Evde iki üç gündür 4-5 tane bu böceklerden gördüm, ne böceğidir bunlar napabilirim

Sen temizlik nedir nasıl yapılır bilmezsin heralde.. rezillik
Haddini bil, bu böceklerin yaz aylarında dışarıdan geldikleri ortada. Ev bu lağım değil ki içinde oluşsun
He temizsin yani.. ondan gizli kullanıcı
Sende gizli kullanıcısın, ne alakası var. Anneannem, teyzem ve ben temizlik hastalarıyız, nesilden nesile resmen. İnsanları yargılamak sizin için ne kadar kolay, gerçi insan kendi içindekini söylermiş
Aynen ondan bizim eve değilde sizinkine giriyo
Evin duvarında yarık olduğu için bu odaya giriyor olabilir mi acaba? Yan binayı yıkarlarken yıkılmıştı. Bir soru soruyoruz kardeşim biliyorsan cevap verirsin, herşeye bir muhalefet olma çabası yazık
Tamam soruna cevap vereyim.. delieğe mala vur.. ya da yakala böcekleri çine sat orda yiyolar
Delik değil bildiğin yarık, yan binanın müteahhiti halledeceğiz deyip kaçtı, duvar da bu şekilde kaldı. Ha bu arada mizahın gözlerime soğan kesiyormuş gibi bir his verdi, bence sen uzak dur mizahtan
İnş lağım faresi girer o delikten al oldumu sonunda
Ya al bimden bitane böcek. ilacı hem o deliğe sık, hemde bir kendine sıkın şöyle, bir rahatla, bir kendine gel, kendini bul.
Raid'in sinek ilacını sıkarak öldürüyorum ama sinek ilacı olduğundan pek etkili gelmiyor heralde. Sağol
Ya böcek böcekk ilacı.. senin sineğe benzer bir tarafınmı var
Bunun yuvasida vardir yani 30 40 tane falan vardir evinizde
Cevap
18Cevap
Nem olan yere gelir bu böcek. Zararsızlar. Bırak gezip tur atsın. :)
nem olan yerlerde olur genel adi duvar böceği tiksindirici ama zararsız at bir kağıt parcasiyla ama oldurme☝
Az daha sakla kurban edersin 😂
Ne yapabilirim ne demek ya böcek o böcek at gitsin 😂
Gümüş ya da yaygın adıyla kalorifer böceği, nemli ortamda görülmesi gayet normal.
Hamam böceği yavrusu 😲
Ciddimisin ya emin misin? Nem böceği demişler diye çok umursamamıştım ben
A şu an görsellerden arattım, yok yok hamamböceği yavrusu değil
kiz ilacla evi allahimm simsiyah bide 😣😣 hamam böceğine benzettim bende
Ay tuylerim diken diken oldu😯 ilac yok mu dok eve
seni yiceğim böceği 😀
Poposu beden sivri 😂😂
Afrika caspora kabilesinden bu
Bu yaz böcekler akın etti her tarafa
korkunc görünüyor ez çabukk😱
ayyyy buneee
Bende aynısını sordum 😃
😂😂😂😂
normal böcek adı üstünde 😂
ayy cok korktum be😱
Niye soktumu seni
İguana böceği.
hamam böceği
Terlikle bas üstüne
Neden bir canliyi oldurme yoluna gidecek oneride bulunuyosun.. o da bir canli degil mi.
@SevgiZamanı tamam sende öldürme yoluna gitmeyen bir görüş yap sorunun altına, benim görüşümün altına değil
@SevgiZamanı peçeteyle tutup dışarı atmaya çalıştım ama çok hareketliler kaçıyorlar, başka ne yapabilirim ki
sık ilaci kurtul
ilaclat gitsin
zararsız
Tespih böceği
Bunlar ammmm biti😂
zararsz bir böcek
yilan boxegi
kene galiba
Sıcaktan gelmiştir
ez gitsin 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar