Annem hep ablamı kendine daha yakın görüyor uzun ama lütfen okuyun?

Ben annemin ablamı daha kıymetli bulduğunu düşünüyorum mesela ablamı can kulağı ile dinler bana gelince dinliyormuş gibi yapar ama dinlemez pek tamam belki yaşımın verdiği asilik var ama hep onun yanındayım bütün vaktimi onunla geçiyorum ablam evlenmeden öncede annemle hep bir olurlardı zaten ben istemeden yanlışlıkla dünyaya gelmişim evet beni sevdiğini herzaman dile getirir ma ben daha çok babama yakınım babanın kızısın der hep bana annem diye seslendiğinde hoşuma gidiyor.. Mesela bugün ben yanlış birşey demedim ama ablam yanlış algıladı ve ben gidince buraya her geldiğimde pişman ediyor beni diye anneme söyledi ben içerdeydim sesleri geliyordu bizim hata yapan bir kız akrabamız var beni ona benzettiklerini öğrendim bu da onun gibi dediler ablam küçükken beni her gezmeye gittiğinde götürürmüş ama şimdi benim peşimden gelen kimsede yokmuş tek diyemi bu kadat hırçın dicem diyor ama yok sosyal ortamıda var diyor hemde benimkinden fazla diyor halbuki öyle değil o bendem daha çok gezersi küçüktüm tamam çok gezdirdi sağolsun ama böylr başıma kalkıcaksa neden dem götürdü götürmeseydi nasıl sesimi çıkartırdım ki ablamla aramda on bir sene var ben 18 o 30 yaşlarında annemde 50 acaba yaşları yakon diyrmi iyi anlaşıyprlar beni hep yanlış anlıyorlar ve kendi aralarında anlaşıyorlar ben hep babamın kızıyım.. Oysa anneminde kızı olmak isterdim benim sözlerime hiç cevap vermiypr ya da susayım diyr geçiştiriyor oysa bende artık büyük bir birey olma yaşına geldim ne yapacağım?
Annem hep ablamı kendine daha yakın görüyor uzun ama lütfen okuyun?