Öldür o zaman bir şeyle bas üstüne hemen ölüyor. Öyle hemen çoğalmazlar. Ben de birkaç kez denk geliyorum sene içerisinde ama şu ana kadar sorun olmadı. Ben hep küvette gezerken görüyorum
Yani cam surekli acik oranin. Cam acikken nemli de olmaz ki, az once ben dus almistim. Ama baya uzun sure kalmistim icerisii duman olmustu buhardan. Acaba bundan dolayi mi geldi
Önlemini al diye dedim hani ben çok rahatsız olurum böyle böceklerden bizimde bi ara tuvalet ve banyo tavanlarından düşüyodu bu tarz bişey ilaçlama yaptık geçti
Bi ilaç var sulandırıp kullanıyorsun evi sil evin süpürgelik kısımlarına kapı eşiklerine köşelere birer fıs sık. Bunu birkaç kez düzenli kullan bir tane bile kalmaz. İsmini bulcam sana ben senelerdir kullanıyorum
K-othrine sc 50 trendyolda var. Yani eline değdirme yakından soluma bir şey olmaz. Öyle ilaçlayıp evi kapatıp çıkmanıza gerek yok. Sulandırıldığı için öyle korkunç bir şey değil. Evcil hayvanın varsa ona dikkat et o temas etmesin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Nem böceği bu. Saldırgan ya da hızlı değiller. Gördüğün zaman kolayca peçeteyle yakalayabilirsin. Bence dışarıya at gitsin
Hizlilar nasil degiller. Ve asi gumuscun bocegiymis saneiim. Bir yumurtlayinca kac onluk birakiyorlarmis sanirim. Ben napicam nasil kurtulcam
Disari atiyim da eve nerden giriyo
Öldür o zaman bir şeyle bas üstüne hemen ölüyor. Öyle hemen çoğalmazlar. Ben de birkaç kez denk geliyorum sene içerisinde ama şu ana kadar sorun olmadı. Ben hep küvette gezerken görüyorum
Alla alla nerden cikiyor acaba ya
Nemli yerlerde oluyorlar. Çatlak yerlerden çıkıyorlar genelde. Senin banyo rutubetli mi
Rutubet nasil oluyor yani
Esim surekli dus aliyor. Her gun ise giderken. Orasi buharlasiyor. Bu mu rutubet
Çok nemli mi yani
Eğer nemliyse banyoyu iyi havalandır
Yani cam surekli acik oranin. Cam acikken nemli de olmaz ki, az once ben dus almistim. Ama baya uzun sure kalmistim icerisii duman olmustu buhardan. Acaba bundan dolayi mi geldi
Cam acikti ama yani yine de
Ha o zaman pek sorun olmaz ya. Gördükçe öldür işte
Ölduremiyorum korkuyorum esime öldurtuyom esim de her an evde olmuyor
Bende resmen ölü böcekler ya da giren böceklerle tuvaletimizi yapıyoz ailecek idrarim içimde kalacak bu gidişte tövbe tövbe ya
Genelde giderden çıkıyor bunlar ilacı vardır mutlaka kullanabilirsin
Nereye giderken
Giderken değil GİDERden. Banyo giderinden falan
Ay abqnqnqnnsn o kadar mutsuzum ki, yanlis goruyorum sen dusun. Bocek fobim var korkudan tuvalete de gecemedim
Genelde geceleri çıkıyor bu tür böcekler. Gündüz hiçbir şey yok
Gunduzde goruyordum
Banyoda çöp falan bulundurma çok
Evde çöp birakma sürekli sirkeli suyla sil smdan falan geliyordur ya da çöpten dolayı cikiyordur
Kurt gibi bir şey bu
Smdan serken one, gumuscunn bocegiymis bu baktim arastirdim d
Camdan olacaktı yanlis yazdım ben de 🤦♀️
Banyo camini kapattim bakalim baska gorcek miyim
Camda bide tozluk var yani nasil geciyoki
Makas böceği genelde kulaklara girmeyi severler insan vücudunda
Makas bocegi eegil bu
Emin misin ben öyle gördüm
Eminim canim gumuscun bocegi yaz bak footsuna, hic senin dedigine benziyo mu bocek
Baktım şimdi evi ilaçla yoksa artar valla bunlardan tavanları bile ilaçlasınlar
Of deme oyle korkutma beni
Önlemini al diye dedim hani ben çok rahatsız olurum böyle böceklerden bizimde bi ara tuvalet ve banyo tavanlarından düşüyodu bu tarz bişey ilaçlama yaptık geçti
:(( of of
Takma kafana hallolur odana girecek değil ya
Ya girerse banyo yaninda odam
Nerden geliyor bizim evrede gördüm
Bilmiyorum
2. Yi de gördüm biraz önce bugün heryeri ilaçlıcaz
İlacladiniz mi
Temizlik yaptık kurtulduk şükür
Duvar böceği diyorlardı buna
Gümüş böceği bu
İlaçla sen evi bi
Ohoo hangi bir yeri ilaclayim her yr bocek kahniyor
Bi ilaç var sulandırıp kullanıyorsun evi sil evin süpürgelik kısımlarına kapı eşiklerine köşelere birer fıs sık. Bunu birkaç kez düzenli kullan bir tane bile kalmaz. İsmini bulcam sana ben senelerdir kullanıyorum
Bulursan sevinirim, sagliga zarar verir mi zehirlenmeyek sonra
K-othrine sc 50 trendyolda var. Yani eline değdirme yakından soluma bir şey olmaz. Öyle ilaçlayıp evi kapatıp çıkmanıza gerek yok. Sulandırıldığı için öyle korkunç bir şey değil. Evcil hayvanın varsa ona dikkat et o temas etmesin
Kiz allah razi olsun alip denicem sen harika birseysinnnnn
İnşallah işe yararrrr 🌸✨
Zararsız
Ya evde gormek bile urpertiyo
Peki
40 ayak
Penguen 😂
Hamam böceği
Benzemiyor ina
Oymus snirim nasil kurtulcam ben bunlardan
Gumuscun bocegi buunun adi
Çiyan