yaşıyonla sen ?
- +1 yıl
peki diğer kitapları okudunmu ? ve ben en az 5 kez türkçesini bir okadarda arapçasını okudum şimdi sana soru sorsam cevapalablirmisin en az 5-6 kez okumuşsunya
- +1 yıl
şu son cümlemde hakaret yok neden soruya cevap vermek yerine kaçamak cevap atıyon :D
- +1 yıl
iyi şimdi sana incilden bir bölüm sorcam cevap verebilirmisin istersen kuran da olur farketmez tevratta olur zeburda seç birini
- +1 yıl
avesta,kara kitap ? 4 kutsal kitap vardır bunlar ne oluyo :D :D
- +1 yıl
ee bunlarla ne alaka o zaman ben 100 ü aşkın okumuşumdur :D NEYSEgeçelimbunu sonuç olarak kuran dışında hiçbir kitabın neden bahsettiğinibiliyosun ve tek bir bölüm bile söyleyemessin kurandanda söyleyebilceğini sanmıyorumda :)) anlatmak istediğimşu körü körüne inanıyosun dinined atatürkede
- +1 yıl
yakından alakası yoktur kara kitapla ben onlarıda okudum tevratı zeburu incili kuranı kerimide sen merak etme
- +1 yıl
peki söyle kitabı akdeste hangi din esas tutulur ben onud aokudum :D
- +1 yıl
bu adamın tekinin yazdığı bir kitaptır sen önce 4 esas allahın könderdiği kitabı okuda sonra bunlara geç neyse böyle sabit göüşlübir adamla tartışmaya pek hevesli değilim bb
- +1 yıl
yaşın kaç senin ?
- +1 yıl
çok yazık 33 yaş ve böyle bir zihniyet sen daha Allahın söylediklerini dinlememiş ve 4 kitabı okumamışsın insanlarımı dinliyosun :D
- +1 yıl
Benim zihniyetim bana, senin zihniyetin de sana göre doğru. Seni benim zihniyetim için çok yazık diyebilirsin. Ben sana aynısını söylemiyorum. İstediğine inan. İstersen Atatürk'ün aslında Kenyalı olduğunu falan at ortaya. Ama çok uçunca attıklarından komik duruma düşünüyorsun. Yarın bir Youtube'tan video izlersin, Humeyni'nin de İsrail ajanı olduğuna falan kanaat kılarsın.
- +1 yıl
senin gibisini sabahtan akşama kadar ıslak sopayla dövmek lazım
- +1 yıl
nerde yaşıyonla sen ?
- +1 yıl
olm adam olda söyle 33 yaşındasın köpek gibi tırsıyon ;))
- +1 yıl
burdaki üyeden gördüm aldım. sana üzüldüm ama benim yaşım 18 sen 33 sün ve korkağın önce gidenisin :D :D tırsma olmla bu kadar ödlek olmaz açıl biraz 33 yaşla az değil çoluk çocuğa karışcan :D korkak
Bilmiyorum.
Ama mason olsa ne olucak ? Türkiyedekiler mason ne oldugunu bilmiyorlar ah oh bu bak mason. Sorsan Mason ne demek cevap veremezler.
Masonlar, kardesligi, özgürlügü, esitligi,hosgörülügü ve insanligi destekliyorlar ve hayatlarini bunlar icin yasiyorlar.
50 ve 60larda Türkiyede hatdaha kurumlari vardi, ve Türkiyedeki yobazlarin idda ettigi gibi bir gizli kurumda degil bircok ülkede mason olabiliyorsun.05 Yorumla- +1 yıl
Hiç birşeyden anlamayan araştırmayan bir Veled-i Sübyan :)
- +1 yıl
Bilmedigim mi ? Senden iyi biliyrm merak etme :-) mason dedgin zavalli kuklalari yeteri kadar arastrdm hmde aylrca :-) o yzden bana birdha yorum atmycaksn sennle muhattp olmak istemiyorm rahatsz ediyrsun bni sus ve yanls bildklerinle yanls seyler dsunmeye devam et birdahada bna cevap verme !
- +1 yıl
cevap vermedin sende ? :D
hadi mason diyelim yoktan bir devlet kurmuş ve bunun ismini türkiye yapmış biri nasıl mason olabilir.
sen veda filmini izlemelisin mutlaka.belli ki izlememişsin.015 Yorumla- +1 yıl
Yoktan var etti ne demek ?
Saçmalamayın artık bu kadar. - +1 yıl
oha.yoktan var etti derken ortada bir halk vardı direnişi başlattı.halkı tek başına yönetti.halkın devleti yoktu o zaman.zira osmanlı devleti diye de bişey kalmamıştı.düşmanlar yurdun dört bir yanını işgal etmişken bu direnişi başlattı ve halkın devletini kurdu.
tabi 3 tane yobaz beyinliler ilahlaştırdığımı düşünüyosanız sizin ta neyse.sövmeyecem şimdilik.
ben müslümanım inandığım varlık da ALLAHtır.şimdi defolup gidebilirsiniz.ben de sizden nefret ediyorum.siz gidin said nursiyle uğraşın. - +1 yıl
hahaa isminden belli bir kere.sevmemek için neden arıyosun.arapçılık yap sen.soysuz seni.biz türküz ve burda özgürce kendi kültürümüzü yaşamak istiyoruz.kimseden üstün tutmuyorum kendimi araplar nasıl arabistanda kendi kültürlerini yaşıyolarsa biz de türkiyede kendi kültürümüzü yaşamak istiyoruz çok istiyosan git orda yaşa.ümmetçilik yapmaya ne gerek var.bak bakalım araplar tarihte bize ne kadar yardım etmiş.
- +1 yıl
sen burda kıza yazcağına ban gelsene kaçtınız :D
- +1 yıl
aynen ben bişey dedim hemen arabistanı kattı içine ne alakaysa :D
- +1 yıl
lan mal gerizekalı cahi pislik lozanda atatürk mü vardı.sen sevre bak mondrosa bak lozan bizim lehimize bir anlaşmaydı ayrıca.gerizekalı ya yemin ediyorum kadir mısıroğlunu dinliyolar bana tarih anlatıyolar sonra.gerizekalı bir defa balkan savaşlarında ve 1.dünya savaşlarında kaybettik o toprakları.gelip lozan diyo amk malı ya.
Sence ? link
31 Yorumlaolsa ne olmasa ne? kendisi ülkedeki bütün hepsini kapatmıştır.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAtaturk kesinlikle mason olmamistir. Turk masonlar buyuk loncasi Ataturk e bunu teklif etmistir ama O bunu siyasi bakimdan yanlis buldugu icin geri cevirmistir. Ayrica masonluk kotu bir sey degildir, yahudilikle falan alakasi yoktur, muslumanlar da mason olabilir. Ve masonluk hicbir sekilde kotu bir sey degildir, masonlar hicbir illegal faaliyette bulunmazlar ve bulunan masonlar da masonluktan uzaklastirilir. Lutfen yanlis bilgilerimizle insanlari yanlis yonlendirmeyelim.
00 YorumlaDiğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Mason'du da neden Türkiye'deki tüm Mason localarını yasaklattı?
04 Yorumla- +1 yıl
noldu cevap veremiyon :D
Diğer konusunda 864 cevap paylaştı. MASON olsa bile bence sevilmeli saygı duyulmalı ayrıca Atatürk saç ve göz renginden dolayı yunan tohumuymuş diyorlar bende yunanlar en azından yamyam değildi diyorum bknz:afrika kabileleri
04 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAtatürk ü halka düşman gibi göstermeye çalışıyorlar.Sen bunlara kanma kendini sağlam tut
10 Yorumlaülkesine bu kadar aşık ve özgürlük meraklısı biri için bu yakıştırma çok yersiz.
00 Yorumla
+1 yılBen hariç hepiniz masonsunuz ^^
00 YorumlaOlma ihtimali çok.
20 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri