Bir çocuğu seviyorum böyle aşşırı aşşırı ama seviyorum o beni hiç sevmiyor ama hatta gitti en yakınımla çıktı baya önce en yakın arkadaşımla çıktı ya düşünebiliyor musunuz? Sevmiyor kısaca beni artık çirkin olduğumu düşünmeye başladım arkadaşlarım hayır falan diyor ama aynadan soğudum artık gerçekten çirkin miyim ben?
aslında çok güzelsin ama sen birini seviyorsun diye o seni sevecek diye de bişey yok kalp kimi severse güzel odur derler. belki de kaderindeki kişi o değildir üzülme ilerde karşına birisi çıkar bütün bunları unutturur.
Çirkin değilsin sevdiğin kişinin tipi değilsindir. Zaten insanalr bu hayatta ya doğru kişiyi yanlış kişiyi seviyor ya da yanlış kişiyi doğru seviyiyor.. ve senin gibi sonra üzülyor.
haa desenki slav ülkelerinin birinde yaşıyorum o zaman başka. ama eğer türkiyed eyaşıyorsan ortalamanın cok üzerinde bir güzelliğin var.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Türkiye de yaşıyorum otellerde falan Rusa benzetiyorlar Ukraynalılara falan Türk olduğuma inanmıyorlar😒Ama bilmiyorlar ki anne tarafı Sivas baba tarafı Sinop😂😂💙
bir kişi seni sevmedi diye hemen moralini bozma. daha yaşın baya genç. pozitif olmaya bak buna emin ol o cocuktan daha iyileri karşına çıkacakdır. boşver o cocugu sen sadece yanında olmak isteyenleri yanına al. güzelliğinide dert etme ve burada yazılanları fazla kaale alma. eminimki senin için olumsuz yazanların coğu kıskançlıkları ve egoları yüzüne öyle yazıyor.
ya illa guzellermi sevilir eu alginizi degstirin banada cok yakisikli insanlr geliyo ama sevemiyorm bu onlari cirkinmi yapar hayir her guzel her yakisikli sevilcek diye bisey yok
En İyi Cevaplar